Türkiye Lokasyon SSD VDS Paketleri - 2 Gbps Bağlantı - Güçlü CPU - Uygun Fiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MahsumCelik

Sys
Administrator
Web sitesi
www.serverplus.com.tr
Değerli YTpara kullanıcıları,

Uzun zamandır hazırlamaya fırsatımız olmadığı için bugüne kadar sadece dedicated sunucu olarak mevcut müşterilerimize Türkiye lokasyonda dedicated sunucu olarak hizmet sağlamaktaydık

Gerek kurlardaki yükselişler gerekse yurtdışı firmaların yüksek maaliyete sebebiyet vermesi sebebi ile daha aynı performanstaki ürünü daha uygun fiyat ile alabileceğiniz 3 paket hazırladık.

Sağlanan paketlerin tümü Samsung 850 Evo Sersisi SSD Disk olup Kendimize ait kabin ve networkümüzde yer almaktadır.

Offline Bilişim 2013 yılından beri kendi donanım ve network altyapısı ile hizmet vermektedir.

Türkiyede hat hızı yavaş diyenlere itafen alınan speed test sonucu.

xtcy5ea.png

*: Speedtest ile sunucunun bağlantı kapasitesini gerçek anlamda görebilmeniz için test ettiğiniz pear noktasının kapasitesi esastır.
**: Speedtest 1 gbps çıktı diye youtubedeyede o hızla yükleyemezsiniz, youtube bağlantınızı limitlemektedir.

S.S.S

1) Test sunucusu sağlıyor musunuz ?
- Hayır sağlamıyoruz, Paketlerde yer alan özellikler zaten size garanti edilen özelliklerdir.

2) Hocam Fatura İstemiyorum KDV'siz olmaz mı ?
- Hayır olmaz, fatura aldığınız hizmette herhangibir sorunda size hak idda etemizi sağlar ve YASAL ZORUNLULUKTUR.

3) Sunucuyu satın aldım, ne zaman teslim olur ?
- Sipariş tarihinizden itibaren anormal bir durum olmadığı sürece 24 SAAT İÇERİSİNDE teslim etmekteyiz.

4) Kredi kartı / paypal ile ödeme yapabilirmiyiz ?
- Evet, kredi kartı veya paypal ile ödeme yapabilirsiniz.

5) İp değiştirmek istiyorum, prosüdür nedir ?
-Ücretsiz ip değişimini ayı dolmuş ve yenileme yapmış müşterilerde ayda 1 kere yapılabilmektedir.

Yeni siparişlerinizde İLK 3 AY BOYUNCA TAM %20 İNDİRİMLİ[/U] ANMANIZ İÇİN PROMOSYON KODU : W46OTC3RYD

UD-TR-X

- 2 GHZ CPU
- 2 GB RAM
- 25 GB SSD
- Seçilebilir İşletim Sistemi
- Vds Yönetim Paneli / Reset * Power On / Off
- 2 Gbps Havuz Bağlantı - 100 Mbps Garanti
- Türkiye Lokasyon

AYLIK : 35 TL + KDV

SATIN AL

UD-TR-XX

- 3 GHZ CPU
- 4 GB RAM
- 40 GB SSD
- Türkiye Lokasyon

AYLIK : 49TL + KDV

SATIN AL

UD-TR-XXX

- 4 GHZ CPU
- 6 GB RAM
- 60 GB SSD
- Türkiye Lokasyon

AYLIK: 79TL + KDV

SATIN AL

Aklınıza takılan tüm soru ve sorunlar için destek sistemini kullanabilir veya 0850 302 47 16 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ref varmı diye hemen atlayayım :D

Hayırlı satışlarınız olsun Allah utandırmasın bol kazançlar

Teşekkür ederim Tuncay :cool:

Limitli sayıdaki stoklar şanslı sahiplerini bekliyor.

Dipnot: Forumdan pm atan arkadaşlar geç dönüş için kusurabakmayın, çok fazla online olma imkanım olmuyor. Sitemiz üzerindeki canli chattan aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı satışlar mahocan.

Hayirli satislar hocam.
Yaklasik 1 yildir up down sunucularini kullaniyorum. Performans 10 numara. Tereddut de olan arkadaslarlarin pisman olacagini sanmiyorum.

ram hızı yok ,işlemci ön belleği yok.Siz garanti demişsiniz sanırım her 2gbit'lik sunucuya 20tane kullanıcı kiralıyorsunuz. lütfen daha ayrıntılı yazar mısınıx

Merhaba,

Genişçe fikir sahibi olabilmeniz veya diğer kullanıcılarında inceleyebiliceği şekilde bir kaç teknik detay verebilirim sizin için

1) ram hızı yok ,işlemci ön belleği yok.

Uzaktan yakından farkedemeyecek olsanızda kullandığımız ram marka modeli : Samsung 8GB 2RX4 PC3-10600R
İşlemci Modeli: Intel® Xeon® Processor X5680 veya Intel® Xeon® Processor X5670 veya Intel® Xeon® Processor X5650
İşlemci ön belleğini sanal sunuculara kernellerden ayıramıcağımız için bunu satış konusuna koymak bilgi kirliliğinden öte değildir.

0oex1vS.png

vStb2Be.png

1pRWIcl.png

Satış konumuz dikkatlice okundu ise zaten belirmiştim fakat tekrar eklemekte fayda var;

- Belirtilen hat kapasitesi güncel olarak 10 Gbps olup Güncel anlık kapasitemizdir.
- Sanal Sunuculara 100 Mbps Garanti internet erişim imkanı sağlamakta yani 100 tane sunucu anlık olarak 100 Mbps kullanım yaptığında ancak kapasitemizi doldurabilmektedir.
- Network altyapımız Juniper EX4200 48p + EX2200 48P üzerinden sağlanmaktadır.
- Sağlanılan Network altyapısı tamamen kendimize aittir.
- Offline Bilişim RIPE NNC MEMBER'dır ve ip adresleri işletmemize aittir.

22p5Grn.png

Yani özetle türkiye lokasyonda sağladığımız hiçbir hizmet buna kabindeki vidaya kadar kendi altyapısıdır. 200 liraya sunucu kiralayıp sunucuyu 15 lira gibi rakamlara satıp sunucunun total kapasitesini 500 mbps garanti hat diye pazarlayan gerçeği yansıtmayan kişilerle bir tutulamayacak şekilde üstündür.

ram hızı yok ,işlemci ön belleği yok.Siz garanti demişsiniz sanırım her 2gbit'lik sunucuya 20tane kullanıcı kiralıyorsunuz. lütfen daha ayrıntılı yazar mısınıx

2. paket için ödeme geçildi.
Değerli YTpara kullanıcıları,

Uzun zamandır hazırlamaya fırsatımız olmadığı için bugüne kadar sadece dedicated sunucu olarak mevcut müşterilerimize Türkiye lokasyonda dedicated sunucu olarak hizmet sağlamaktaydık

Gerek kurlardaki yükselişler gerekse yurtdışı firmaların yüksek maaliyete sebebiyet vermesi sebebi ile daha aynı performanstaki ürünü daha uygun fiyat ile alabileceğiniz 3 paket hazırladık.

Sağlanan paketlerin tümü Samsung 850 Evo Sersisi SSD Disk olup Kendimize ait kabin ve networkümüzde yer almaktadır.

Offline Bilişim 2013 yılından beri kendi donanım ve network altyapısı ile hizmet vermektedir.

Türkiyede hat hızı yavaş diyenlere itafen alınan speed test sonucu.

xtcy5ea.png

*: Speedtest ile sunucunun bağlantı kapasitesini gerçek anlamda görebilmeniz için test ettiğiniz pear noktasının kapasitesi esastır.
**: Speedtest 1 gbps çıktı diye youtubedeyede o hızla yükleyemezsiniz, youtube bağlantınızı limitlemektedir.

S.S.S

1) Test sunucusu sağlıyor musunuz ?
- Hayır sağlamıyoruz, Paketlerde yer alan özellikler zaten size garanti edilen özelliklerdir.

2) Hocam Fatura İstemiyorum KDV'siz olmaz mı ?
- Hayır olmaz, fatura aldığınız hizmette herhangibir sorunda size hak idda etemizi sağlar ve YASAL ZORUNLULUKTUR.

3) Sunucuyu satın aldım, ne zaman teslim olur ?
- Sipariş tarihinizden itibaren anormal bir durum olmadığı sürece 24 SAAT İÇERİSİNDE teslim etmekteyiz.

4) Kredi kartı / paypal ile ödeme yapabilirmiyiz ?
- Evet, kredi kartı veya paypal ile ödeme yapabilirsiniz.

5) İp değiştirmek istiyorum, prosüdür nedir ?
-Ücretsiz ip değişimini ayı dolmuş ve yenileme yapmış müşterilerde ayda 1 kere yapılabilmektedir.

Yeni siparişlerinizde İLK 3 AY BOYUNCA TAM %20 İNDİRİMLİ[/U] ANMANIZ İÇİN PROMOSYON KODU : W46OTC3RYD

UD-TR-X

- 2 GHZ CPU
- 2 GB RAM
- 25 GB SSD
- Türkiye Lokasyon

AYLIK : 35 TL + KDV

SATIN AL

UD-TR-XX

- 3 GHZ CPU
- 4 GB RAM
- 40 GB SSD
- Türkiye Lokasyon

AYLIK : 49TL + KDV

SATIN AL

UD-TR-XXX

- 4 GHZ CPU
- 6 GB RAM
- 60 GB SSD
- Türkiye Lokasyon

AYLIK: 79TL + KDV

SATIN AL

Aklınıza takılan tüm soru ve sorunlar için destek sistemini kullanabilir veya 0850 302 47 16 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Merhaba
2 gb ram,
75 gb hdd,
2 yada 3 CPU lu,
bir vds ihtiyacım var
önerebileceğiniz en düşük fiyat nedir
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri