Türkiyeden Yüklenen içeriklerin izlenmeme sorunu

cagatayak

Kayıtlı Üye
Bu aralar bu durumu farkeden var mı ? Türkiyeden yüklenen içeriklerde izlenmeme ve izlenimin bir anda kesilme sorunu var. Ben bunun sadece Türk İpye karşı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yurtdışı veya api ile yükleme yapanlarda bu sorun yok gibi . Var mı başka bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan ?

Bence kesinlikle bu durum var.
Tr yi riskli ülkeler sınıfa koyuyor olabilirler

Bence kesinlikle bu durum var.
Tr yi riskli ülkeler sınıfa koyuyor olabilirler

Kaç aydır bu sorunu yaşıyorum. TR ip ile attığım hiç bişey izlenmiyor. Benden sonra aynı içeriği yükleyenler bile izleniyor. Vds ile yüklesek tek ip oda bir süre sonra sıkıntı. Tek çözüm api ile yüklemek ama çalışan bir bot yok

Bana da mantıklı gelmeye başladı, çünkü bende attığım hiç bir video önerilere çıkmıyor ve aramalarda da gözükmemektedir.
IP değiştirip birde video atmayı deneyeceğim bende.

aynı durum bende de var arkadaşlar. ben youtubenin değişen algoritmasına bağlıyordum ama bu konuda mantıklı geldi

Sanmıyorum. Kendi ana kanalım için izlenmelerim iyi diyebilirim. Biraz uğraştırıyor ve kendi taktiklerim var. Tabii bu ip değiştirme başka uygulamarla yükleme değil.
Yedek kanallarda ise durum iyi değil. Bence çok fazla kanal var ve bundan dolayı kanal bir şekilde youtube'da tutunana kadar izlenme desteğini çok az tutuyorlar. Herkes izlense pasta küçülecek ve gelirler komik rakamlara düşecek. Reklam verenleri de düşündüklerini var sayıyorum.
Özellikle oyun vs gibi genç kitlelere hitap eden kanallarda mesela ben makita markasının sahibi olsam reklam verilmesini istemem. Zaten zamanında bu boykot edilmişti.
Youtube algoritması çok enteresan. 2021 yılında çektiğiniz bir videoyu ortada hiç bir şey yokken keşfete düşürebiliyor. 2-3 defa başıma geldi ve 3m barajını aştı.
Çok güvendiğiniz videoyu ise 300k-500k gibi rakamlarda bırakıyor.
İçerik üreticilerinin yaptığı bir hata var (yeni başlayan ve kitlesi olmayanların) video çektim çok güzel hadi izleyin.
böyle bir dayatma olamaz. İzlemez arkadaşım. 100 kişiye sunar 65 kişi pas geçer. Video elinde patlar.
Ancak mesela havada uçarken bir video çek. Mükemmel montaj olsun, hadi pas geç? 100 kişiden 95 i izler ve hoop video 600m izlenmiş.
Youtube tabii ki tamamen masum değil ancak başarısızlığın sebebini başka şeylerde aramak, kişiyi sadece daha çok başarısız olmaya götürür.

Doğru değil gibi sanki
.En yakın örneği: bir arkadaş eskiden TR de idi kanalı iyi gidiyordu Amerikaya gitti ordan yüklüyor eskiye göre pek iyi değil

%100 Kanal ile alakalı elimdeki kanal stoklaırndaki bir grup kanalıma ne atarsam atayım çatır çatır izleniyor. Önerilere düşüyor. Ama diger gruptaki kanallarımdaki içerikleri aratarak bile bulamıyorum. Uzun süre test ettim sonuç kanallarla alakalı.

kanal ile alakalı oldugunu dusunuyorsanız izlenimi en basiti amerika açılmış gmail alarak amerika sunucuda o gmail ile kanal oluşturursunuz denersiniz.ip adresi ile alakalı oldugunu düsünürseniz en saglıklı yöntem anlamak icin residential proxy kullanmaktir cunku sanal sunucu ipleri google biliyor farkında konut proxy kullanmayı deneyin öle yükleme yapın birde

bence de kanallarla ilgili bir durum. mesela izlenim alan kanallara baktığımda, gelenellikle 1 yıl önce yüklenmiş videolu kanalları kullanılıyor(spam kanallardan bahsediyorum) 1 yada 2 yıldan eski videolu kanallar çabuk index alıyor ve öneriliyor. Ayriyetten yeni kanallarda aynı şekilde çok çabuk index alıyor ve öneriliyor ama 4 5 videodan sonra index almıyor ve zor öneriliyor.

Kanallada ilgili olabilir hocalarım birçok trden açılmış kanal globalde milyonlarca izlenme alabiliyor

aynı sorunu bende yaşamaktayım. yeni kanallarımın hepsini açıyor fakat kısa bir süre sonra sıfırlıyor. rakipler milyon izlenmeye devam ediyor. residential proxy alımı için önereceğiniz bir yer var mı?

izlenmiyormu?

3irmxq9.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri