Türkiyede Neden YouTuber Yetişmez?

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba biraz önce bir facebook sayfasında gördüm bunu ve kanım dondu yüzde 80 i çocuk sayılacak yaştaki insanların bile teknoloji ünlüsü olma hevesi için bir çocuğa acımadan insanlık dışı yorumlarda bulunabiliyor.

Resimlerde gördüğünüz tatlı kız kendince bir sayfa sahibi ve yaşına göre amatör videolar paylaşmakta. Fakat yapılan yorumlar bu işin bu ülkede neden başarılı olamadığının kanıtı niteliğinde. Sayfayı bulduk fakat aramızda okadar çok kanı bozuk olduğunu bildiğim için paylaşmıyorum isteyene pm atarım

7vR2ra.jpg

http://i.hizliresim.com/PMXvZ7.jpg

Kanal sahibi tatlı kızımız abone artışından yada başka birseyden olsa gerek tüm videolarinu silmiş yada gizlemis umarım iyidir. Abone miktari 8k yi geçtiği icin kanalı paylaşıyorum. Kötü niyetlu arkadaşlar insaf ederse sevinirim.

https://www.youtube.com/channel/UCSefImgSYZog5YPx2mVMS8A

2. düzeltme:
Arkadaşlar olay baya büyüdü vine fenomenlerinden tutunda onedio ya kadar küçük kardeşimize destek yağdı facebook da küçücük bi grupta yaptığım paylaşımın buraya kadar gelmesi sosyal medyanın nelere kadir olduğunu gösteriyor ağzım açık kaldı 3 gün önce 2k abonesi olan kanal şu anda 100k ya doğru koşuyor kardeşimiz tüm videolarını silmiş ama sevindirecek yeni bir video paylaşmış kendisi şu an iyi ve teşekür videosu da burda

https://www.youtube.com/watch?v=5BEVHA9567Q

Son düzenleme:
Yorumların da küçük yaştaki arkadaşlarımıza ait olduğu belli oluyor bence.

En büyük problem; ''Yemeğini ye tablet vericem'' diyen aileler bence. Yazık :(

o yorumları yapanlar genelde 10 15 yaş aralığı. emin ol diğer ülkelerde de var bunlar.

Elleme alsınlar ahını çıkar aheste aheste ...

öyle kötü terbiyesiz yorumları atanların analarında babalarında suç, kendileri gibi seviyesiz terbiyesiz evlat yetiştiriyorlar, hiç mi terbiye vermiyosunuz çocuklarınıza ya

Vallahi bunun için youtube'a sansür gelebilir arkadaş. Giren zenmate ile girer ama küçükler vpn falan bilmez. Youtube yeni nesil için obeziteden, radyasyondan, hava kirliliğinden bile önemli.

İş ailede bitiyor tabi. Yoksa akrabalarımdan öyle zeki, terbiyeli çocuklar var ki.

Gerçekten çok üzülüyorum :(

Eğitim şart bazi anne babalar çocuk değil canavar yetiştiriyorlar

benim kardeşim böyle bi yorum yapmaz ama yaparsa da dayak yer

Annne Babanın çocuklarını İYİ YETİRTİREMEMESİ sorunun kaynağı

Ya bu tip insanlar dolu örneğin Maviş Oyunda kanalına ne kadar hakaret küfür geliyor inanamazsınız hep böyle 10 11 12 13 yaşında çocuklar ailelerinden kaynaklı sorun doğurmak ile bitmiyor sadece .

Simdiki cocuklar zombi gibi yetisiyor. Sokakta oyun oynayan cocuk sayisi yok denevek kadar az. Durum boyle olunca internette cocuklar agzina ne gelirsa yaziyor. Nasil olsa beni goren biri yok vs.. rahatligi var. Ailelerde ver eline pc, ceptelefonu, tablet cocuk sussun derse olacagi bu malesef.

Ülkede düzgün yetişen hiçbir şey yok ki Youtuber yetişsin.

Bu konu sadece neden youtuber yetişmeze cevap değil, Türkiye deki birçok sorunun temelini yansıtan bir konu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri