TürkNet abonelik iptali

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
Merhaba arkadaşlar , türknet aboneliğimi iptal edicem ama tam olarak nasıl bir dilekçe yazmam lazım? İptal eden arkadaşlar varsa yardım edebilirlerse sevinirim

Ben iptal ettirmedim kullanmaktayım henüz. Fakat zamanında not almıştım siteyi.
Birde direk bunu kendi bilgilerinizi işleyip gönderin isterseniz.

Geçmiş olsun.

Arkadaşlarımın başına gelen durum

1 . 2-3 aydır, internet bağlantı problemi vardı. İki gün önce görüştüğümde bir dilekçe hazırlamış ve fax ile göndermiş.

2. 16 mbbit hız kullanan arkadaşım 35 mbbit hıza çıkması için geçiş yaptı. 10 kasımdan beri evinde internet yok. Bildiğim kadarıyla dünde arkadaşım fax ile iptal başvurusunda bulundu.
...........................................

Hocam siz neden bırakıyorsunuz. Hayırlı cumalar olsun grsz

Hocam neden iptal ettirmek istiyorsun.Ttnet Türknet geçmeyi planlıyorum.Ocak ayı sonunda

Arkadaşının sebebini bilmem ama müşteri hizmetleri çok sorunlu adamların.
Karşında konuşabileceğin hiçbir kimse yok. Arıza kaydı bile telesekreter ile oluşturuyorsun. 2 iş günü içerisinde arıyorlar. Bende herhangi bir sorun olmadı gerçekten de 2 iş günü içerisinde bağlantı sorunlarım halledildi ve müşteri temsilcisi tarafından doğrulama yapıldı. Ama internette onlarca şikayet var bu konu ile alakalı.

Müşteri hizmetlerini arayıp birine ulaşıp küçük işleri yaptırabiliyordum, şimdi tamamen otomatik sisteme geçtiler daha derdimi dinlemeden dur biz bakıp buluruz araştırıp diyor sistem ama geri dönüş yok, hallettik diye mesaj atıyorlar. Kardeşim ince bir ayar benimki karşımda yetkili biriyle konuşmalıyım anlamıyor işte sistem...

hepiniz bırakın bende bırakıyorum tamamen sacmalık bir hizmet.kafayı yemezseniz iyidir

Kapatmanın en büyük sebebi destek sıfır nerdeyse firmada ve TTNET ile tekrar anlaştım turknet i kapqtıcam ondan , çok pişman oldum geçtiğim için

Son düzenleme:
turknete geçeli 2 ay oldu, her türlü iletişimi https://turk.net/online-islemler/ buradan halledebiliyorum, geri dönşleri çok iyi
bence en büyük problem ilgili şikayeti ilgili bölüme bildirememek diye düşünüyorum.
internet hızımı sabitlediler doğrudan telefonla yetkili kişi sizi arıyor, yani uzmanlar sizi buluyor siz aramıyorsunuz.. MEMNUNUM

Son düzenleme:
Benide epey bir urastırdı bu Turknet yıl olmus 2017 hala fax ile iş görüyorlar İptal etmek ıcın fax ile dılekce gondermenız gerekiyor Dilekcede ne yazıldığını ve fax numarasını ben unuttum ama müşteri temsılcısine soyleyın ıptal dılekcesınde ne yazmanız gerektığını o size söyler Ben oyle yapmıstım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri