videolar kısa toplam aylık izlenim dakikası 2 M üzeri kazanc agza alınmayacak derecede komık rakamlar utanıp yazasım gelmıyor o dereceıngılızce olsa akar ama turkcede bes para etmez harıcı reklam olayı da olmayınca tamamen boş iş
---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------
yalan olmazsa yapan arkadaşlar var twich yayını onlara göre de hanı 3-5 gelıyor youtubeden ıyıymıs 2-3 bın alıyorum dıyen duydum ama kendım yapmadıgım ıcın sımdı ne desem yalan olur mılletın sozune kalsa herkes para basıyor onu da dusunmek gerek![]()
YT'den iyi olabilir çünkü Twitch çalışmadım ama şöyle bir şey var YT size yani bize para kazanma açtırırken sözleşme imzalatıyor ve sözleşmede kazancınızın size %55 eksik yansıyacağını kazançların %55'ini Youtube'un alacağını belirtiyor. Yani bize %45 veriyor bizim elimize geçen para %45 yani mesela 3 bin dolar varsa sizin dashboardınızda aslında ona bir %55 koymanız gerekiyor gerçek kazancınızı anlamak için. Birde yetmiyor üste partner veya adsense ile çalışacaksın diyor oralara bir %20 30 kesinti o %45 den bize verdiği para %30 %35 kazancın