Türkiye'nin İlk Erkek Makyaj Kanalı

• Kullanıcı hsehan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Buda başka bi erkek örnek, oldunmu ya böyle tam kadın olucan. Olamıyosan basıcan erkeklik hormonunu tam erkek olucan. İkisinin arasında kalınca çok iğrenç oluyo.
https://www.youtube.com/watch?v=kcymKf5X0LQ

Bunlar öyle sadece makyajla olmuyor onlarca operasyon geçirip binlerce dolar harciyorlar maliyetli yani...Bizde insanların o kadar parası olmuyor olanlar da gerçekten karşı cinse benziyor örnek https://www.google.com.tr/search?q=...h3rbTAhVkLZoKHVk6BbMQ_AUIBygB&biw=360&bih=560

Bunlar öyle sadece makyajla olmuyor onlarca operasyon geçirip binlerce dolar harciyorlar maliyetli yani...Bizde insanların o kadar parası olmuyor olanlar da gerçekten karşı cinse benziyor örnek https://www.google.com.tr/search?q=...h3rbTAhVkLZoKHVk6BbMQ_AUIBygB&biw=360&bih=560

paraları yok mu sanıyorsunuz hocam ? bunlar olmak istemiyorlar.bir yıl o makyaj malzemelerine vereckeleri paraları biriktirseler bile yapar bunlar.böyle olmaktan zevk alıyorlar.

paraları yok mu sanıyorsunuz hocam ? bunlar olmak istemiyorlar.bir yıl o makyaj malzemelerine vereckeleri paraları biriktirseler bile yapar bunlar.böyle olmaktan zevk alıyorlar.

Valla gece gece bunun tartışmasını yapacak değilim ama en basitinden sadece kıl tüy sakal çıkmasın diye kaç seans lazer operasyonu yapılır bilmiyorum nerden baksan her seans 1000 dolardır öyle makyaj malzemesi almayıp birikecek paralar değil ki zaten bu insanlar o malzemeleri almadan makyaj yapmadan yaşayabilecek insanlar değil

Ben teori kurmuyurum inancıma göre rehberim olan kurani kerim in bu konuda 118 ayetle gereken açıklamayı yaptığını söylüyorum.yoksa benim bildiğim bir iş değil ki bildiğim gibi yorumlayayım.kaynak arıyorsanız haber sitelerinden değil kuranı kerimden araştırmanızı öneririm.
bu sizin hayat biçiminiz hocam, kendi görüşünüze göre yorum yazabilirsiniz tabi ama hayatın merkezi sizin veya benim inançlarıma zevlerime kabulerime göre dönmüyor. belki sen belki ben yanılıyor olabliriz. bugün sen kendi kalabalığında insanları ötekileştirsen taciz edersen bir gün o kalabalıktan uzak kaldığında başka insanlarda senin inançlarını yaşam düzenin üzerinden sizi kıstırabilir taciz edebilir.

madem dinlere ve kitaplara ilgilisiniz size https://tr.wikipedia.org/wiki/Muazzez_İlmiye_Çığ bu hanımefendinin kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum.

bu sizin hayat biçiminiz hocam, kendi görüşünüze göre yorum yazabilirsiniz tabi ama hayatın merkezi sizin veya benim inançlarıma zevlerime kabulerime göre dönmüyor. belki sen belki ben yanılıyor olabliriz. bugün sen kendi kalabalığında insanları ötekileştirsen taciz edersen bir gün o kalabalıktan uzak kaldığında başka insanlarda senin inançlarını yaşam düzenin üzerinden sizi kıstırabilir taciz edebilir.

madem dinlere ve kitaplara ilgilisiniz size https://tr.wikipedia.org/wiki/Muazzez_İlmiye_Çığ bu hanımefendinin kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum.

Başörtüsünü sümerde fahişeler takıyordu diyen bunak moruk karıyımı okusun.

kimseye yargılama düşmez genetikse zaten fiziksel hastalık, "prim" dediğiniz şey içinse psikolojiik bi hastalık. kimse onun genetiğinide bilmiyor neler yaşadığınıda bilmiyor her iki durumdada oturun bi kendinize bakın önce :)

kerimcan durmaz açsaydı bu tarz kanal 1 numarası olurdu youtube nin:)

Tarihçiler ne diyor, İstanbul şimdi nasılsa o zaman da aynıydı. Savaşmak, savaşmayı bilmek ayrı; din ve sosyal yaşam ayrı. Sen kabul etmesen de bunlar Osmanlı'da da vardı. Civelek, hîz oğlanı ... bunları ararsan görürsün. Öyle bir dönemde yaşıyoruzki büyük büyük dedesi "ibrikci" olan da padişah kavuğu giymek istiyor.
Arkadaşı cesaretinden dolayı kutlarım, baya eğlenceliler.

Aman gülüp, kınamayalım başımıza felan gelir

Neden bu kadar tepki gördü anlamadım , herkes istediği şekilde yaşayabilir , makyaj kanalı açmak istemiş ve açmış . İnsanların yaşam tarzını eleştirme hakkınız yok dostlarım

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek erkek makyaj kanalı denilemez buna.. Anlatanada erkek demek zor. Konuşmaya bak yazık.

Ama bu kanaldan fikir yürütülebilir. Mesela erkek bakım kanalı neden açılmasın? Adam gibi bir adam çıkıp erkek bakımı ve ürünleri hakkında bilgi verebilir. Hiçte yadırganmaz. Erkek maskeleride var örnek olarak.

Kimseyi kınamamak gerek . Kınadığın zaman kesin bir yerden çıkıyor karşına . Allah yola iletsin inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri