★★★★★ TürkçeSpin| Makele Özgünleştirme |Kök ve Ek Desteği | Cümleyi Tanıma

Lastwisher

Kayıtlı Üye
★★★★★ TürkçeSpin| Makale Özgünleştirme |Kök ve Ek Desteği | Cümleyi Tanıma

nedir.png

TürkçeSpin; mevcut özgünleştirme sistemlerinin mantığının dışında yeni bir bakış açısıyla üretilmiş,anlam bozukluklarının en aza indirildiği Türkçe içerik özgünleştirme sistemidir.

Türkçe’nin zengin kelime yapısını benimsemiştir ve sistemsel olarak bünyesinde bulundurur.

Tam 4.000.000 makale ile test edildi!

TürkçeSpin mükemmel sonuçlar için 4.000.000 dan fazla makale ile test edilerek kusursuzlaştırıldı.

Botextra ile tam entegre!

TürkçeSpin, Türkçe özgünleştirmelerini Botextra ile birlikte tam otomatik yapabilirsiniz, istediğiniz içeriği otomatik olarak spinleyerek sitenize ekleyebilirsiniz.

  

FARKLARIMIZ

farklarimiz.png

PAKETLERİMİZ

  

ÖDEME SEÇENEKLERİMİZ

satin-al-banner.png

  

İLETİŞİM

Bize PM atabilir, sitemizdeki canlı destek ya da iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

turkcespin.com

Son düzenleme:
nedir.png

TürkçeSpin; mevcut özgünleştirme sistemlerinin mantığının dışında yeni bir bakış açısıyla üretilmiş,anlam bozukluklarının en aza indirildiği Türkçe içerik özgünleştirme sistemidir.

Türkçe’nin zengin kelime yapısını benimsemiştir ve sistemsel olarak bünyesinde bulundurur.

Tam 4.000.000 makale ile test edildi!

TürkçeSpin mükemmel sonuçlar için 4.000.000 dan fazla makale ile test edilerek kusursuzlaştırıldı.

Botextra ile tam entegre!

TürkçeSpin, Türkçe özgünleştirmelerini Botextra ile birlikte tam otomatik yapabilirsiniz, istediğiniz içeriği otomatik olarak spinleyerek sitenize ekleyebilirsiniz.

  

FARKLARIMIZ

farklarimiz.png

PAKETLERİMİZ

  

ÖDEME SEÇENEKLERİMİZ

satin-al-banner.png

  

İLETİŞİM

Bize PM atabilir, sitemizdeki canlı destek ya da iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

turkcespin.com

hocam yanlıs anlamayın amacım balta degıl ama makale ozgunlestırm adına bu ısı %100 dıyebılecegım yapabılen daha uyguna satılan sıte ve uygulamalar mevccut.

Beştepe Ulus Kültür ve Kurultay Merkezi’nde tertip edilen 2017-2018 Akademik Seneyi Açılış Merasiminde YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversite geçiş sistemine ait ehemmiyetli izahlarda bulundu. Üniversitelerin giderek artacağına işaret eden Saraç, “Üniversitelerimizin yeni eğitim senesine başladığı bugün üniversite giriş imtihanlarına da kısaca temas etmek istiyorum. Yüksek öğretim dünyanın her yerinde enerjiktir. Özellikle de son 10 senede ülkemizde s

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

çok kötü

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------

google translate ile türkçe den azeri sonra tekrar tükçeye çevirsem daha okunaklı ve daha özgün görünür

Bugüne kadar çalışan spin görmedim zaten.

Beştepe Ulus Kültür ve Kurultay Merkezi’nde tertip edilen 2017-2018 Akademik Seneyi Açılış Merasiminde YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversite geçiş sistemine ait ehemmiyetli izahlarda bulundu. Üniversitelerin giderek artacağına işaret eden Saraç, “Üniversitelerimizin yeni eğitim senesine başladığı bugün üniversite giriş imtihanlarına da kısaca temas etmek istiyorum. Yüksek öğretim dünyanın her yerinde enerjiktir. Özellikle de son 10 senede ülkemizde s

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

çok kötü

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------

google translate ile türkçe den azeri sonra tekrar tükçeye çevirsem daha okunaklı ve daha özgün görünür

Merhaba,

Orjinal metin:

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversite geçiş sistemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Üniversitelerin giderek çoğalacağına işaret eden Saraç şunları söyledi: Üniversitelerimizin yeni eğitim yılına başladığı bugün üniversite giriş sınavlarına da kısaca temas etmek istiyorum. Yüksek öğretim dünyanın her yerinde dinamiktir. Özellikle de son 10 yılda ülkemizde sürekli genişleyen ve büyüyen bir yapıdadır. Dolayısıyla bu durum belli zaman aralıklarında, birtakım değişiklikleri de getirmektedir. Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlarda bugün için sosyal adalet ve fırsat eşitliği bakımından üniversiteye sınavsız geçiş mümkün olmamakla birlikte, giriş sisteminde aksayan tarafları giderecek, sınav stresini azaltacak, karmaşıklıktan uzak, daha yalın ve gerekli düzenlemenin Türkiye'ye kazandırılmasının kaçınılmaz olduğu da bir gerçektir. Eğitim öğretimin bütün kademelerinde öğrencilerimiz üzerinde sınav stresini azaltmamız icap etmektedir. Zira bunun eğitim öğretimin niteliği üzerinde olumsuz tesirlerini görüyoruz. Bilindiği üzere şu an uygulanmakta olan giriş sistemi iki aşamalı olarak gerçekleştirilmekte. Sınavların ilki mart, diğeri haziran ayında ve toplam 5 gün sürmektedir. Neredeyse 4 aya yayılan bu durum lise eğitimini olumsuz etkilemektedir. Yeni düzenleme ile sınavı bir hafta sonunda başlayıp, bitirmeyi planlamaktayız.

TürkçeSpin ile özgünleştirilmiş metin:

Beştepe Halk Kültür ve Kurultay Merkezi'nde tertip edilen 2017-2018 Akademik Seneyi Açılış Töreni'nde YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversite geçiş sistemine ait ehemmiyetli izahlarda bulundu. Üniversitelerin giderek artacağına işaret eden Saraç şunları söyledi: “Üniversitelerimizin yeni eğitim senesine başladığı bugün üniversite giriş imtihanlarına da kısaca temas etmek istiyorum. Yüksek öğretim dünyanın her yerinde zindedir. Özellikle de son 10 senede ülkemizde aralıksız genişleyen ve gelişen bir yapıdadır. Dolayısıyla bu gidişat belirli zaman aralıklarında, birtakım farklılıkları da getirmektedir. Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullarda bugün için sosyal hak ve fırsat denkliği bakımından üniversiteye imtihansız geçiş muhtemel olmamakla beraber, giriş sisteminde topallayan tarafları giderecek, imtihan stresini eksiltecek, karışıklıktan uzak, daha yalın ve zorunlu tertip etmenin Türkiye'ye kazandırılmasının kaçınılmaz olduğu da bir hakikattir. Eğitim öğretimin tam kademelerinde talebelerimiz üzerinde imtihan stresini eksiltmemiz icap etmektedir. Çünkü bunun eğitim öğretimin kaliteyi üzerinde negatif tesirlerini görüyoruz. Aşinayı üzere şu an uygulanmakta olan giriş sistemi iki düzeyli olarak hakikatleştirilmekte. İmtihanların ilki mart, ötekiyi haziran ayında ve toplam 5 gün devam ettir. Neredeyse 4 aya dağılan bu gidişat lise eğitimini negatif etkilemektedir.

Özgünlük kontrolü:

nJ7qNg.png

gpymvd

Son düzenleme:
hocam %100 özgün olsa ne olur ki? okunaklı değil. ziyaretçi geldiği gibi çıkan sayfalardan ne hayır gelir.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] bot için neden dönüş yapmıyorsunuz ?
dünden beridir kaç kez pm atıyorum destek kısmına yazıyorum artık ilgilenirmsiin kardeşim.

Merhaba,
Destekde bir yoğunluk var, dönüş yapıyoruz.

İyi Çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri