Türkiye'nin İlk Erkek Makyaj Kanalı

• Kullanıcı hsehan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
işin ucunda para olunca bozulmayan erkek yok :D

editt: yorum yapan arkadaşlara bakıyorumda malesef azımsanamayacak kadar cok bu işi normal olarak gören var o yüzden yoruma bile gerek yok

Son düzenleme:
biraz saygı duymasını öğrenin. belli ki kadınlık hormonu ağır basmış ve böyle olmuş bu onun suçu değil.Siz dede aynı oranda kadınlık hormonu olsa siz de aynı hareketleri yaparsınız

Bu hastalık erkeklerin kadına dönüşmesi konuşmaları hastalıktır içten gelen birşey yazık

biraz saygı duymasını öğrenin. belli ki kadınlık hormonu ağır basmış ve böyle olmuş bu onun suçu değil.Siz dede aynı oranda kadınlık hormonu olsa siz de aynı hareketleri yaparsınız

kadınlık hormonu ağır basıyorsa gider cinsiyetini değiştirir kadın olur, kimse cinsiyet değiştirmeye karşı değil,
ne kadın ne erkek olduğu belli olmayanlara karşıyız,

Saygı duymasını öğrenin diyorsunda acaba zamanında Ponpei halkı neden helak edildi? azıcık tarih öğrenin derim

Son düzenleme:
kadınlık hormonu ağır basıyorsa gider cinsiyetini değiştirir kadın olur, kimse cinsiyet değiştirmeye karşı değil,
ne kadın ne erkek olduğu belli olmayanlara karşıyız,

Saygı duymasını öğrenin diyorsunda acaba zamanında Ponpei halkı neden helak edildi azıcık tarih öğrenin derim

Ne kadar kolay dimi söylemesi ? Bu işlemlerin kaç para olduğundan haberin var mı sırf parası olmadığı için ameliyat masasında kalan insanlar var
,
https://www.youtube.com/watch?v=gSIiYXMrdf0

Kerimcan Durmaz gibiler ünlü oldukça arkası böyle gelmeye devam eder. İlerde çocuğunuz olduğunda internette neler izlediğine çok dikkat edin, ağaç yaşkan eğilir, özenirler filan, Allah düşman başına vermesin.

para dıye....mı olucaz..
okdarda degıl..
arkadaslar bu arkadas forumdan bırı degıl dımı ya.

tamamen doğuştan gelen bir hastalık için kimseyi yargılayamayız.Videoya biraz baktım ve hoşlanmadığım için kapadım.Bu kadar basit,izlemek zorunda değiliz bir kişi için genelleme yapmamak lazım

tamamen doğuştan gelen bir hastalık için kimseyi yargılayamayız.Videoya biraz baktım ve hoşlanmadığım için kapadım.Bu kadar basit,izlemek zorunda değiliz bir kişi için genelleme yapmamak lazım

bende böyle düşünüyorum.. tabi genetikse... birde bunu prim için yapanlar var eğer öyleyse ne yazık..

Yine herkes osmanlı demiş vatan millete giren olmuş yahu adamın nicki yabancı :D

Neyse şöyle konular artık o kadar sıktı ki (konuyu açan arkadaş değil tüm net alemi) yav beğenmeyen engeller gider bidaha izlemez kapatır sanki herkes normal düzgün 4/4 lük bir hayat yaşıyor

Şuraya bildiğiniz gördüğünüz halde engel geçip 1001 takla atıyoruz 100 dolar için başkasının hakkını göz göre göre yiyoruz ne erkekliği beyler ? Çok erkek olan çıkar sokakta helal para kazanır

forumda paralar için ne ihanetler ne şeyler döndü herkes biliyor şu çocuk onlardan daha yiğit kim ne derse desin.Ha ben nefretle baktım videoya ama kapattım ne yapayım çekmiş atmış gidip dövelimmi ?

Millet birbirine karışmaktan kendi işine bakamıyor sonra ülke niye gelişmiyor :D

20 dakkadır yazıp yazıp siliyorum en sakin metin bu çıktı :D

Kimisi şu şekil giyinir kimisi şu şekil. Herkesin hayatına kimse karışamaz.

benim merak ettiğim bu sesi nasıl yapıyorlar ? :D annesi babası felan nasıl karşılıyor hep merak etmişimdir.Bize çok ters geliyor ama büyük konuşmak olmaz yarın çoluğunuz çocuğunuzda tercihini farklı yönde yapar dumur olursunuz.Hiç büyük konuşmayın saygı duymak gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri