Türknet Daveti Gönderebilecek?

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
TTNET`ten bi kaç güne Turknet`e geçicem. Türknet`li olup davetiye göndericek biri varmı? İkimizde bir ay bedava kullanalım :)

Not : 2 gün önce geçtim ilk gün internet iyiydi öbür gün sabah bi kalktım internet ışığı hiç yanmıyor . Arıyorum otomatik sesli yanıt sistemi yapmışlar arıza kaydı oluşturuldu diyor kapanıyor. Muhattap olacağınız bir kişi bulamıyorsunuz . Yeni üyelik yapacağınız zaman durmadan arıyorlar şuan evde Hale’n internet yok zaten yarın kapattırmak için dilekçe faxlıcam açıkcası böyle sorun olduğunda destek alamayacağınız bir firmayı önermiyorum kesinlikle , şuan Ttnet ile yeni bir sözleşme yaptım vdsl internet üzerine , Ttnet i arar oldum bugün cidden.

Son düzenleme:
Bir arkadaşın konusu vardı dostum
Birde hangi modemden aldın ya bende geçen gün vdsl 2 modem baktım ama 400-500 arasında gibiydi pahalı geldi bana biraz

turknet gt kalktı :D 100 mbbit 150 gb kota zamanında :D en fazla 50 -70 mbbit hız anca alınıyordu :D şimdi kotasız olunca yeni üyelere en fazla 35 mbbit hız veriyorlar. Kısacası abonesi artıkça zıvanadan çıkmaya başlıyor.

Bende yeni geçtim, ttnette 13mb hızım vardı şuan 10 mb, ama hem akk yok hemde taahüt yok, bin dakika konuşmada bedava ve telefon vergisi yok daha ne olsun :)

Nereye yazıcam bu kodu? bide memnun muusnuz hocam internet hızınız nasıl?
Hocam şöyle diyim tekirdağ'da 75mbp'e kadar destekliyordu. Hız testlerinde 60mbps flan alıyodum lol'de 18fps ile oynuyordum.Isparta'da 35mbp'e kadar destekliyor.Ordada hız testlerinde 30mbp civarı alıyorum.38fps ile oynuyorum.Kısaca memnunum.
https://turk.net/p/RVN21DA35IMX/ bu linkten de ulaşabilirsiniz.

hocam öyle sorun olursa geçeriz yok netden araştır öncelikle.
tam 1 ay içinde ılk ay bedeva kampanyası ıle 3 adet fatura ödedim 2 tane 59.99 kredı kartımdan 1 er gun ara ıle cekıldı ınternet hızım 2.40mb destek olusturuyorsun dalga gecer gıbı gunlerce sallıyorlar saha elemanı kesınlıkle yok zaten.

İptal talebi oluşturdugun an netini kesiyorlar ancak fatura donemı devam edıyor kullanmadıgın hızmete ve oyle ıptal istiyorum demekle olmuyor ılla faks numarasına yollayın dılekcenızı dıyor dılekceyı numara mesgul dusmez ıse gunler suren cabadan sonra yollasanda yok bu sekılde olmaz dıye kabul etmezler.

Şikayet var da onlarca insan magdur resmen dolandırıcı bır fırma suan ttnetteyım ancak hala turknet hattımı ıptal etmedım (edemiyorum kansızlıkları yuzunden )fatura kıtlıyor.

Ayrıca ınternet hızım 12 mb suan(ttnetdeyim) bundan sonrasını sen düşün öyle basit gözüküyor ancak resmen ınsanları kucuk bır caba ıle dolandırmak bunun adı

Kullanıyorsanız memnun musunuz internet hızınız nasıl kopmalar oluyor mu acaba?

valla kopma olmadı hiç bende ama bazen düşüş oluyor 1 aydır geçtim bende

tek memnun olmadığım yanı ...internet bağlanmış diyor çağrı merkezi "siz bi elektrikci cagırın baglantıyı yapsın kutudan biz oraya boş bir kablo bıraktık ":D:D apartmaanda var 66 daire kablo olsa ne tek tek sinyal alacaksın telden de bağlıyacaksın o biraz canımı sıkmıştı

Kullanıyorsanız memnun musunuz internet hızınız nasıl kopmalar oluyor mu acaba?

1 ay oldu hocam bağlanalı ilk 3 gün sürekli kopma oluyordu destekden yazdım çözdüler sorunu şu anlık çok stabil hızım var sabit 8.30 mpbs ne yukarı ne aşağı malum adsl olduğu için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri