türkiyede yapılan şirket çekilişlerinde hile

Milli piyango ve diğer sayısal şans süper loto vs alayı masum değil
Önceden belirlenmiş kişiler için ayak oyunlarıyla milletten para topluyorlar neymiş 15.haftaya devir etti yooohahaneler resmen

Bende bir yerde nette okumuştum. Örneğin sayısal loto çekilecek. Sayısal loto oynayan tüm makinalar 1 saat atıyorum, 2 saat önceden kapanıyor. Ama merkezde bir makina kapanmıyor.Çekilişten hemen sonrada, eski tarihli oluşturulan makinadan çıkan no ların olduğu kupon basılıyor(sanki çekilişten 2 saat önce oynanmış kupon. Makınadan çıkmış oynanmış. Öyle hava veriliyor ) çekilişteki olunca kazanan kupon kontrol ediliyor zaten. Biras beklemeli geçiyor. Yani bu ülkede hiç bişeye gerçekten güvenmiyorum. Ne noterine, ne resmi kurumuna. Ne mahkemesine. Tv lerde haberlerdede gördük, toki konut ev çekilişlerine de şaibe karışmıştı. youtubede var zaten. Yani en güvenilir kurumlarda şaibe varken, diğerlerinde neler olmasın neler : ))

Son düzenleme:
Bende bir yerde nette okumuştum. Örneğin sayısal loto çekilecek. Sayısal loto oynayan tüm makinalar 1 saat atıyorum, 2 saat önceden kapanıyor. Ama merkezde bir makina kapanmıyor.Çekilişten hemen sonrada, eski tarihli oluşturulan makinadan çıkan no ların olduğu kupon basılıyor(sanki çekilişten 2 saat önce oynanmış kupon. Makınadan çıkmış oynanmış. Öyle hava veriliyor ) çekilişteki olunca kazanan kupon kontrol ediliyor zaten. Biras beklemeli geçiyor. Yani bu ülkede hiç bişeye gerçekten güvenmiyorum. Ne noterine, ne resmi kurumuna. Ne mahkemesine. Tv lerde toko çekilişlerine de şaibe karışmıştı. youtubede var zaten. Yani en güvenilir kurumlarda şaibe varken, diğerlerinde neler olmasın neler : ))

Sayısaldan medet uman toplum insan varsa zaten müstehak :)
Tabiki hile şaibe olacak bu tüm dünyada böyle

Bende bir yerde nette okumuştum. Örneğin sayısal loto çekilecek. Sayısal loto oynayan tüm makinalar 1 saat atıyorum, 2 saat önceden kapanıyor. Ama merkezde bir makina kapanmıyor.Çekilişten hemen sonrada, eski tarihli oluşturulan makinadan çıkan no ların olduğu kupon basılıyor(sanki çekilişten 2 saat önce oynanmış kupon. Makınadan çıkmış oynanmış. Öyle hava veriliyor ) çekilişteki olunca kazanan kupon kontrol ediliyor zaten. Biras beklemeli geçiyor. Yani bu ülkede hiç bişeye gerçekten güvenmiyorum. Ne noterine, ne resmi kurumuna. Ne mahkemesine. Tv lerde toko çekilişlerine de şaibe karışmıştı. youtubede var zaten. Yani en güvenilir kurumlarda şaibe varken, diğerlerinde neler olmasın neler : ))

Bu işlerde zaten noter huzurunda denildiğinde beni de bir gülme tutuyor :D Hayat adil değil malesef. Adil olan tek şey para, 3-5 kuruş cebe sıkıştıran noteri de ayartıyor, çok haber gördüm böyle noter şunu yaptı bunu yaptı diye.

adamın o kadar çok yiyeceği var ki 3 tane buzdolabı almış.

aşiretce giriyorlar tabi kazanırlar

Milli Piyango idaresi der geçerim.
Gerisi fasa fiso.

Hile olabilir belki ama bunların olayının hile olduğunu düşünmüyorum. Bence bunların geri dönüşüm şirketi tarzı birşeyleri var ve toplanan çöplerdeki kodlarla binlerce çekiliş hakkı kazanıyorlar.

3ü1 aradanın yaptıgı bir çekilişten kahveci bir abinin kardeşi araba kazanmıştı. Onun mantığı her çekilişe sülalecek giriyorlar ve satışını yaptıgı bir aracı olay vardır muhtemelen

adam hilesini bulduysa niye kendisini yedeğe yazdırsın ki. üstteki 2 post mantıklı geldi. çekiliş şirketlerin zararına birşey değil, tam tersi kârlarına, böyle şeylerle uğraşacaklarını sanmam. belli olmaz tabi yine de.

Bi youtube ile ilgilenen kişinin bunlara inanması garip :)

Görmüyor musunuz şirketler reklamlara ne paralar basıyorlar hatta bizde o paralardan alıyoruz ??

Yani bu markaların gerçekten böyle şeylerle uğraşcağına inanıyor musunuz :)

Sadece şu olabilir bi kaç çekilişte araya adam sokarak hile hurda yapılmış olabilirler... Onun haricinde hile yapıldığını pek zannetmiyorum.Saten çekilişleri şirketin üst düzey çalışanları illaki takip ediyordur onlarda böyle şeylere tenezül dahi etmez

oğurel ailesi meşhurdur hile vs olduğunu sanmıyorum bu tür çekilişlerde adamlar çuvalla şifre gönderiyolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri