Türkticaret.net Rezilliği

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben buraya üye olmak amacıyla bu vatandaşlardan alan adı aldım sadece mail adresi alabilmek amacıyla. Almaz olaydım nedenine gelince mobil ödeme yaptım ki size tavsiyem bu yolu kesinlikle kullanmayın. Kartta limit olmadığı için mobil ödeme yolunu seçtim ve ödememi yaptım.
Ödeme tarihime ve saatine dikkat ediniz.

Sonra fatura ödeme günü geldiğinde normalden fazla bir fatura geldi ve ne olduğunu öğrenmek amacıyla faturama baktım ki hattımdan 2 kere para çekilmiş.

Ödeme saati ve tarihine dikkat.

Daha sonra ulaşmaya çalıştım günlerce para alacak olduklarında kendileri şahsımı anında aradılar fakat benim müşteri hizmetlerine ulaşmam mümkün olmadı. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda ve sorunumu anlattığımda lütfen bekleyip deyip sonra telefonu yüzüme kapattılar. Abartmıyorum enaz 20 kere bu telefon yüzüme kapandı. En sonunda birine ulaştım siteden iade talep edin dediler. Ettim ertesi gün mail geldi incelenmekteymiş.

Bu tarihten sonra baya bi müddet bekledim fakat hiç bir dönüş olmadı ve telefonlarım yine açılmadı. Bugün tekrar arayıp biraz farklı tarzda konuşarak iademin yapılıp yapılmayacağını sordum çıkan kadın yapılacak ödemeniz dedi Cumaya kadar. Arkasından gelen mail ;

Tam bir rezalet ve yüzsüzlüğün resmidir bu olay.

Not: Para zerre kadar umrumda değil zaten ufak bir miktar ama kimsenin kimseyi bu şekilde kandırmaya ve enayi yerine koymaya hakkı yok. Konuyu açmamın sebebi aman dikkat edin mobil ödeme yapmayın bunlara benim yaşadıklarımı yaşayabilirsiniz. En iyisi bunlardan alışveriş yapmamak.

Hocam bir kez daha telefonla o dahili numarayı veren kişiye ulaşın iade yoksa Tüketici Hakları Mahkemesi'ne dilekçe ile başvuruda bulunacağınızı söyleyin. Onu da kabul etmezlerse bana ulaşın, bir kez de ben ulaşmaya çalışayım kendilerine. Parayı önemsemiyor da olsanız yaptıkları haksızlık yani ;)

Tüketici Hakları Mahkemesi gerekli işlemleri yapar siz söyleyince geri dönüş işlemine girerler hocam

Hocam bir kez daha telefonla o dahili numarayı veren kişiye ulaşın iade yoksa Tüketici Hakları Mahkemesi'ne dilekçe ile başvuruda bulunacağınızı söyleyin. Onu da kabul etmezlerse bana ulaşın, bir kez de ben ulaşmaya çalışayım kendilerine. Parayı önemsemiyor da olsanız yaptıkları haksızlık yani ;)

Eyvallah hocam yarın deneyecem bakalım kaç kere söyledim bunlara ben süremi uzatmayacam sadece mail adresi için aldım diye ama nafile. Keşke hiç bulaşmasaydım ama oldu bir kere. yemin ediyorum insanları salak yerine koyuyolar. kim bilir kaç kişiye bunu yaptılar, kaç kişi yıldı bunlardan nalet olsun para sizde kalsın dediler.

---------- Mesaj saat 22:04:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:37 civarında gönderildi. ----------

Tüketici Hakları Mahkemesi gerekli işlemleri yapar siz söyleyince geri dönüş işlemine girerler hocam

Hocam o kadar pişkin ki bunlar ben söyledim ödemezseniz Tüketici Haklarına başvuracam diye, başvurun başvurun sizin hakkınız o dedi. Vakit bulamadım yoksa çoktan dilekçe vermiştim.

Böyle insanlar nereye kadar kazanabileceklerini sanıyorlar acaba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri