Türkçe Kanal tbm sıkıntısı

• Kullanıcı reprimond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Abi peki bir sorum olacak.
Kanaldaki bütün videoları indirdik diyelim. Upload ederken açıklama ve etiket olmuyor? bunu nasıl halledeceğiz?

Kanal ayarlarından varsayılanlar kısmına etiketleri yapıstır açıklama kısmına aynı kategori paylaşımı yapıyorsan youtube kelime aracından kategorinle alakalı en çok aranan etiketleri girebilirsin veya Keyword suggestion tool — Google suggest scraper — Übersuggest adresindeki kelime aracından faydalanabilirsin. Daha sonra kaydet tüm yüklediğin videolarda aynı açıklama ve etiketler çıkacaktır. Ben şahsen öyle yapıyorum.

Kanal ayarlarından varsayılanlar kısmına etiketleri yapıstır açıklama kısmına aynı kategori paylaşımı yapıyorsan youtube kelime aracından kategorinle alakalı en çok aranan etiketleri girebilirsin veya Keyword suggestion tool — Google suggest scraper — Übersuggest adresindeki kelime aracından faydalanabilirsin. Daha sonra kaydet tüm yüklediğin videolarda aynı açıklama ve etiketler çıkacaktır. Ben şahsen öyle yapıyorum.

Hocam bende aynı kategoride paylaşımlar yapıyorum kanalımda ama toptan girmeyi denedim kategori için olmadı.

Tüm videolarda aynı açıklama nasıl olacak peki ? Hepsi farklı başlığa sahip sonuçta.

Ayrıca eski videolara da giriyor mu oraya etiket girsek gelişmişte. Yoksa yeni yüklenene videolar için mi geçerli ?

Çok önemli bir konuya değinmişsiniz hocam İzlenim ve Yüksek tbm açısından, 2 yıldan fazla Seo ile ilgileniyorum bu durum normal web sitelerinde dahi öyledir. 1 siteye reklam aldıgınızda yabancı dahi olsa ilk 2-3ay tbm0,3 0,9 arasında birşey olur ama site sayınız yüksek ve zamanla AdSense reklamları sitenizde oturmaya başladığı takdirde tbmler min. 0,10 0,26 gibi oranlarda oluyor bu tamamen AdSense'nin size güvenmesidir. Elinizdeki kanalları günlük aşırıya kaçmadan içerik atmalı ve azda olsa acıklama ve etıketlere 1-2 niche kelime girin adsense panelindeki farkı görüceksiniz ;)

Burada bende ekleme yapayım. Niche etiketler aranma hacmi düşük olacak deneme yanılma yöntemi ile farkettim. aranma hacmi yüksek kelimeden tık alamadım + videonuz patlama yaptığında ( ortalama 20.000 izlenim) niche kelimeden gelen tbm 0.35$ 1.75$ arası değişirken aynı kategoride 50-200 izlenim alan bir videonun aynı etiketlerle tbm si 0.16$ -0.32$ arasında değiştiğinin farkına vardım. Yani ne kadar çok izlenim o kadar yüksek tbm.

---------- Mesaj saat 14:01:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:42 civarında gönderildi. ----------

Hocam bende aynı kategoride paylaşımlar yapıyorum kanalımda ama toptan girmeyi denedim kategori için olmadı.

Tüm videolarda aynı açıklama nasıl olacak peki ? Hepsi farklı başlığa sahip sonuçta.

Ayrıca eski videolara da giriyor mu oraya etiket girsek gelişmişte. Yoksa yeni yüklenene videolar için mi geçerli ?

açıklama derken kategorimizle alakalı en çok aranan etiketleri girecez birşey farketmiyor ki...
Eski videolarda olmaz. yeni yüklediğin videolarda olur. yani manuel yükleme yaptığında olur. botlada olmaz.

En önemli unsur ise videolarınızı pinglemeyi sakın unutmayın %100 faydasını göreceksiniz. Nasıl mı: Kopyaladığınız kanaldaki videolar indexlenmeden sizin videonuz youtube tarafından farkedildiğinde izlenim sayınızdaki farkı bariz bir şekilde görmeye başlayacaksınız. Bol kazançlar.

Ustad bak dun sabah 07'de kalktim.Ogleden sonra 1-2 saat kestirdim iste 7-8 gibi aksam kalktim ve su saat oldu halen uyumadan pc basindayim.

Yalan soylemiyeyim dun aksam 8 den beri bi 10k video somurdum youtubedan ve 50 ye yakin kanala attim bunlari.Ve su saat olmus halen yataga degilde bir iki video daha somureyim,kanal somureyim diye ugrasiyorum.

Iclerinde Turkcede var yabancida.1-2 kanalla baslayip hemen tbm dusuk diyenlere biraz kiziyorum.Cunki once izlenim almalisiniz,izlenim icin 1 kanalda yeter ama isi bilmeyen icin cok kanal yada kolayina gelen icin cok kanal sart.Ne zaman cok izlenim aldin,kazanmaya tiklarin artmùaya basladi,iste o zaman tbm lerini artirmak icin calismalar yapacaksin.Neden cunki kafan rahat,hali hazirda iyi hit geliyor tik geliyor ama tbm dusuk.Iste o zamanda tbmleri artirmak icin calismalar yapacaksin..

Bak 100 kanali gecen yerli ve yabanci karisik icinde tbm ye etkisi olacak 30a yakin belki biraz fazla sirf teknoloji mobil android kanallari olan adsense kazanci ve tbm leri.Dusuk olan gunlerde iyi hit alanlari diger adsenseye aktardigim icin dusukdur.

qfugz.jpg

Simdi bende senin gibi bu isi 1-2 kanalla yapsaydim acaba bunlar olabilirmiydi ?? Eger bunca saatdir uykusuz kaliyorsam,durmadan kanal video aciyor ve actirtiyorsam bunu sende yapabilirsin herkesde..

Bir iste basarili olmak kazanmak istiyorsan o isin ustune duseceksin,hemde herseyinle...

Hocam bu resimdeki izlenme oranları ort. kaç kanaldan geliyor yani bu adsenseye kaç kanal bağlı.Kendime hedef belirleme açısından soruyorum da.
Ben de çok kanal açarak ierliyorum 15-20 civarı kanal yaptım gerçekten çok kanalın faydası var önceden ort. 1k izlenim alırken şimdi 4 ila 10k arası izlenim alıyorum.Hedifim inş.1.5 ay içinde 100 kanal yapmak sonra tbm işine yönelmek.1 tane de niche kanalım dün 5dolar lık tık attı valla çok sevindim :D 2 günomuştu açalı

Burada bende ekleme yapayım. Niche etiketler aranma hacmi düşük olacak deneme yanılma yöntemi ile farkettim. aranma hacmi yüksek kelimeden tık alamadım + videonuz patlama yaptığında ( ortalama 20.000 izlenim) niche kelimeden gelen tbm 0.35$ 1.75$ arası değişirken aynı kategoride 50-200 izlenim alan bir videonun aynı etiketlerle tbm si 0.16$ -0.32$ arasında değiştiğinin farkına vardım. Yani ne kadar çok izlenim o kadar yüksek tbm.

---------- Mesaj saat 14:01:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:54:42 civarında gönderildi. ----------

açıklama derken kategorimizle alakalı en çok aranan etiketleri girecez birşey farketmiyor ki...
Eski videolarda olmaz. yeni yüklediğin videolarda olur. yani manuel yükleme yaptığında olur. botlada olmaz.

En önemli unsur ise videolarınızı pinglemeyi sakın unutmayın %100 faydasını göreceksiniz. Nasıl mı: Kopyaladığınız kanaldaki videolar indexlenmeden sizin videonuz youtube tarafından farkedildiğinde izlenim sayınızdaki farkı bariz bir şekilde görmeye başlayacaksınız. Bol kazançlar.

Hocam indexlenmemiş videoları olan kanal var mı yav :)

Açıklama bölümüne aynen etiketlerin hepsini mi giriyorsun sen ?

Hocam indexlenmemiş videoları olan kanal var mı yav :)

Açıklama bölümüne aynen etiketlerin hepsini mi giriyorsun sen ?

kanala son yüklenen videolar için söyledim onu anlayın artık bu kadarını da...

çok fazla kasmadan 10 civarı etiket giriyorum genelde...

Kanal acilis 17 Temmuz izlenim 100-150 bu dahada artacakdir 2-3 gun icinde.Gunluk ortalam bu kanalin 300 diyelim izlenimi.300x10 kanal 3.000 izlenim,ister ayni videolari kas kanallara ister ayni kategoriden farkli videolar.izlenim almak kolay yeterki indir yukle... :)

ama toplam izlenim o kadar :)

Videolarindaki izlenme sayilari kac toplami onu de analysticden kimse takip edemez onu kolay kolay guncel olarak.Kanalindaki videolarinin izlenme sayisian bi bak goz at toplami ne kadar .

Sorduğum soruya cevap verdim abi cevaplarsan sevirinim.

bir de kanal kopyalarken diyelim 100 video kopyaladık bunların açıklaması,etiketi olmadıktan sonra bi halta yaramaz değil mi ? Ufak tefek tek tük izlenim alıyor o kadar böyle yapılınca ben öyle gördüm...?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri