Türkiye'de İnternetin Yüz Karalarına Karşı İmza Kampanyası

вєякαη;491764' Alıntı:
size bişey bilmiyorsun diyen olmadı ama sen kendini bişey bilmiyor olarak algıladıysan o ayrı konudur .. o yüzden bazı konular için tecrübe kazanman şart ayrıca konularıma yırtık dondan çıkar gibi hemen atlama terbiyesizliğin luzumu yok büyümen lazım anlaman için ben buna 10 yılımı verdim sen daha doğmamışken ben bu işi yapıyordum abisii bu konulara senin yaşında yetmez aklında ermez o yüzden sana fazla cevap vermeyeceğim parayla ne alakası var saçmalama googlenin senin benim paramamı ihtiyacı var bilmediğin konulara burnunu sokma

güldürdün valla Allah'da seni güldürsün, hey Allah'ım ya..
he sen kralsın bu işte tamam sensin.
aynı yorumu alttaki konuya yazmanı bekliyorum.
News kayıtlı spam yapan haber siteleri için imza kampanyası başladı... Bir imzada sen at - Google Fan Webmaster Forum

güldürdün valla Allah'da seni güldürsün, hey Allah'ım ya..
he sen kralsın bu işte tamam sensin.
aynı yorumu alttaki konuya yazmanı bekliyorum.
News kayıtlı spam yapan haber siteleri için imza kampanyası başladı... Bir imzada sen at - Google Fan Webmaster Forum

Sen herkese bakma kendine bak Googlenin sunmuş oldugu doğrulara bak sen onlara ne bakıyorsun ? onlar özgün içerik üretmeyen kısa yoldan başarılı olmaya çalışan insanlar ve başarılı olamayan kişiler googleye bahane uyduruyor

gerçek olay burdadır bak bakalım google newse ne zorluklarla kayıt olunuyormuş öğren

Google News e kayıt (uzmanından destek) - Google Fan Webmaster Forum

вєякαη;491782' Alıntı:
Sen herkese bakma kendine bak Googlenin sunmuş oldugu doğrulara bak sen onlara ne bakıyorsun ? onlar özgün içerik üretmeyen kısa yoldan olmaya çalışan insanlar ve başarılı olamayan kişiler googleye bahane uyduruyor

gerçek olay burdadır bak bakalım google newse ne zorluklarla kayıt olunuyormuş öğren

Google News e kayıt (uzmanından destek) - Google Fan Webmaster Forum

sırf arkadaşım istemediği için site adresini yazamıyorum, arkadaşımın 4 aylık sitesi geçen ay google news'e girdi çok merak ediyorsan pm'den yollayabilirim.

Şimdi site sahipleride bizde youtubeda spama uyuz oluyoruz diyip imza kampanyası başlatsın çekemeyen herkes birbirine saldırsın nasıl ama ? Benim anlamadığım forumun %98 i spamcı burada yazanlarda öyle ama gelmişler baska bir alandaki spamı istemiyoruz diyorlar ? Nasıl bir mantık o ? Sizde youtubeda spam yapmayı bırakın o halde ? Yemedi dime.

@maihes bak o gönderdiğin site orjinal bir site içersindeki döküman ve makaleler tamamen orjinal ve dmca kayıtlı kimsede olmayan içerikler var ve google doğal olarak bu siteyi kriterlerine uydugu için güvenilir site olarak Google News kategorilerine dahil etmiş öyle 20 bin miş felanmış böyle bişey yok bunlar şehir efsanesi öyle şeymi olur yahu ! öyle olsa etrafımızda seocular olmazdı o zaman herparayı veren ilk sıraya otururdu yok böyle bir mantık ilk sıraya çıkan site haklıdır ve o konu ile alakalı bir geçmişi muhakkak vardır.

вєякαη;491802' Alıntı:
[MENTION=9639]maihes[/MENTION] bak o gönderdiğin site orjinal bir site içersindeki döküman ve makaleler tamamen orjinal ve dmca kayıtlı kimsede olmayan içerikler var ve google doğal olarak bu siteyi kriterlerine uydugu için güvenilir site olarak Google News kategorilerine dahil etmiş

ben onu sana spam yapıyor diye göndermedim ki, çok kısa sürede google news'e girebileceğini göstermek için gönderdim

ben onu sana spam yapıyor diye göndermedim ki, çok kısa sürede google news'e girebileceğini göstermek için gönderdim

bak güzel kardeşim Google siteleri değerlendirirken rütbe verir biz bunlara Pagerank kavramı deriz her 3-4 ayda bu PR'ler yenilenir. Site yeni olmuş olabilir ama site gerçek manada bir güven vermiş gerek alt bağlantılar gerekse Alexa olsun gerekse kullanıcılardan gelen olumlu yorumlar olsun bu tip hızlı çıkış yakalayan siteleri google bünyesine rahatlıkla alır . Çünkü Google Algoritması öyle bir sistemki Robotlardan ziyade senin ne yaptığını neler yapabileceğini çok iyi daha önceden seziyor aslında benim dahi bilmediğim çok farklı şeyler var ben sana en basitinden anlatıyorum anlaman için umarım anlıyorsun beni

Son düzenleme:
вєякαη;491811' Alıntı:
bak güzel kardeşim Google siteleri değerlendirirken rütbe verir biz bunlara Pagerank kavramı deriz her 3-4 ayda bu PR'ler yenilenir. Site yeni olmuş olabilir ama site gerçek manada bir güven vermiş gerek alt bağlantılar gerekse Alexa olsun gerekse kullanıcılardan gelen olumlu yorumlar olsun bu tip hızlı çıkış yakalayan siteleri google bünyesine rahatlıkla alır . Çünkü Google Algoritması öyle bir sistemki Robotlardan ziyade senin ne yaptığını neler yapabileceğini çok iyi daha önceden seziyor

3-4 ayda bir PR yenilenmez, google news ile PR'nin hiç bir alakası da yok, o gösterdiğim sitenin PR'si 0'dır.

вєякαη;491719' Alıntı:
Asıl sizin bilmediniz çok şey var bana 1 aylık google news'e kayıtlı bir site gösterin hadi ???? Hadi bunuda geçtim Google aramalarında önemli bir başlıkta index aldığını gösterin gösteremezsiniz çünkü yok !! güldürmeyin beni Allah aşkına bana bunlarımı öğretiyorsunuz :D:D:D:D O siteler spam yapmıyor orjinal makalelerini zaten girmişler etiket kısımları spam gibi gösteriliyor aramalardaki rekabetten sıyrılmak için bildiğinizi sandığınız ama bilmediğinizz çooooook şey var emin olun :) Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum siz şimdi bunun spam oldugumu düşünüyorsunuz ?? Recep İvedik 4 DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Tek Parça İzle 720p, Recep İvedik Son Filmi HD İzle, Recep İvedik 4 DVD Kalitesi HD İzle (2014 Recep İvedik 4 Tek Parça 720p) Recep İvedik Son Filmi Full HD İzle Recep İvedik 4 Full Orjinal DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Filmi Tek Parça 1080p İzle, Yapmayın gözünüzü seveyim o başlığın altında ki içeriğe güvenilmiş ve etiket yapılmış hak etmiş site kendisine güvenirse istediği kadar bunu yapabilir. Ortada bir spam yok içeriğe bakınca zaten anlarsınız bunu .. siz sadece gördüklerinizi anlıyorsunuz işin derinlikleri sizin bildiginiz gibi değil .. Yani kısacası Google her zaman hak ettiği değeri verir merak etmeyin orasını :) Kendine güvenen site her zaman olmamak kaydı ile spam yapabilir ve bunu google göz ardı edebilir. Önemli olan sitenin genel olarak niyetidir, insanlığa faydalımı değilmi bunun algoritmasını ve adaletini çok geniş yapıyor google merak etmeyin

1-2 aylık news kayıtlı 10 tane site yine gösteririm sana merak etme, olmadığını nerden biliyorsun onu anlamadım. Konuyu gereksiz yere ***ürme, Spam nedir bilgin yok gereksiz yorumlar atıp konuyu başka yerlere çekiyorsun.

Senin bildiğin çok şey varmış maşallah ama hepsi de yanlış bilgi. 100 tane orjinal içerik girdi diye 10 tane spam yapma hakkı mı var? Ne kadar saçma bir düşünce bu böyle.

Al sana güzel bir spam örneği:
1: Youtube MP3 - MP4 Şifresiz Dönüştürme İşlemi (Youtube Videoları Mp3 - Mp4 Çevir) - Milliyet.com.tr
2: Youtube mp3 dönüştürücü, Youtube video indirme programı, Tubidy mp3 dönüştürücü | AV
3: Youtube giriş Youtube MP3 MP4 çevirici Youtube Converter Youtube mp3 indir Youtube video çevirir Youtube videoyu mp3 çevir
4: Youtube MP3 Dönüştürme Programı (Youtube MP3 İndir) - Meydan
5: Youtube(mp3)dönü_türücü Youtube mp3 müzik t1kla indir video | SON TV
6: Youtube MP3 Dntrc- MP4 evirici Program ndir (Youtube MP3 ve MP4 Dntrc) - Cafesiyaset
7: Youtube MP3 İndirme Programı (MP3 İndir) - STAR

Daha spam'in S'sini bilmiyorsun yorum yapıyorsun, daha yorum yapıp konuyu kirletme.

вєякαη;491826' Alıntı:
Olay pr değil ya sen ne demek istedimi anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun neyse ben sana cevap vermeyeceğim :D:D sen imzala geç :D

sana gereken cevabı [MENTION=10880]future[/MENTION] vermiş.

1-2 aylık news kayıtlı 10 tane site yine gösteririm sana merak etme, olmadığını nerden biliyorsun onu anlamadım. Konuyu gereksiz yere ***ürme, Spam nedir bilgin yok gereksiz yorumlar atıp konuyu başka yerlere çekiyorsun.

Senin bildiğin çok şey varmış maşallah ama hepsi de yanlış bilgi. 100 tane orjinal içerik girdi diye 10 tane spam yapma hakkı mı var? Ne kadar saçma bir düşünce bu böyle.

Al sana güzel bir spam örneği:

Daha spam'in S'sini bilmiyorsun yorum yapıyorsun, daha yorum yapıp konuyu kirletme.

Bence sen bilmiyorsun kardeşim kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsunuz gerçi bilseydin böyle şeyler yazmazdın eminim ki 1 yıllık dahi bir web geçmişin yoktur senin neyse anlaman için zaman gerekecek bana kaliteli siteleri spam yapıyor diyorsun :D:D:D Allahım yarabbim iyi güldüm kaliteli site ne dese yeridir ama bunu anlayamıyorsunuz bu hayatta her şeyde böyledir :) kaliteli her zaman haklıdır anlık değil geçmişe göre değerlendirme yapın ama sizde bunu anlayacak bir mantık göremiyorum :) Bunlar sadece başarız kişilerin uydurmuş oldugu bahanelerden başka birşey değil Google Torpil yapıyormuş hey allahım

olay sadece spam olsa yine iyi, bir çok driver, program aynı şekilde spamlanarak hatta ilaçlanarak sunuluyor, sonra ortaya bir ton zombie bilgisayar ortaya çıkıyor, gerisi ise lamerin hayal gücüne kalmış. ddoslar, hırsızlıklar vs.. Her şeyi googledan beklemek te yanlış ama dediğiniz gibi YT'ye verdiği özeni webe verebilecek kapasite maalesef şu anda Google'da yok.

emin olun hiç bişey olmayacak o sitelere aynı devam edecekler spam site demek spamı her zaman yapması demektir. öyle bir bağlantı ile aha bu site spam yapıyor diye google istediğin kadar şikayet et sonuç çıkmaz google sitelere genel olarak incelemeye alır

вєякαη;491719' Alıntı:
Asıl sizin bilmediniz çok şey var bana 1 aylık google news'e kayıtlı bir site gösterin hadi ???? Hadi bunuda geçtim Google aramalarında önemli bir başlıkta index aldığını gösterin gösteremezsiniz çünkü yok !! güldürmeyin beni Allah aşkına bana bunlarımı öğretiyorsunuz :D:D:D:D O siteler spam yapmıyor orjinal makalelerini zaten girmişler etiket kısımları spam gibi gösteriliyor aramalardaki rekabetten sıyrılmak için bildiğinizi sandığınız ama bilmediğinizz çooooook şey var emin olun :) Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum siz şimdi bunun spam oldugumu düşünüyorsunuz ?? Recep İvedik 4 DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Tek Parça İzle 720p, Recep İvedik Son Filmi HD İzle, Recep İvedik 4 DVD Kalitesi HD İzle (2014 Recep İvedik 4 Tek Parça 720p) Recep İvedik Son Filmi Full HD İzle Recep İvedik 4 Full Orjinal DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Filmi Tek Parça 1080p İzle, Yapmayın gözünüzü seveyim o başlığın altında ki içeriğe güvenilmiş ve etiket yapılmış hak etmiş site kendisine güvenirse istediği kadar bunu yapabilir. Ortada bir spam yok içeriğe bakınca zaten anlarsınız bunu .. siz sadece gördüklerinizi anlıyorsunuz işin derinlikleri sizin bildiginiz gibi değil .. Yani kısacası Google her zaman hak ettiği değeri verir merak etmeyin orasını :) Kendine güvenen site her zaman olmamak kaydı ile spam yapabilir ve bunu google göz ardı edebilir. Önemli olan sitenin genel olarak niyetidir, insanlığa faydalımı değilmi bunun algoritmasını ve adaletini çok geniş yapıyor google merak etmeyin

hocam kalbinizi kırmak istemiyorum da bilginizin olmadığı konularda konuşmayın bence

вєякαη;491837' Alıntı:
Bence sen bilmiyorsun kardeşim kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsunuz gerçi bilseydin böyle şeyler yazmazdın eminim ki 1 yıllık dahi bir web geçmişin yoktur senin neyse anlaman için zaman gerekecek bana kaliteli siteleri spam yapıyor diyorsun :D:D:D Allahım yarabbim iyi güldüm kaliteli site ne dese yeridir ama bunu anlayamıyorsunuz bu hayatta her şeyde böyledir :) kaliteli her zaman haklıdır anlık değil geçmişe göre değerlendirme yapın ama sizde bunu anlayacak bir mantık göremiyorum :) Bunlar sadece başarız kişilerin uydurmuş oldugu bahanelerden başka birşey değil Google Torpil yapıyormuş hey allahım

Sen daha internet nedir bilmezken ben html site yapıyordum emin ol. Tahsil durumunu da merak ettim ayrıca gizli değilse öğrenebilir miyiz onu?

Kaç tane siten var, veya Youtube kanallarının olması dışında sen bu kadar bilgiyi nerden edindin merak ettim. Türkçe olarak açıklama yapıyoruz onu da anlamak istemiyorsun, bari daha kendini küçük düşürme de konuya yazma.

Sen başarılıysan ortaya çıkardığın birkaç projenden bahset istersen bize de öğrenelim. At gözlerini atıp sağa sola ne varmış diye bakmak gerekiyor arada :).

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri