- Web sitesi
- www.youtube.com
arkadaş yanlış yapılan birşeyi düzeltilmesini söylemiş, ve haklıda geliri neyse o yazılmalı![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş yanlış yapılan birşeyi düzeltilmesini söylemiş, ve haklıda geliri neyse o yazılmalı![]()
Siteyi pm atarmısın
Pm atarmisin hocam
Pm atarmisin hocam
Ben telefonla görüşmem kimseyle. Adam beni ciddi görmediSeni ciddi görürse siteyi söylerse pm atarmısın adresi
![]()
Ben telefonla görüşmem kimseyle. Adam beni ciddi görmediSeni ciddi görürse siteyi söylerse pm atarmısın adresi
![]()
eğer [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet abi ye güvenmıyorsan bu sıteden kolay alıcı bekleme hayırlı satıslar
pardon üyelık tarıhıne bakmadım ...mehmet'i ahmet'i tanımam etmem, ticaretime bakarım ben satılmazsa da pek bi kayıp yok merak etmeyin![]()
yahu arkadaşım şaka mısınız siz, 7 bin liralık ticcaret için mesaj atıyorsun ama ''beni kaçırdın o zaman ben kimseye tel vermem'' diyorsun.
ciddi adam gerekirse gelir misafirim olur alır gider, çorap mı alıyorsun.
Ben kimseye telefon numarası vermem. Benim prensibimde vardır. Sen ise telefonda görüşüp satmak istiyorsun. E-ticaret mi yapıyoruz tele-ticaret mi yapıyoruz? Ben siteni link ile inceler gereken sorumuda pm ile gerekirse sorarım.
Ben burada değerli insanım demeye getirmek istemiyorum, bana göre benim vaktim değerli. Siteni satmak istiyorsun ama siteni almak isteyen kişinin huyuna göre davranmıyorsun.
Neyse hocam olayı büyütmeye gerek yok. Projeni merak etmiştim projelerim arasına alabilirdim. Ama artık gerek yok.
Konuştuğun adam için çerez parası obu meblağ için zamanının değerli olduğunu düşünen adama bunu satmam zaten problem yok kardeşimbiz böyle gördük büyüklerimizden, eften püften ufak bir ticaret değil ortadaki şey. biraz ciddiyet istiyor yani.
Konuştuğun adam için çerez parası oŞaka maka site adresini vermekten korkmak nedir ya sanki bişey olucak hadi youtune kanalı olsa neyse
ban olayını çöz aylık adsense verileri kazançlarını koy. adsense ban durumunda garantini açıkla sonra bu konuyu bu paraya aç. yoksa satış günceldir yazıp durursun
banı düşerek bu fiyatı veriyorum zaten herkes bir afra bir tafra ne çeşit insansınız siz silinsin konu bu nedir ya çoluk çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.