TurkNet BTK Kararına Uydu

TurkNet önerir misiniz ? Altyapı 43mbps'e kadar destekliyor.

Ama çoğu yerde büyük çoğunlukla negatif yorumlara rastladım.

Arkadaşlar benimki ttnet 24 mbit hız 75 gb akn olan hipernet vdsl paket. ben şimdi 75 gb ı doldurunca 1 gb için 1 tl mi ödeyeceğim ?

eZmEvP.jpg
yok öyle birşey, yalan o haberler

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]
Frekans VDSL ise evet öneririm

Gece 2 ile sabah 8 arası kullanımların adil kullanım kotası'na dahil olmaması durumu da yürürlüğe girmiştir sanırım bu gece download'ları yapsak bi problem olmaz heralde ?

Gece 2 ile sabah 8 arası kullanımların adil kullanım kotası'na dahil olmaması durumu da yürürlüğe girmiştir sanırım bu gece download'ları yapsak bi problem olmaz heralde ?

22 gb buluray film indirmeye başladım saniyede 5.3 mb hızla iniyor :)
Bakalım kota donmuşmu yoksa kotadanmı yiyecek :)

yok öyle birşey, yalan o haberler

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]
Frekans VDSL ise evet öneririm

evet VDSL hocam. Müşteri hizmetleri berbat, net kesiliyor 1-2 hafta kimse bakmıyor falan demişlerdi.

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

Hocam, altyapınız destekliyorsa kesinlikle tavsiye ederim..

VDSL destekliyor hocam da yukarıda da belirttiğim gibi net kesiliyor 2-3 hafta gelmiyor diyenler var, müşteri hizmetleri bakmıyor diyenler vb.. var.

evet VDSL hocam. Müşteri hizmetleri berbat, net kesiliyor 1-2 hafta kimse bakmıyor falan demişlerdi.

VDSL destekliyor hocam da yukarıda da belirttiğim gibi net kesiliyor 2-3 hafta gelmiyor diyenler var, müşteri hizmetleri bakmıyor diyenler vb.. var.

TurkNete geçiş yap. Beğenmezseniz 1 ay sonra başka servis sağlayıcıya geçebilirsin :) Taahhüt yok :) Üstelik 1 ay sonunda para iadeside alırsın. Bunu bile sunmuş.

Ayırıca o bütün yazılanları bende okudum. Hiçbir şirket kendine güvenmeden taahütsüz böle bir işe kalkışmaz. Orda yazılanların çoğu TurkNetin eski paketleri ile alakalı. Bölgesel bazlı sorunları varmı bilmiyorum. Ben memnunum.

hocam, ben 6 aydır kullanıyorum, 1 dk bile internetim kesilmedi, yeni eve nakil için başvuruda bulundum, ertesi gün nakil ettiler , halbuki ben 3-4 gün erken başvurmuştum taşınmadan önce (nasıl olsa gecikir, savsaklarlar diye) ama bi gün geçmeden naklettiler.. müşteri temsilcileriyle de hiç sorun yaşamadan konuşabiliyorsunuz,

Hepsini geçtim, TURKNET taahhütsüz, dene 1 ay, beğenmediysen ayrıl :)

Superonline 50 mbit VDSL 200 gb AKN kullanıyorum. Akn den düşüyor şuan yaptığım indirmeler. Superonline vdsl kullanan var mı benden başka ?

smıleadsl de uygulamayı değiştirmiş. 16 mb hız 5 mb düşüyor kota asımında gece 2-8 arası eski hıza kovusuyor. ek ücret yok

Son düzenleme:
yalnız bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Akk aşıldıktan sonra gece 02-08 arası hız eski haline dönüyor.

Canım türknet <3
TT'de taahhüt'üm bittikten sonra türknete başvurdum 2 gün içinde bağladılar interneti.
Bir ara pazar günü internet kablomda sıkıntı oldu ankastre kutusunda türknete arıza talebi bıraktım yemin ediyorum yarım saat sonra tt ekibi gelip sorunu çözdü gitti.

Geçtiğime çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama büyükşehirlerde sıkıntılar olabiliyormuş diye duydum çünkü büyükşehir yani :D
Ben küçük bir yerde oturduğum için hizmet güzel.

LyzXyJ.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri