Türkiye Adsense Çalışabilirsiniz - Web_Scripti

Hocam konu çok güzel teşekkürler.Bende belki herşey aynı şekilde 10 yakın tr adsense tek kanal tek adsense kapandı. ama yabancıda sorun yok nerdeyse 3 ay olacak tek tük kıyımlarda gidiyo bir iki tane. isim adresler değişik eşleşen video hiç tutmam kanalımda ama kopyala yapıştırı tr de yabancıda da yapıyorum şu anda bi tr adsensem var numunelik bir iki video var kazanç yok açık eski tr adsenselerim var duran kanal bağlasam en fazla bir haftada kapanıyo.yinede denemek istiyorum tr adsense bidaha başlıyayım bi inşallah düzelir ilerleyen zamanda buraya yazarım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyapa kanal eklemelerini vs botla yapıyordum ıd pw gırısını insani bi şekilde yaptırabılırım ama Mouse hareketlerınden robot olduğunu anlar heralde degıl mı ?

eşleşen vs. tertemiz olan kanalı adsense bağladım ama 10k izlenim incelemesinde red yedi hocam bunun için öneriniz var mı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bildiğiniz gibi bizler adenseye pinleri hep aynı adrese istedik. Aynı isme istedik. Youtube ise kapattığı bir adsense ismine ve adresini biliyor. Artık ona göre işlem yapıyor. Bunun için şu şekilde yapmalısınız.

2) Aradan 1 hafta gibi süre geçince adresi değiştirin. Çünkü youtube adsense ilk 1 haftada bunu tarıyor ve sıkıntı yoksa adsense açık kalıyor. Eğer bir haftada adsenseniz kapanıyorsa temel sebebi bu nedenledir.

Hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Fakat temel nedenin bu olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece 1 adrese istediğim ve uzun süreler açık kalan tr adsense bile durduk yere kapandı.

Ana mantık şu arkadaşlar : Adsenseye bağlı olmayan kanal 1 yıl bile açık olsa kapanmıyor (en azından bende) . Bağladığın an istersen sıfır adsenseye bağla 2 gün içinde kapanıyor artık.Demek ki adsenseye bağlanınca daha farklı bir tarama sistemi devreye giriyor. Şuana kadar youtube a harcadığımız vakti web e harcasaydık daha kazançlı bir yol olurdu bizim için. Sıcak para tatlı geldi.

Senin bu azmin ve yardımseverliğin yüzünden defalarca youtube işine geri dönmeyi düşündüm [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] . Her seferinde de işlerim yüzünden ertelemek zorunda kaldım sonra vazgeçtim. Ama senin şu mesajlarını okudukça çok büyük huzur kapılıyor içimi.

Allah senden razı olsun ;)

Bilgiler işe yarar veya yaramaz onu zaman gösterecek. Bildiğim birşey varsa şu zor zamanlarda insanlara faydalı bişeyler paylaşmanız bile takdir edilise bir davranış. Herkes sizin gibi bildiği bir kaç ufakta olsa ayrıntıyı paylaşsa belkide sonuca daha çabuk varılacak.

O yüzden yaptığınız emek ve paylaşımlar için Teşekkür ederim hocam.

Bol kazançlar...

emeğinize yüreğinize sağlık üstad
Zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaşmanız bile bu forumda cidden takdir edilecek bir durum :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mazur görün ama arçelik v.s servis sitelerini girin kısmını anlamayadım :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

3 aydır güzel abonesi olan günlük çok değil 3k civarı izlenen ve günlük 10 lira civarı kazancı olan bir kanalım vardı içlerinde 3 aydır bir adet telif daha yoktu eşleşen vs.
1 hafta önce bu kanal üzerine adsense açtım. Bu kanaldan başka kanal yoktu bu adsensede. 10k inceleme olayını güzelce geçti bu kanal 4 gün kadar açık kaldıktan sonra bugün kanal kapandı :)
Yani bu kapanmaların Copyright Notices veya adsense adres ile bir alakası yok. Spam kanal artık kapanıyor.

Farklı işler dönüyor artık. Ülke farketmeksizin kanallar kapanıyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri