TurkNet, Türkiye’nin Her Yerinde AKN’yi Kaldırdıklarını Duyurdu!

Bugün turknet müşteri hızmerleri konusmam;

+sık sık kopma yaşıyorum. 4 arıza kaydının hepsine düzeldi dediniz ama hala devam ediyor.Modem cok yeni. Online oyuncu olsam delirmistim.ne yapacağız ?
- internet hızınız yüksekse kopma yaşanabilir. İsterseniz hızınızi dusureyim.
+homk

hızınız kaç mb?

Yeni binaya taşındım ve altyapı yok 6 aydır Türk Telekomun gelip binaya altyapı çekmesini bekliyorum :mad::mad::mad:

Kampanya güzelmiş...

Bizim sitede sadece Türk telekom ve Kablo net in fiber ağı var 2 sinden birine gelse güzel oluır

Bu arada Türknet büyük iş başarmış umarım sektörde hızlı büyümeleri olur

Son düzenleme:
Ayın 5'inde akk bitiyor benim kalan 25 gün acı çekiyorum. Bu türknet ilgimi çekti fakat internette bi o kadarda olumsuz yorum var bilmiyorum

bugün turk net ile görüştüm yapa diye şey varmış kendi alt yapıları oluyormuş bu kendilerinden hizmet alan müşterilerine 2 aç içinde kendi alt yapılarını sağlayacaklarmış 100 mb e kadar net olacakmış fiyat sabit olacakmış bende şu anda turk telekom un vdsl paketinden kullanıyorum geçsem mi napsam bilemedim

Bende başka firmadan kullanıyorum . Binada altyapı yok çatıya anten taktılar ne kurulum ücreti var nede bir kota dahi yok. Dünya varmış

Ben 50 lira olan paketi kullanıyorum 1080p video izliyorum donmuyor
bana da bilgi verırımısınız bende o tarz bır sey arıyorum

bana da bilgi verırımısınız bende o tarz bır sey arıyorum

Hazarnet kullandığım firma ama sadece benim olduğum şehirde var sanırım size önerim . İlk önce oturduğunuz şehir uydu ile internet erişi sağlayan firmaları araştırın. Firmaları not alın hepsini arayın. Hangisinin oturduğunuz yerde vericisi varsa yani size en yakın olan hangi firmaysa onu alın. Çünkü bu internetler bölge bölge benim kullandığım firmayı başka arkadaş kullandı hiç memnun olmadı . Ben onun firmasından almıştım bende hiç memnun değildim. Tamamen bu olay bölgesel hangisini vericisi daha yakın ve kullanan sayısı az ise onu tavsiye ediyorum

6 aya yakındır turknet kullanıyorum.Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.Ttnet ve diğer firmalar gibi aralarında toplanıp en az maliyetle nasıl bu milleti düdükleriz kafasında değiller yada en azından şuanlık değiller...

Bende başka firmadan kullanıyorum . Binada altyapı yok çatıya anten taktılar ne kurulum ücreti var nede bir kota dahi yok. Dünya varmış

Ben 50 lira olan paketi kullanıyorum 1080p video izliyorum donmuyor

upload için de çözüm olsa çok güzel olur :)

şu fiber interneti bir türlü alamadık kullanmak nasip olmadı

diğer firmalarda 2019 sonuna kadar mecbur kotayı kaldıracaklar

kullanan arkadaşlar kopma gitme gibi sorunlar var mı ? mh ilgili mi ? ttnet ve sol kullandım hiç kopma gitme olmadı eğer kopma gitme gibi durumlar yaşamayacaksam 2 ay sonra ben de geçeceğim taahhütü bekliyorum

kullanan arkadaşlar kopma gitme gibi sorunlar var mı ? mh ilgili mi ? ttnet ve sol kullandım hiç kopma gitme olmadı eğer kopma gitme gibi durumlar yaşamayacaksam 2 ay sonra ben de geçeceğim taahhütü bekliyorum

Ben kullanıyorum, yaşamadım. Ama bu sizin yaşamayacağınızın garantisini vermez :rolleyes:

Diğerleri yapmaya başladıktan sonra illa yapacaktır.

Haklısın yapacak, sana 50 mbps internet verecek, kağıt üzerinde görünen 50 desteklenen internet 12 mbps, alt yapı çöp. Şunu da eklemek isterim Türk telekom yaparsa fiyatlar çok yüksek olacak Türk Telekomda .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri