Türkiye'de İnternetin Yüz Karalarına Karşı İmza Kampanyası

hocam kalbinizi kırmak istemiyorum da bilginizin olmadığı konularda konuşmayın bence

Bilgim var abim ama bilgisi oldugunu sanıpta birşeyler ima eden ve sürekli terbiyesiz uslüpler kullanan tartışmasını bilmeyen dengesiz arkadaşlar var aramızda söyle onlara onlar giderken ben geliyordum

вєякαη;491854' Alıntı:
Bilgim var abim ama bilgisi oldugunu sanıpta birşeyler ima eden ve sürekli terbiyesiz uslüpler kullanan tartışmasını bilmeyen dengesiz arkadaşlar var aramızda söyle onlara onlar giderken ben geliyordum

yazmak kolaydır önemli olan icraattır :)
bundan sonra yorum falan yapmıyorum, tamam sen kralsın biz cahil kalmışız.

Sen daha internet nedir bilmezken ben html site yapıyordum emin ol. Tahsil durumunu da merak ettim ayrıca gizli değilse öğrenebilir miyiz onu?

Kaç tane siten var, veya Youtube kanallarının olması dışında sen bu kadar bilgiyi nerden edindin merak ettim. Türkçe olarak açıklama yapıyoruz onu da anlamak istemiyorsun, bari daha kendini küçük düşürme de konuya yazma.

Sen başarılıysan ortaya çıkardığın birkaç projenden bahset istersen bize de öğrenelim. At gözlerini atıp sağa sola ne varmış diye bakmak gerekiyor arada :).

Anlamak istemeyen ve tartışma ortamı yaratmak isteyen sizsiniz. Daha bir konu hakkında nasıl tartışma yapılır onu dahi bilmiyorsunuz. Milletin ne yaptığına bakma o imza topluyormuş hurra sende topla yok Google 20 bin tl sitiyormuş yok torpilli siteler varmış yapmayın :D onun bunun dediğine bakma sen öyle yaparsan buradan kaliteni ve tecrübeni belli etmiş oluyorsun Webmasterlik geçmişine gelince 9 yıllık webmasterim ve seo uzmanıyım kendi çapımda. Bunu sana ispat edecek değilim ben kendime göre doğruları söylerim sen kendine göre doğruları söylersin ama kulaktan dolma bilgilerlerle önyargılı davranıyorsunuz. Google küçük bir şirket değil

вєякαη;491811' Alıntı:
bak güzel kardeşim Google siteleri değerlendirirken rütbe verir biz bunlara Pagerank kavramı deriz her 3-4 ayda bu PR'ler yenilenir. Site yeni olmuş olabilir ama site gerçek manada bir güven vermiş gerek alt bağlantılar gerekse Alexa olsun gerekse kullanıcılardan gelen olumlu yorumlar olsun bu tip hızlı çıkış yakalayan siteleri google bünyesine rahatlıkla alır . Çünkü Google Algoritması öyle bir sistemki Robotlardan ziyade senin ne yaptığını neler yapabileceğini çok iyi daha önceden seziyor aslında benim dahi bilmediğim çok farklı şeyler var ben sana en basitinden anlatıyorum anlaman için umarım anlıyorsun beni
bak güzel kardeşim Google siteleri değerlendirirken rütbe verir biz bunlara Pagerank kavramı deriz her 3-4 ayda bu PR'ler yenilenir.

1.Pr tarihi sınırlandırılamaz onu siz değil kimse bilemez google yetkililerinden başka

Site yeni olmuş olabilir ama site gerçek manada bir güven vermiş

2.Yeni sitelere google ve çoğu arama motoru zaten süre tanır.

gerek alt bağlantılar gerekse Alexa olsun gerekse kullanıcılardan gelen olumlu yorumlar olsun bu tip hızlı çıkış yakalayan siteleri google bünyesine rahatlıkla alır .

3.Alt bağlantılara bakarak google google news e site kayıt etmez. Alexa google sıralamanı etkilemez tamamen uydurmadır, hiç bir google botu sitedeki yorumları incelemez.

Türkiye'nin önde gelen SEO'cularından olan bir arkadaşın şu mesajını yayınlasam yeterli sanırım.

spam.jpg

1.Pr tarihi sınırlandırılamaz onu siz değil kimse bilemez google yetkililerinden başka

2.Yeni sitelere google ve çoğu arama motoru zaten süre tanır.

3.Alt bağlantılara bakarak google google news e site kayıt etmez. Alexa google sıralamanı etkilemez tamamen uydurmadır, hiç bir google botu sitedeki yorumları incelemez.

Abicim çok farklı yerlerdeyiz biliyormusun keşke anlayacağını bilsemde sana uzun bir yazı yazsam ama anlamaycağını hissettiğim için sana cevap vermeyeceğim

вєякαη;491854' Alıntı:

bilginiz olabilir okuyan herkes bilgi alabilir ama bilgileriniz doğru değil yorumlarınız okurken 7-10 yaşındaki çocukların bloglarda yazılar yazıp size yanlış bilgiler sentezlemesi aklıma geliyor o blogları açarken keşke ölselerdi diyorum içimden ondan sonra yanlış bilgileri yayan yeni bireyler ortaya çıkıyor

bilginiz olabilir okuyan herkes bilgi alabilir ama bilgileriniz doğru değil yorumlarınız okurken 7-10 yaşındaki çocukların bloglarda yazılar yazıp size yanlış bilgiler sentezlemesi aklıma geliyor o blogları açarken keşke ölselerdi diyorum içimden ondan sonra yanlış bilgileri yayan yeni bireyler ortaya çıkıyor

Sen kendine göre öyle algılıyorsun abim zaten yaşınında onlardan farkı yok zaten Burada seo dersi veremem sana sen seoyu anlamıyorsun seoyu anlaman için insanları ve hayatı anlaman lazım kusura bakma sen çok farklı yanlış yerde görüyoorum seni

Herkesin kendine göre bir doğurusu eğrisi vardır ve bunlar benim doğrularımdır.

вєякαη;491868' Alıntı:
Abicim çok farklı yerlerdeyiz biliyormusun keşke anlayacağını bilsemde sana uzun bir yazı yazsam ama anlamaycağını hissettiğim için sana cevap vermeyeceğim

sen bence ne yap biliyormusun gir benim eski bloga kafandaki bilgileri sil ama öncesinden sonra SiberFelsefe » Seo bu kategorideki yazılarımı okumaya başla 3-5 bilgi oluşur hee iyi bir seocuyum diyorsan da kardeşim madem öylesin gördüğüm kadarı ile okul sorunun da yok açsana bir blog yerleş çoğu kelimede ilk sıraya da görelim inan youtube daki gelirini 2 ye katlarsın anlattığın kadar iyiysen adamlar sana bir kelimede başarını göster diyor sen hala lak lak lak lak lafla peynir gemisi yürümüyor abi kusura bakma

sen bence ne yap biliyormusun gir benim eski bloga kafandaki bilgileri sil ama öncesinden sonra SiberFelsefe » Seo bu kategorideki yazılarımı okumaya başla 3-5 bilgi oluşur hee iyi bir seocuyum diyorsan da kardeşim madem öylesin gördüğüm kadarı ile okul sorunun da yok açsana bir blog yerleş çoğu kelimede ilk sıraya da görelim inan youtube daki gelirini 2 ye katlarsın anlattığın kadar iyiysen adamlar sana bir kelimede başarını göster diyor sen hala lak lak lak lak lafla peynir gemisi yürümüyor abi kusura bakma

Sana ne desem boş güzel kardeşim ama anlayacağın bir dilde mevlananın güzel bir sözü var onu okusan benim için kafi

photo.jpg

вєякαη;491903' Alıntı:
Sana ne desem boş güzel kardeşim ama anlayacağın bir dilde mevlananın güzel bir sözü var onu okusan benim için kafi

photo.jpg

hareketlere bak ya 2günde tartışmadıgın adam kalmadı gelmiş hala cahil diye insanları küçümsüyorsun ayrıştırıyorsun acıyorum sana 9 senelik web master egonla beraber forumu terketmen dileğiyle

hareketlere bak ya 2günde tartışmadıgın adam kalmadı gelmiş hala cahil diye insanları küçümsüyorsun ayrıştırıyorsun acıyorum sana 9 senelik web master egonla beraber forumu terketmen dileğiyle

Benimle tartışmaya giren kişiler hep aynı kişiler 1- Rigobert 2 - STR 3- Maihes bunu geçende belirttim birde sen varsın Rigorbet ve Maihes Faceden sildiğim için böyle sen nasıl türedin bilmiyorum . Hakaret diyorsun ama üstteki bana baştan yazılan yazıları görmezden geliyorsun . Ben durduk yere kimseye bişey demem adam akıllı saygı çerçevesinde tartışmamı yaparım ve kimse kimseye durduk yere karışmaz bişey demez . Ama yırtık dondan atlar gibi uslübüne dikkat etmeyen insanlarada gereken cevapları veririm

Son düzenleme:
вєякαη;491913' Alıntı:
Benimle tartışmaya giren kişiler hep aynı kişiler 1- Rigobert 2 - STR 3- Maihes bunu geçende belirttim birde sen varsın Rigorbet ve Maihes Faceden sildiğim için böyle sen nasıl türedin bilmiyorum . Hakaret diyorsun ama üstteki bana baştan yazılan yazıları görmezden geliyorsun . Ben durduk yere kimseye bişey demem kimse kimseye durduk yere karışmaz bişey demez . Ama yırtık dondan atlar gibi uslübüne dikkat etmeyen insanlarada gereken cevapları veririm

2 de bir faceden sildimde diye yapıyorlar falan diyorsunda sen bulunmaz hint kumaşımısın silsen ne olur silmesen ne olur faceden rigobert ve maihes de seni takcaklarını zannedmiyorum 2 sinide iyi tanıyorum

вєякαη;491903' Alıntı:

photo.jpg

bak abi abi diyorum illaha bozduracaksın ağzımı ama bozmucam sakinim sakin yazdıklarımı sildim bak kardeşim evet artık abiyi kaldırdım çünkü yaşından şüphe etmeye başladım insan gibi konuşamıyorsun sen sana diyorum ki varsa bir iddian gel hadi yarışalım bir kelimede işi gücü bırakırım sırf seni bozmak için çok pis bozulursun bak bu işler arama motorlarına ilk sıraya nasıl çıkılır yazmakla bitmez senle yarışa girsek yapacağın şey belli arama motoruna yazacaksın link botu indireceksin aklın sıra bir yerlere geleceksin adamsan iddian varsa yarışırsın benimle bir kelimede

вєякαη;491913' Alıntı:
Benimle tartışmaya giren kişiler hep aynı kişiler 1- Rigobert 2 - STR 3- Maihes bunu geçende belirttim birde sen varsın Rigorbet ve Maihes Faceden sildiğim için böyle sen nasıl türedin bilmiyorum . Hakaret diyorsun ama üstteki bana baştan yazılan yazıları görmezden geliyorsun . Ben durduk yere kimseye bişey demem adam akıllı saygı çerçevesinde tartışmamı yaparım ve kimse kimseye durduk yere karışmaz bişey demez . Ama yırtık dondan atlar gibi uslübüne dikkat etmeyen insanlarada gereken cevapları veririm

beni feys den sildiğin için bunları yapıyorum çok ayıp ettin :(
abi sen ne içiyorsan aynısından istiyorum :D o attığın resimde kendini ifade ediyorsun ama bu güzel bir şey insanın kendisini bilmesi iyidir

вєякαη;491923' Alıntı:
Sen onları tanıdığına göre onların adamı olmalısın yada avukatı

yoo avukatıda değilim daha ilk defa yazıyorum sana yazmam sorunun varsa vardırda bu faceden silme olayı saçmalık tam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri