Türkçe - Özgün Günlük 300-400 TL arası Gelirli Satılık Kanal

• Kullanıcı mg-web
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gayet normal bi teklifde bulunmuş hocam. Yanlış anlamada 10 gündür kazandırmaya başlamış doğru düzgün 100 lira üstünü. 2 kere 400 lira gelmiş gerisi 250-350 arası. Ve nedense sadece 1 gündür bu civarda kazançlar. Kafa karıştırıcı bi olay buda. Neden sadece 10 gündür bu kazanç var, daha önceleri bu şekilde kazanmıyor muydu gibi sorular aklına geliyor insanın. Böyle sıralanır gider sorular. Hayırlısı olsun.

Allah bol kazanç versin dostum,birşey göremedim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla güzel getirisi olan bir kanalmış. Kaldıki bi garantiyi kimse vermezdi,bu açıdan sizi kutlarım.Hayırlı işler bol kazançlar

Bence gayet normal bi teklifde bulunmuş hocam. Yanlış anlamada 10 gündür kazandırmaya başlamış doğru düzgün 100 lira üstünü. 2 kere 400 lira gelmiş gerisi 250-350 arası. Ve nedense sadece 1 gündür bu civarda kazançlar. Kafa karıştırıcı bi olay buda. Neden sadece 10 gündür bu kazanç var, daha önceleri bu şekilde kazanmıyor muydu gibi sorular aklına geliyor insanın. Böyle sıralanır gider sorular. Hayırlısı olsun.

Adsense ye sonradan bağladım desem nasıl olur ? Kurtarır bi' cevap mı ?
Sektör gereği tatil günleri yüksek kazanç bırakan bi' kanal desem.
Zaten konu başlığımız 300-400 arası gelirli diye yazıyor. Her gün 400 attığını iddia etmedik ki.

Aynen hayırlısı olsun. Makul teklifi içinde arkadaşa başka kapılarda aranmasını teklif ettim.

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Allah bol kazanç versin dostum,birşey göremedim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla güzel getirisi olan bir kanalmış. Kaldıki bi garantiyi kimse vermezdi,bu açıdan sizi kutlarım.Hayırlı işler bol kazançlar

Allah razı olsun hocam.
Bu şekilde garantiyi kendime bile veremem, kimse kusura bakmasın.
Hayırlısı olsun.

[MENTION=34259]mg-web[/MENTION] adsenseye sonradan bağladım cevabı pek kurtarmıyor hocam :) 1 inde bağlamışsında reklamların gozukmesı 5 günmü sürmüş derler :) Tatil günleri gelir bu geliri getiren kanala günlük şu getiriyor diyemezsiniz o zaman :) hergün 300-400 demişsiniz 400 attığını söylediniz demedim zaten :) Fakat şöyle bi baktığında ona 250-350 desen daha mantıklı olur dedim :)

[MENTION=34259]mg-web[/MENTION] adsenseye sonradan bağladım cevabı pek kurtarmıyor hocam :) 1 inde bağlamışsında reklamların gozukmesı 5 günmü sürmüş derler :) Tatil günleri gelir bu geliri getiren kanala günlük şu getiriyor diyemezsiniz o zaman :) hergün 300-400 demişsiniz 400 attığını söylediniz demedim zaten :) Fakat şöyle bi baktığında ona 250-350 desen daha mantıklı olur dedim :)

:)
Hayırlısı o zaman sana göre kurtaran bi'şey denk gelirse haber ederim.
Tatil günleri getirmiyor bu geliri, her gün getiriyor. Tatil günleri daha yüksek getiriyor. Kanalın sabit geliri söylenmiyor, günlük ortalama geliri söyleniyor burda (:

Öyle olsun şöyle bi' bakalım ve 250-350 arası getiriyor diyelim.

Şaka olsaydı burda olmazdı kardeşim. Senin haricinde etrafına bi' bak neler yazmış arkadaşlar sağolsunlar.

Yarına garantin var mı ? Parasını çıkarana kadar garanti istiyorsun ?

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

İzlenim gelen ülkeler %97-98 civarında Türkiye hocam.

ozaman o msj atan arkadaslar alsın hocam ozaman..
tebrık etmekle almak baska seyler ozellıkle de 75k olunca meblag.
merakla takıpteyım konuyu acaba kım alacak.
amacım balta vs degıl yt nın suankı gerceklerınden bahsedıyorum.
hayırlı satıslar..

ozaman o msj atan arkadaslar alsın hocam ozaman..
tebrık etmekle almak baska seyler ozellıkle de 75k olunca meblag.
merakla takıpteyım konuyu acaba kım alacak.
amacım balta vs degıl yt nın suankı gerceklerınden bahsedıyorum.
hayırlı satıslar..

Nasipten öte hiç bi' şey olmaz. Sen alırsın 10 yıl kapanmaz, başkası alır 1 saat sonra kapanır.
Mesaj atanların nasibindeyse, mesaj atanlar alır. Bana kalması gerekiyorsa, bende kalır.

Hayırlısı olsun, baltalasanda önemli değil hocam, satışı iptal ettik :)

Nasipten öte hiç bi' şey olmaz. Sen alırsın 10 yıl kapanmaz, başkası alır 1 saat sonra kapanır.
Mesaj atanların nasibindeyse, mesaj atanlar alır. Bana kalması gerekiyorsa, bende kalır.

hocam balta vs ıle ısım olmaz..
kanalın cok guzel ınsallah alırlar..
ama bu meblaglara garantısız kanalı merk ettım sadece.
satısını neden ıptal edıosunz.
bence devam edın

Reportunu gördük sürekli bildirim geliyor bize 1 defa göndermen yeterli ilgili arkadaşlar görünce kitleyecektir. Şu tuşu rahat bırak artık.

hocam balta vs ıle ısım olmaz..
kanalın cok guzel ınsallah alırlar..
ama bu meblaglara garantısız kanalı merk ettım sadece.
satısını neden ıptal edıosunz.
bence devam edın

Hayırlısı böyleymiş heralde.
Şimdi hocam, Youtube benim değil, kendim saçlarımı taradığım videolarımıda çekip atsam, bu adamlar istedikten sonra kapatmıyorlar mı ? Kapatıyorlar. Ben neye ve nasıl garanti veriyim ?

Beyaz eşya değil ki bu! Elle tutulan bi' şey olsada adamlara garanti versek. Şöyle yaparsanız garanti dışı desek. Değil! Sanal. Geçen ay ne oldu. 50k alacak adam 250 TL aldı. Yani Youtube da garanti diye bi'şey yok... Durum tamamen bu. Biz fiyatı verdik, nasip dedik. Satılmadı olan bu. Biz devam edeceğiz, inşAllah kapanmaz devam ederiz.

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Reportunu gördük sürekli bildirim geliyor bize 1 defa göndermen yeterli ilgili arkadaşlar görünce kitleyecektir. Şu tuşu rahat bırak artık.

Haha :) Pm atarken daha kibardın hocam :) Rahat bıraktım hadi.:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri