[MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]
Sakin olun ben değilim.

Sakin olun ben değilim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine herkes osmanlı demiş vatan millete giren olmuş yahu adamın nicki yabancı
Neyse şöyle konular artık o kadar sıktı ki (konuyu açan arkadaş değil tüm net alemi) yav beğenmeyen engeller gider bidaha izlemez kapatır sanki herkes normal düzgün 4/4 lük bir hayat yaşıyor
Şuraya bildiğiniz gördüğünüz halde engel geçip 1001 takla atıyoruz 100 dolar için başkasının hakkını göz göre göre yiyoruz ne erkekliği beyler ? Çok erkek olan çıkar sokakta helal para kazanır
forumda paralar için ne ihanetler ne şeyler döndü herkes biliyor şu çocuk onlardan daha yiğit kim ne derse desin.Ha ben nefretle baktım videoya ama kapattım ne yapayım çekmiş atmış gidip dövelimmi ?
Millet birbirine karışmaktan kendi işine bakamıyor sonra ülke niye gelişmiyor
20 dakkadır yazıp yazıp siliyorum en sakin metin bu çıktı![]()
Gerçekten benide videodan çok yapılan yorumlar şaşırttı.Öyle hissediyodur,içinden gelmişmiş tir vs.. vs.. Eşcinsellik Sapıklıktan Başka bişey değildir günümüzde malesef bu normalmış gibi karşılanması için insanlar ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.Lut Kavmi bu sapıklığın en büyük örneği Ve Kuranı Kerimde tam 118 ayet vardır bununla alakalı Müslümanım diyen bir insan Eşcinselliğe normaldir Deme hakkı yetkisi yoktur.Allah sonumuzu hayır etsin çoluk çoçuğumuzdan uzak...
Yadırgama yok kardeşim kesinlikle temennim zaten doğru yolu bulmaları.Hepimizin bildiği bir hadis vardır mesela erkek erkeğe kadın kadına varmadıkça kıyamet kopmaz.Yani Allah bu işten kıyameti koparacak kadar kızıyor onun için bizim toplum olarak bu işe normalmiş gibi davranmamız gençliği daha çok tetikleyici bir faktör haline getiriyor.Bundan dolayı aklı başındaki bir insanın bu tür kişilere yapılan şeyin normal birşey yapıyormuş gibi davranmaması lazım.inşallah anlaşılına bilmişimdir.yadırgamayım kimseyi bu şekilde.yadırgadığınız çok canınızdan çok sevdiğini çocuklarınızın başına gelmeyeceğinin garantisi var mı ? Eğer gerçekten müslümanlığa ve dine İslama önem veriyorsanız o insanlar için namazınızda dua edin.Böyle insanlar doğru yolu bulsun diye...
İlk gördüğümde troll sanmıştım, bende sesini duyunca inandım adam olduğunaSesini duyana kadar inanmadım ama bizim ülkedeki modellerin %90'ından güzel...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.