Türkiye'de olmayan bir proje - tam keyword domain - özel yazılmış programı ile beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben telefonla görüşmem kimseyle. Adam beni ciddi görmedi:) Seni ciddi görürse siteyi söylerse pm atarmısın adresi:)

yahu arkadaşım şaka mısınız siz, 7 bin liralık ticcaret için mesaj atıyorsun ama ''beni kaçırdın o zaman ben kimseye tel vermem'' diyorsun.

ciddi adam gerekirse gelir misafirim olur alır gider, çorap mı alıyorsun.

eğer [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet abi ye güvenmıyorsan bu sıteden kolay alıcı bekleme hayırlı satıslar

yahu arkadaşım şaka mısınız siz, 7 bin liralık ticcaret için mesaj atıyorsun ama ''beni kaçırdın o zaman ben kimseye tel vermem'' diyorsun.

ciddi adam gerekirse gelir misafirim olur alır gider, çorap mı alıyorsun.

Ben kimseye telefon numarası vermem. Benim prensibimde vardır. Sen ise telefonda görüşüp satmak istiyorsun. E-ticaret mi yapıyoruz tele-ticaret mi yapıyoruz? Ben siteni link ile inceler gereken sorumuda pm ile gerekirse sorarım.

Ben burada değerli insanım demeye getirmek istemiyorum, bana göre benim vaktim değerli. Siteni satmak istiyorsun ama siteni almak isteyen kişinin huyuna göre davranmıyorsun.

Neyse hocam olayı büyütmeye gerek yok. Projeni merak etmiştim projelerim arasına alabilirdim. Ama artık gerek yok.

Ben kimseye telefon numarası vermem. Benim prensibimde vardır. Sen ise telefonda görüşüp satmak istiyorsun. E-ticaret mi yapıyoruz tele-ticaret mi yapıyoruz? Ben siteni link ile inceler gereken sorumuda pm ile gerekirse sorarım.

Ben burada değerli insanım demeye getirmek istemiyorum, bana göre benim vaktim değerli. Siteni satmak istiyorsun ama siteni almak isteyen kişinin huyuna göre davranmıyorsun.

Neyse hocam olayı büyütmeye gerek yok. Projeni merak etmiştim projelerim arasına alabilirdim. Ama artık gerek yok.

bu meblağ için zamanının değerli olduğunu düşünen adama bunu satmam zaten problem yok kardeşim:) biz böyle gördük büyüklerimizden, eften püften ufak bir ticaret değil ortadaki şey. biraz ciddiyet istiyor yani.

bu meblağ için zamanının değerli olduğunu düşünen adama bunu satmam zaten problem yok kardeşim:) biz böyle gördük büyüklerimizden, eften püften ufak bir ticaret değil ortadaki şey. biraz ciddiyet istiyor yani.
Konuştuğun adam için çerez parası o :D Şaka maka site adresini vermekten korkmak nedir ya sanki bişey olucak hadi youtune kanalı olsa neyse

bana çoluk çocuk diyene bakar mısın:D
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne güvenmiyo adam :)

Daha en başta demiştim aylık geliri 500tl yazıp 3aylık kazancı 500tl olan bi site ticaret ahlakı bu kadarmış demekki..

ban olayını çöz aylık adsense verileri kazançlarını koy. adsense ban durumunda garantini açıkla sonra bu konuyu bu paraya aç. yoksa satış günceldir yazıp durursun

ban olayını çöz aylık adsense verileri kazançlarını koy. adsense ban durumunda garantini açıkla sonra bu konuyu bu paraya aç. yoksa satış günceldir yazıp durursun

banı düşerek bu fiyatı veriyorum zaten herkes bir afra bir tafra ne çeşit insansınız siz silinsin konu bu nedir ya çoluk çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri