Türkçe Özgün Yapacaklar- Başlamadan Bırakın

• Kullanıcı drexlerstone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

drexlerstone

Yasaklanmış
şimdi bu adam nıye böyle dedı dersenız zaten hepınızın bıldıgı gıbı sıfırdan kanalın buyumesı abonesı olması ızlenmesı vsvs zor sıkıntı bır surec bu özgün işinde

o sıkıntıları aştığınızda karşınıza daha garip bir durum çıkacak sorun şu ki para kazanamayacaksınız :) 1 M ızlenıme tahmını 100-200 dolar kazanacaksınız türkiye de ciddi para kazanabilmek için gunluk yuzbınler değil milyonlar izlenirseniz anca cebınıze adam gıbı para gırer

reklam-sponsorluk durumuda şu sekilde herkes bizde firmalar bizde reklamlar geliyor gelecek muhabbetınde icraat dersen malesef yok :) medya sektöründe tanınmış güçlü birisi vardır dayınız- reklam ajansında amcanız vardır - babanız çok büyük bir firmanın sahibidir ve kuvvetli bağlantıları vardır en son da sizin medya sektöründe eliniz kolunuz çok uzundur heh işte bu durumlarda para kazanırsınız

hoş bu tip bağlantısı olan da neden youtube yapar o da mantıksız vıne cekse onları paylassa daha hızlı tanınır eh o bağlantılar sayesınde zaten yolunu bulur yanı benden tavsıye başlayacaksanız ingilizce-almanca-fransızca vsvs adam gibi izlenimden para kazandıran içerikler çalışın yoksa türkçe çalışma anca hobi olarak kalır

Ders videosu cekip atma düsüncemi öldüreyim mi hocam? :)

amacın hobi ise tabiki yap ama para kazanacam turkceden yuruyecem dıyorsun yukarıdakı sartlar sende yoksa benden tavsıye zahmet etme ben denedım gordum pıyasayı yok böyle kazanc var yok youtube turkıyeye onem verıyor vs meselelerı toyekun hurafe net dıyebılırım

Yapma demiyorum hobi olarak yine yap diyosun mevzu anlasildi bakalim günler bize ne getirecek

ne alaka türkçe özgün az uğraşla en azından ev kiramı bırakıyor milleti yanlış yönlendirmeyin siz kazanamıyorsanız o sizin işi bilmemenizden kaynaklıdır

ne alaka türkçe özgün az uğraşla en azından ev kiramı bırakıyor milleti yanlış yönlendirmeyin siz kazanamıyorsanız o sizin işi bilmemenizden kaynaklıdır

yanlıs yönlendırdıgımı söyluyorsanız analıtık rakamlarını sızde bırakın buraya bende bırakayım bakalım sonuc ne olacak. kazanc paylasımı yasak dıye ek bırakmadım yonetıcıler bırak desın bırakayım herkes gorsun bakalım kazanc ne durumda :)

Hocam bence türkiyede yt' ye başlamanın amacı streamer olmak için tanınmak olmalıdır. Her ne kadar henüz özgünün durumunu bilemesem de twitch'de güzel meblaların döndüğünü düşünmekteyim. Siz twitch hakkında ne düşünüyosunuz ?

Hocam Vıdeolar Kaç Dakika İzlenim Süresi Kaç Aylık Toplam Ne Kadar Izlenım Alıyorsunuz :) Bunlar Onemlı

videolar kısa toplam aylık izlenim dakikası 2 M üzeri kazanc agza alınmayacak derecede komık rakamlar utanıp yazasım gelmıyor o derece :) ıngılızce olsa akar ama turkcede bes para etmez harıcı reklam olayı da olmayınca tamamen boş iş

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------

Hocam bence türkiyede yt' ye başlamanın amacı streamer olmak için tanınmak olmalıdır. Her ne kadar henüz özgünün durumunu bilemesem de twitch'de güzel meblaların döndüğünü düşünmekteyim. Siz twitch hakkında ne düşünüyosunuz ?

yalan olmazsa yapan arkadaşlar var twich yayını onlara göre de hanı 3-5 gelıyor youtubeden ıyıymıs 2-3 bın alıyorum dıyen duydum ama kendım yapmadıgım ıcın sımdı ne desem yalan olur mılletın sozune kalsa herkes para basıyor onu da dusunmek gerek :)

videolar kısa toplam aylık izlenim dakikası 2 M üzeri kazanc agza alınmayacak derecede komık rakamlar utanıp yazasım gelmıyor o derece :) ıngılızce olsa akar ama turkcede bes para etmez harıcı reklam olayı da olmayınca tamamen boş iş

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------

yalan olmazsa yapan arkadaşlar var twich yayını onlara göre de hanı 3-5 gelıyor youtubeden ıyıymıs 2-3 bın alıyorum dıyen duydum ama kendım yapmadıgım ıcın sımdı ne desem yalan olur mılletın sozune kalsa herkes para basıyor onu da dusunmek gerek :)

Hocam Turkcede Kazanc Dusuk Zaten Kısa Olunca Dadaha Dusuyor Vıdeoların Izlenım Suresı Onemlı 5dk lık videoyu 30 sanıye 1 dk ızlenılırse kazanılmaz tabi :)

Hocam Turkcede Kazanc Dusuk Zaten Kısa Olunca Dadaha Dusuyor Vıdeoların Izlenım Suresı Onemlı 5dk lık videoyu 30 sanıye 1 dk ızlenılırse kazanılmaz tabi :)

benım vıdeolar ortalama 2:10 dk cıvarı ızlenım ortalamam 1:55 dk cıvarı yanı ızleyen ızlemeye devam edıyor oyle yarım yamalak ızlenım yok. 5 dk da olacak ıs degıl belkı +10 dakıka olursa vıdeolar ızlenım 7-8 dk olursa az daha kazandırır ama onun cekım zahmetı ızlenım sureklılıgı gelecek para dusunulurse yıne para degıl gelecek olan derim

benım vıdeolar ortalama 2:10 dk cıvarı ızlenım ortalamam 1:55 dk cıvarı yanı ızleyen ızlemeye devam edıyor oyle yarım yamalak ızlenım yok. 5 dk da olacak ıs degıl belkı +10 dakıka olursa vıdeolar ızlenım 7-8 dk olursa az daha kazandırır ama onun cekım zahmetı ızlenım sureklılıgı gelecek para dusunulurse yıne para degıl gelecek olan derim

OOOO Hocam :D 2 dk lık vıdeo cogu ulkede kazanılmıyor he de ki ortalama en dusuk 10 en yuksek 30 dk video araları vs var her vıdeom ortalama 10 dk ızlenıyor ozaman kazanamıyorum de :D

OOOO Hocam :D 2 dk lık vıdeo cogu ulkede kazanılmıyor he de ki ortalama en dusuk 10 en yuksek 30 dk video araları vs var her vıdeom ortalama 10 dk ızlenıyor ozaman kazanamıyorum de :D

o dedıgın dakıkaları sırket olmayan bıreysel kullanıcıların cekebılıme kapasıtesı anca oyun kanalları ıle olur o da rekabet ortada alınabılecek maksımum seyırcı kıtlesı ortada onun da kazandırırı aylık 4-5 bın olur maksımum delı gıbı caba mınımum 1 yıllık calısma ıle sansta yaver gıderse ben tavsıyemı verdım gırecek arkadaslar verılerı ele alsın dedım turkce yapacaklara cok buyuk handıkap benden demesı onceden kımse uyarmıyor forumda ılk uyarı benden gelsın ıstedım

Kazanılmaz bırakın diye konu açacağınıza, neden kazanılmıyor diye araştırma yapsan konuyu kendin çözüceksin. 2 dk video var düyorsun, sonra kazanamamaktan dertlisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özellikle Kategoriden kategoriye başta olmak üzere kazancı binlerce etkileyen faktör var şunu bir öğrenemediniz gitti tr içerikte çok yüksek meblalar kazanılabilir.Özellikle teknoloji içerikleri iyi gelir sağlıyor.

Kazanılmaz bırakın diye konu açacağınıza, neden kazanılmıyor diye araştırma yapsan konuyu kendin çözüceksin. 2 dk video var düyorsun, sonra kazanamamaktan dertlisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

spam zamanı kazandıgım paralar calıstıgım ıcerıklere bınayen neden kazandırmadıgınıda dedım zaten ıcerık turkce arkadas ne beklıyorsun ? kısa vıdeo farkındayımda uzun vıdeo olsa ne yazar alacagın para ne 2-3 bın maksımum o da tek ısın bu olacak kı ne yapacaksın uzun vıdeo o kadar cok anlıyorsan buyur sen dök bılgılerını herkes duysun ya da goster cok kazanan özgun turkce kanalını da dıyelım kı helal adam yapmıs. geçeceksınız bos muhabbetı turkce tamamen boş iş hobıyse yapılabılır ama benım ısım bu dıyeceksenız gecımınızı bu sağlayacaksa mınımum +10 dk vıdeonuz olacak mınımum ızlenımı +7 dakıka olacak mınımum ızlenımı gunluk tekil 100k olacak o zaman anca gecınırsın bunun baska oluru yok kuru muhabbet etmekle tekne yürümez. ingilizcfe ıcerıgın 10da 1 inden az verıyor turkce göz var nızam var mıllete boş boş umıt pompalamayın

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:27 ----------

Özellikle Kategoriden kategoriye başta olmak üzere kazancı binlerce etkileyen faktör var şunu bir öğrenemediniz gitti tr içerikte çok yüksek meblalar kazanılabilir.Özellikle teknoloji içerikleri iyi gelir sağlıyor.

hıcte ıyı sağlamıyor harıcı sen tanıtım reklamı alabılırsen bır urunun anca öyle sağlarsın gelırı kı bır teknolojı kanalının ızlenmesı de cok cok azdır cunku hem ılgı az aranma hacmı eglence sektorunun yanında kıyaslanamaz hem de dev gıbı kanallar geç onu teknolojı kanalı ıcın teknolojık alete edevata ulaşacaksın tanıtacaksın ölçeceksın biçeceksın o iş öyle basıt degıl düz spam mantıgı ıle dusunulecek iş değil ve tekrar edıyorum turkce 300-400 aylık kazanmak hayalınızse olur kazanırsınız ımkansız degıl 2-3 bın cok zor kazanırsınız 10bın ustu kazanamazsını ( minimum 1,5 - 2 sene yogun calısım +10dk vıdeo sureklılık mınımum 50-100 vıdeo vsvs olursa belkı bır umut)

[MENTION=48710]drexlerstone[/MENTION] kardeş biz kimseyi pompalamıyoruz kafanı yorma. Pompa işi de beni çok cezbetmiyor.

Ama şöyle bir durum var;
Adam Türkçe dışında başka bir dil konuşamıyorsa,
İngilizce içerik üretmekte zorlanıyorsa,
Özgün kanalı olmasını istiyorsa

Ne yapacak? Senin ve senin gibi düşünenler yüzünden kimsenin özgün kanalı olamıyor.
Biri gelir spam yapanlara konuşur özgün içerik yapın der, biri gelir özgün Türkçe sakın çalışmayın der. Forumun IQ'su her gün düşüyor diyorum sonra kızıyorlar.

Neyse Kızdırmayın Küçük Enişteyi..

Ilk amac paraysa bencede kazanamazsiniz bikere masraf ve harcadiginiz zamanin karşılığını almak zor baska seyler olmali amac.. bisey ogretmek birsey gostermek yada belki ego tatmini.. benim amacim birsey ogretmk evet 7 ayda 100tl kazanmisim ama bideo yukledigimde aldigim yorumlar birilerinin isine yarayacak.seyler gosteriyor olmak paha bicilemez degerde :)
Ama forumun adi ytpara amacda burda olmakdaki tabii ki para (hic birsey bilmedrn basladigim icin buraya uye oldumdu dogal olarak ) para oyle 3 ayda 6 ayda olcak is diil ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri