tugayy
Yasaklanmış
- Web sitesi
- tugayyalinc.com.tr
yaptım 
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fabrika ayarlarına getir uyduyu
çözdüysen banada bir el at 1 tv 3dkda halletim 1 tvyle 2 gündür uğraşıyom 1 kanal bile bulamadım tek tek frekans giriyorum yok arkadaş bulmuyorarkadaşlar bende hıc sınal yok sabah yaptım calısıyordu kanallar ogleden sonra sınyal felan gıttı kanal aramak ıstedım uyarı verdı eski kanallarınız saklansınmı dıye bende hayır dedım bu sefer aramada hıc kanal bulunmadı hemde var olan tum kanallar sılındı arama yapıyorum hıc bır sekılde hıc bır frekansda kanal gelmiyor neden acaba ?
çözdüysen banada bir el at 1 tv 3dkda halletim 1 tvyle 2 gündür uğraşıyom 1 kanal bile bulamadım tek tek frekans giriyorum yok arkadaş bulmuyor
yok hocam bende halledemedim hıc bır frekans ıse yaramıyor ne yaptıysam olmadı .
sıyırdım resmen bende menüler aynı çanak aynı biri tüm kanalları buldu diğeri bir tane bile bulamadı![]()
ya dunden berı herseyı denedım tvyi güncelledi yıne tık yok arakadaş dun sabah ne guzel bulmustum sımdı aynı frekansı denıyorum yok sınyal felan yok kafayı yedım ya .
Ben yaptım ancak çin işkencesi gibi kanalları tek tek sıraya sok teledünya,d-smart veya digitürk kullanmak en iyisi ayarlama derdi yok bir şey yok
nasıl yaptın hocam ?
Benim uydumda kolay türksat kurulumu vardı arkadaşın verdiği 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerlerini girdim ve kanallar çıkmaya başladı eğer yapamıyorsan özelden yardımcı olabilirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.