Türkçe Özgün Olmak

• Kullanıcı Hmzslymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar öğrenciyim yaşım 17.Youtubede özgün kanalımı oluşturmak ve videolar çekmek istiyorum videoların tutacağını düşünüyorum.
Ama videolarda türkçe anlatımlı ilginç haberler,bilgiler olacak.
Türkçe özgünde para var mı? Yapıcağım işe değicek mi?
ve ilk olarak normal tel. kamerası ile başlasam olur mu?
Amacım 2-3 ay uğraşıp günde 10-15tl kazanç elde etmek ama Türkçe içeriklerde pek fazla para olmadığını duydum yani uğraşmaya değmezmiş

Forumu az araştırsaydın Türkçe özgünde para olmadığını anlardın kardeşim. :)

eskiden yokdu diyorlar ama bence geleceğe yatırım yapmış olursun. reklamverenler önümüzdeki sene yt reklamcılığını fark edince normal olarak tr içeriklerde artık kazanmaya başlıyacaklar. türkçe özgüne girmenin tam zamanı anlıyacağın. kaliteli işler çoğaldıkça ucube özgünler(oha diyorum, burak oyunda vs.) yerini adam gibi kanallara verecekler.

1 sene para bekleme diyo herkes... cep telefonlarinin kameralari artik iyi sikinti olmaz onu kafana takma.. amacin para ise part time ise gir haftasonu calis gunluk 50tl alirsin ayda 400 alirsin ki zaten kafandaki aylik gelirde bu civarda...

1 sene para bekleme diyo herkes... cep telefonlarinin kameralari artik iyi sikinti olmaz onu kafana takma.. amacin para ise part time ise gir haftasonu calis gunluk 50tl alirsin ayda 400 alirsin ki zaten kafandaki aylik gelirde bu civarda...

iş olsa ohooo

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------

eskiden yokdu diyorlar ama bence geleceğe yatırım yapmış olursun. reklamverenler önümüzdeki sene yt reklamcılığını fark edince normal olarak tr içeriklerde artık kazanmaya başlıyacaklar. türkçe özgüne girmenin tam zamanı anlıyacağın. kaliteli işler çoğaldıkça ucube özgünler(oha diyorum, burak oyunda vs.) yerini adam gibi kanallara verecekler.

Denemekte fayda var denemeden olmaz bakalım hayırlısı...

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:44 ----------

Forumu az araştırsaydın Türkçe özgünde para olmadığını anlardın kardeşim. :)

ayda 400-500 tl çıkmaz mı hocam ? :)
Daha önce bir çizgifilmden 420€ kazanmıştım çizgifilm Türkçeydi.

iş olsa ohooo

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------

Denemekte fayda var denemeden olmaz bakalım hayırlısı...

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:44 ----------

ayda 400-500 tl çıkmaz mı hocam ? :)
Daha önce bir çizgifilmden 420€ kazanmıştım çizgifilm Türkçeydi.

O kadar çıkartabilir. 1 sene falan güncel çalışırsan ama..

Sağlam Türkçe özgün az var, olanlar da ayda 4-5M izlense bile tahmini kadar çok bırakmaz. Ancak Türkçe iyi özgünler viral reklam alabilir, çünkü bu işleri bu ülkede iyi yapan azdır.

Sağlam Türkçe özgün az var, olanlar da ayda 4-5M izlense bile tahmini kadar çok bırakmaz. Ancak Türkçe iyi özgünler viral reklam alabilir, çünkü bu işleri bu ülkede iyi yapan azdır.

Hocam bu gelen yorumlar benim içimi karartiyor 😁 ama foruma bakiyorum özgün tr video yapanlar var sanirim boşuna ugrasiyorlar.
İngilizce alt yazi ile yapsam ve İng. Baslik atsak kazançlar nasil olur?

Hocam bu gelen yorumlar benim içimi karartiyor 😁 ama foruma bakiyorum özgün tr video yapanlar var sanirim boşuna ugrasiyorlar.
İngilizce alt yazi ile yapsam ve İng. Baslik atsak kazançlar nasil olur?

Hocam özgünde uzun süre gelir işi zor, hatta gider olur. Yapacağınız fikir orjinal veya az kişi yapıyorsa hacim çoksa, o zaman üzerine uzun süre uğraşın. Ancak bilgi kanalı, oyun kanalı teknoloji kanalı mantıığındaysa o iş biraz yaş olur

Kardeşim tamam Türkçe'de kazançlar diğer ülkelere çok daha az ama bu sebeple kestirip atmak olmaz.

Dil sorunun yok bir kere kendi dilinde konuşup video çekeceksin. Kategori de severek yapacağın bir şey ise, hem keyif alıp hem para kazanacaksın.

Kısa vadede pek bir beklentin olmasın. Daha ziyade geleceğe yatırım olarak düşüneceksin. Ama benim kanalım fazla büyümemişken daha 7. ayında 3000'e yakın kazandırmıştı.

Kardeşim tamam Türkçe'de kazançlar diğer ülkelere çok daha az ama bu sebeple kestirip atmak olmaz.

Dil sorunun yok bir kere kendi dilinde konuşup video çekeceksin. Kategori de severek yapacağın bir şey ise, hem keyif alıp hem para kazanacaksın.

Kısa vadede pek bir beklentin olmasın. Daha ziyade geleceğe yatırım olarak düşüneceksin. Ama benim kanalım fazla büyümemişken daha 7. ayında 3000'e yakın kazandırmıştı.

Sağolun hocam.Çok şükür Türkçeden adam gibi kazanan varmis forumda

158 bin izlenme 7734 aboneye 10.75 dolar aldım,pes etmiyorum geleceği olduğunu biliyorum

benimde kitlem hep tablet cep telefonundan takıldığı için reklam gösterimim izlenmeye göre %15 falan.. ama severek yapınca parayı takmıyo ınsan abone ve begenme sayılarını takıyorum bende kafaya :D yurt dışında arama hacmi cok yuksek ama turkıyede dusuk oldugu ıcın dıye dusunuyorum bı gun degerlenıcek ama ınancım sonsuz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri