Arkadaşlar siyasi mesajlar atmayalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çorum da da yoktu yeni geldi tam webmoney e para çekme talimatı erecektim kesildi webmoney siteside çevrimdışı oldu![]()
Elektrik neden kesildi? Türkiye genelinde*elektrik kesintisi | Ntv.com.tr
Nedenini Henüz Bulalamamışlar
Ankara, Adana, Adıyaman, Batman, Karaman, Karabük, Mardin, Trabzon, Aydın, Artvin, Edirne, Düzce, Diyarbakır, Kars, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Sinop, Antalya, İzmir, Bursa, Adana, Isparta, Burdur, Bitlis, Yozgat, Kütahya, Sivas, Siirt, Kayseri, Çanakkale, Konya, Gaziantep, Hatay, Kırşehir, Denizli, Kahramanmaraş, Eskişehir, Uşak, İzmit, Tunceli, Zonguldak, Elazığ, Bilecik ve Samsun'da da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor.
Kaynak ?
O zaman sen bu habere bi bak kardeşim. Bu güneş dostu ülkerin ne kadar nukleer santrali var.BENİM GİBİ DÜŞÜNEN KAÇ KİŞİ VAR?
Bu son zamanlarda nüklüer zehir santrali reklamları dönüyor. Millette buna tepkili. Benim düşüncem bu zehir santirali ile alakalı bir durum. 30 Yaşındayım, kendimi bildim bileli şimdiye kadar Türkiye genelinde ilk defa elektirk kesintisi yaşadım. Birde bu elektrik birbirinden bağımsız barajlarda üretilmiyor mu? istanbul'daki elektik kesintisi neden adana'yı etkiliyor ben bunu anlayamıyorum.
YARIN BİRİLERİ; çıkıpta işte elektirik yetmiyor, elektiriğe çooook ihtiyacımız var şu zehir(nüklüer) santralini kuralım herkes rahat etsin derse hiç şaşırmam.
Lütfen şu reklamı izleyin
https://www.facebook.com/video.php?v=10153196575084399
Güneş,su, rüzgar gibi bolluk olan bir ülkede zehir santraline ne gerek var? Diğer Milletler ileri gittikçe biz daha geriye gidiyoruz.
İşte güneşe en çok yatırım yapan ilk 20 ülke
![]()
O zaman sen bu habere bi bak kardeşim. Bu güneş dostu ülkerin ne kadar nukleer santrali var.
Dünyada nükleer santrali olan ülkeler! - EKONOMİ Haberleri, Haber7
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.