türkiyede internet neden pahalı ve kalitesiz

'Fiber internetin nn an!' - Hrriyet TEKNOLOJ

aslında altyapıya gerek yok çözüm direk uydudan bireysel hat kiralamak. Bu ucuz olsa dağın başında olsanız bile hızlı internet kullanıla bilir. Ama buna yatırım yapacak ve ucuz net satacak babayit yok işte.

İnternet nekadar hızlan sada ADİL KULLANIM KOTASI denen saçmalık hep başımızda olacak malesef.

Vergilendirme sorunu,nüfus,altyapı yetersizliği, devletin aç gözlülüğü ve halkın teknolojiye bakış açısının sadece facebook vb şeylere olmasıdır.
Bulgaristanda aylık 29.90 leva (50 lira falan) veriyorum 150mb baglantı hattım ve TV Paketi var, kablosuz olarak max 65mb alıyorum fakat kablo takınca sorunsuz 10mb down/up hızım oluyor.

Koysa ne olacak hocam ? Bu fiyata bulabilirmisiz bu kadar hız ? 10 yıldır ttnet abonesiyim:D

29 TL ve 7 mb hızım var paketim ise 8 mb.

Kablosuzdaki hız ölçümüm
4093714216.png

Haksız değilsiniz ancak verdiğimiz para 10 15 dolar arası bence bu hız iyi bile.Kendi açımdan

ben burada ayda 200 dolar oduyorum internet ve televizyon icin.. Ne kadar para o kadar kofte mantigi her yerde gecerli arkadaslar.

Parasını abartırım herkes gibi ama hız konusunda çokda farklımı sanki diğer ülkelere göre? İngiltere'de nasıl? VDs hızındamı ki :D Ya Amerika'da? VDS hızını kim kime vermiş te bizde olsun..

29 TL ve 7 mb hızım var paketim ise 8 mb.

Kablosuzdaki hız ölçümüm
4093714216.png

Haksız değilsiniz ancak verdiğimiz para 10 15 dolar arası bence bu hız iyi bile.Kendi açımdan

yalın internet kullanıyorum..aylık 33 TL net,+18 telefon parası ödüyorum :)

Alt yapı yetersizliği felan hikaye. Alt yapı sadece upload yani yükleme hızında yetersiz. ama indirme hızında isteseler 1gbit bile verirler. şöyleki normal bireysel süper online adsl kullanıcısıyım. yani alt yapı ttnetin yine değişen birşey yok. kör noktadaydım bundan 1 ay kadar önce yani benim yerimi kayıt altına almamış ttnet. paket 8 yada 16 mbps likten paket hız 25 lerde arada 40 lara bile çıkıyordu. malesef bir arıza oldu geldiler bir cihazla birşeyleri ölçtü cihazda 79 mbps gördüm. Konuştuk kendileri ile telefon numarasını aldım sağolsun ttnetten arkadaş araştırdı etti benim için. sana 100 mbps 110 küsür liraya bağlatırım dedi. ama upload tan ümitlenme maks 3 4 mbps olur dedi. yine eyvallah dedim. yakın zamanda bağlatacağım. Şuan ülkemizdeki tek sorun yükleme hızı. 50 mbps yükleme hızı veremezsiniz dedim. veririz dedi ama evine internet gelen kutudaki soketmi ne dedi patlar dedi. diğer kullanıcıların internetide gider. abi sağlamını katın ara dilekçe ver takalım. ama yapılır üstüne gidilse

Çünkü burası Türkiye insan hayatı dışında her şey pahalı.

'Fiber internetin nn an!' - Hrriyet TEKNOLOJ

aslında altyapıya gerek yok çözüm direk uydudan bireysel hat kiralamak. Bu ucuz olsa dağın başında olsanız bile hızlı internet kullanıla bilir. Ama buna yatırım yapacak ve ucuz net satacak babayit yok işte.

İnternet nekadar hızlan sada ADİL KULLANIM KOTASI denen saçmalık hep başımızda olacak malesef.

Hocam superonlinedeyim ayda min 150 gb kota oluyor ancak superonlineye geçtim geçeli adil kullanım işlemiyor neden olduğunu bilmiyorum merak da etmiyorum işime geliyor :D

%18 KDV, %25 ÖİV ...

Yarısı vergi...

İnternette ÖiV %5

Geçenlerde bir haber çıkmıştı TT den bir yönetici yeni yatırımlar yapılacağını AKN ve Upload ile ilgili güzel gelişmeler olacağını söylemişti. AKN siz ve yüksek hızlı upload imkanı. Ama ne zaman olur biz görürmüyüz bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri