TurkNET Fiyat Arttırdı

JiTeM

Kayıtlı Üye
Selamlar Arkadaşlar 85tl olan faturam 1 temmuz'dan itibaren 98tl olacakmış daha önce de yanlış hatırlamıyorsam fiyat arttırmışlardı her halde yükselttikleri upload'ın acısnı çıkartıyorlar valla haram zıkkım olsun böyle saçma iş olur mu :(

33mbps 85 lira 75 mbps 95 lira oldu
3 TL sabit telefon ücreti, isteyen telefon hattını iptal edebilir, 3 TL fark ödemez

Ben de telefon var gözüküyor ama telefon yok 😂😂 yalan internete geçiş başvurusu yaptım 3 TL indirim oluyor şaka gibi 16mbps internet fiyatı 75tl valla adamı sinir krizi geçirtir bunlar daha uygun fiyata internet varsa ona geçicem adamlar resmen soygun yapıyor .

Ben de telefon var gözüküyor ama telefon yok yalan internete geçiş başvurusu yaptım 3 TL indirim oluyor şaka gibi 16mbps internet fiyatı 75tl valla adamı sinir krizi geçirtir bunlar daha uygun fiyata internet varsa ona geçicem adamlar resmen soygun yapıyor .

Yalın internet burda 16 mbps demek değil sanıyorum,
hızın aynı kalıyor ama 3 lira indirimli telefonsuz internet kullanıyon

4176682470.png

16 mbps olsa 95 lira fatura mı olur
ama sen sadece yalın internet diyosan doğru, onun fiyatı 75 lira oldu

Son düzenleme:
Yalın internet burda 16 mbps demek değil sanıyorum,
hızın aynı kalıyor ama 3 lira indirimli telefonsuz internet kullanıyon

4176682470.png

16 mbps olsa 95 lira fatura mı olur
ama sen sadece yalın internet diyosan doğru, onun fiyatı 75 lira oldu

yok ya onu demıyorum benim evde telefon felan yok normal de yalın internet olması lazım ama telefon var gösteriyor şimdi faturam 98'tl ye yukselecek ya 1 temmuz da öyle yazıyor eğer yalın internete de geçersem 3 tl düşücekmiş 95 tl olacakmış faturam. Paket değişikliği yaparsam da 16mbps lik pakete geçebiliyorum onun da aylık fiyatı 75tl miş.

Taahütlü bir paket vardı Türkcell Süperonline 35 MBPS indirme 24 Upload. Şuan Turknette 50 indirme 8 yükleme hızı var, süper online paketlerini biraz daha araştıracağım, 98 vereceğime 10 yada 20 lira daha fazla öderim Süper online kullanırım. Bakalım araştırmaya devam ediyorum.

zaten bir halta yaramıyor türknet sürekli internet kesintisi

Taahütlü bir paket vardı Türkcell Süperonline 35 MBPS indirme 24 Upload. Şuan Turknette 50 indirme 8 yükleme hızı var, süper online paketlerini biraz daha araştıracağım, 98 vereceğime 10 yada 20 lira daha fazla öderim Süper online kullanırım. Bakalım araştırmaya devam ediyorum.

Hocam bulursanız buradaya yazar mısınız :)

zaten bir halta yaramıyor türknet sürekli internet kesintisi

O sıkıntı sizde de mi var hocam. Gına getirdi resmen.

Turktelekom 35 mbit sınırsız kullanıyorum. Şuana kadar hiç bir takılma olmadı. Gerçekten mucize gibi nazar değmesin. Fiyatı 99 lira olması gerekiyor. Eğer ki cadde üstü yada iyi altyapı olan bir yerde yaşıyorsanız. Bence turknet ve diğerleri pişmanlık olacaktır.

Küçük şehirlerde türknet gayet güzel fakat istanbul gibi büyük şehirlerde tam bir eziyet,
istanbulda oturduğum yere vodafone fiber geldi 105 lira ödüyorum 110mbs hız alıyorum nerdeyse. Daha kopma vs yaşamadım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri