Türkçe Kanala Niche Deneme

• Kullanıcı LoonyTuneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

LoonyTuneS

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar. Dün türkçe kanala niche denemesi yaptım. Birkaç video yükledm niche yabancı olarak farklı kendi yollarımdan paylaştım izlenme aldım o videolara o gün tbm böyle oldu. Nicheden değil desem asla 0,09 olmaz benim türkçe kanallarımın :D bugunde devam ediyorum bakalım nasıl olacak. Birde tecrübeli abilerime soruyorum türkçe kanala yabancı niche atsak olurmu ? yani yabancı kişi tıklasa reklama gelir dimi o tbm yine ?

pyv44.png

Yabancıların reklamları biz de gözükmez. Türkçe niche çalışması yap bence.
--
Yabancı kişi girerse videona gelir ama denendi. :D

Yabancıların reklamları biz de gözükmez. Türkçe niche çalışması yap bence.
--
Yabancı kişi girerse videona gelir ama denendi. :D

ama sonuçta o niche yabancı içerik paylaşıyorum. yabancı biri tıklarsa o reklama gelir dimi tbm ? geliyorsa türkçe içerik kanalları ucurabilirim :D

100 bin izlenme 500 tık a para alamıyor millet türkçede. bu sayede türkçe kanallarında geliri düzelir bence:D tabi türkçe kanalda nicheye tık çok zor. ben kendi yöntemlerimle yapmaya çalıstım oldu galiba :D

gözüküyor fakat yabancı reklamlar gözüküyor bende denemiştim fakat adam yabancı diye tıklamayabilir

gözüküyor fakat yabancı reklamlar gözüküyor bende denemiştim fakat adam yabancı diye tıklamayabilir

yani ben o nicheleri yabancılara izletiyorum. Ama türkçe kanallarda yani içerik genel türkçe aralara niche yabancı videolar koyuyorum ama o videoları yabancı olan yabancılara izletmeye çalısıyorumki tbm gelsin

Acaip Yakışıklın Ya Kıvanç Tatlıtuğdan bile yakşıklısn ya.

Bende Proxy Felan Değiştridim Yabancı Olarak Gözüküyor Video

Yurtdisinda milyonlarca türk var yasayan. Türkce videolarda bende ingilizce nicheler kullaniyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri