Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sitenin geliri nerden geliyor. adsense banladıgına göre o kanıtlarıda koyun lütfen kimsenin aklında soru işareti kalmasın. ve adsense den ne zaman ban yedi
r10 da üyeliğiniz var mı ?
aylik getiri 500 tl yazmışsınız ama resimde tam 3 ay sonra 131 tl kazanç var hocam
o zaman aylık gelir 500 yazmıcan kardeşkazançlı site satmıyorum sağlam bir proje satıyorum kardeşim.
o zaman aylık gelir 500 yazmıcan kardeş
sen niye her şeye atar yapıyosun takip ediyorumda seniherşeye karşı bi atarlı yaklaşıyorsun yaşın kaç senin ?
![]()
2015 üyesi lütfen
ne diyosun sen ya ?şu saygısızı bu konudan silebilir misiniz moderatör arkadaşlar? tamam forumda yaş ortalaması düşük ama bu kadar da değil ticaret yapmaya çalışıyoruz.
ne diyosun sen ya ?
3ayda 500tl görmüşsün aylık gelir 500tl yazmışsın bu 1 insaları yanıltma!
2. olarakta benim senin konuna yazdığım tek şey
Kod:o zaman aylık gelir 500 yazmıcan kardeş
son olarakta büyük ihtimal şu üye: YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: Lydios
senin arkadaşın beni alıntılayıp seni savunmayı çalışmışsın
önce o geliri düzelt milleti yanıltma hiç webmaster forumlarında falan takılmadığın belli
[MENTION=46151]ankist[/MENTION] hocam siteni merak ettim görmek isterim. Upload demiştin nasıl bir şey anlamadım, a**** film felan mı upluyorsun?
vallaha bi arkadaşlığımız yok ama sengüldürüyorsun beni yaşın büyük ihtimal 13 - 17 arası felan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.