TurkNet kullanan var mı ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, eve internet bağlatacağım ama ne alsam karar veremedim. TurkNet çok uygun geldi ama kalitesi nasıl bilen var mı ? Nette yazanlarda çok ikilemde kaldım. Öven de var yeren de.

kotayı kaldırdı diyolar doğru mu?

Ben kullanıyorum 3 aydır. Henüz sıkıntısını görmedim.

Bana verdikleri paket 36 mbps olandan. Bulunduğun bölgede fiber varsa 100e kadar verebiliyorlar. Sözleşmede taahhüt olmadığı için istediğin zaman çıkabilirsin diye biliyorum hocam

2rE9nO.png

alt yapında fiber varsa 100 mbps yerine maksimum 75 mbps diyorlar enfazla gördüğüm rakam 60-65 mbps.

Herkes gibi turktelekom alt yapısını kullanıyor. 4-5 aydır kulllanıyorum, ilk bir hafta internet bağlantısında sorun oldu ve daha sonra sorunsuz kullanmaya başladım.

internet başvurup yapıp kredi kartı ile bir ay ücretsiz kullanabilirsin, ev telefonuna 1000 dakika veriyor. 150 gb kotan olur.

Mart ayının faturası 1-21 mart tarihinlerinde çıkar ve ödersin. Türk telekom gibi geriden takip etme yok. ( mart faturasını nisanda ödeme gibi )

Ödeme Yerleri : Ptt , Banka şübeler hatırladığım. Ptt ödersen 1,5 lira fazladan para alıyor. Enpara kullanıyorum ve 1.5 lirada cebimde kalıyor :)
........................................................................................
Önceki yıllar türktelekom kullanıyordum 100 gb kota 8 mbps 61.25 ve ev telefonu 25 tl idi.

....................................................

Sonuç : Turknet kota ve hız + fiyat = Memnuniyet

Not : Taahhüt Yok

Son düzenleme:
Bağlamak için çok uğraştım sonra saçma bi sebepten dolayı bağlamayan internet sağlayıcısı firma. Sonra kablonet e başvuru yaptım, hizmet kalite hız muazzam. Fiyatta orta düzey

Alt yapıyla alakalı bir durum şu an kullandığın alt yapı nasıl ? Büyük ihtimal Aynı devam edecektir

Bu türknet in VDSL hizmeti var sanırım. Meselea ben şu anda 35 mbps ttnet 100gb AKN olanı fiberneti kullanıyorum. AKN sorunu olmasa 35mbps çok rahat görüyorum. Turknete geçmek istersem hızı 35mbps kesin görürmüym acaba. Şu anda 63 lira aylık ttnee veriyorum. 50gb fazla akn için TURKNET mantıklı

İp değişimi için her seferinde müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor diye biliyorum,bunu da gözardı etmemek lazım.

ping normal down ve up düşük müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri