Tüyleriniz diken diken olacak(türkistan)

bkrknuk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar böyle bir video gördüm anladığım kadarıyla mahalle sakinleri şikayetçi oluyor 5.dakkadan sonra izlemeye başlayın anlarsınız , gerçekten içler acısı vahim bir olay , sadece hükümet değil halkta tepkili ellerinde sopalar falan ,Allah yardımcıları olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=UyDfjC0wKpM

1- Türk olduğunu nerden anladık ?
2- Kanal sizin mi ?

Ne farkeder ki ? Ha Türk ha bir başka millet. Videodaki; Uygur Türkü öncelikle bunu belirteyim.Şu mübarek günde böyle bir konuda hassasiyetinizi yazmak yerine değişik yorumlar neden yapıyorsunuz ve sorguluyorsunuz ?

O zaman ben de sorular sorayım size;

1 - Bu forumun teftiş kurulu başkanı mısınız ?

2 - Kanal sahibini neden sordunuz ? Doğrulayacak mısınız ?

Ne farkeder ki ? Ha Türk ha bir başka millet. Videodaki; Uygur Türkü öncelikle bunu belirteyim.Şu mübarek günde böyle bir konuda hassasiyetinizi yazmak yerine değişik yorumlar neden yapıyorsunuz ve sorguluyorsunuz ?

O zaman ben de sorular sorayım size;

1 - Bu forumun teftiş kurulu başkanı mısınız ?

2 - Kanal sahibini neden sordunuz ? Doğrulayacak mısınız ?
1- Tabi ki farketmez ama onu paylaşım yapan arkadaşa söyliceksin o zaman başlığı referans göstermiş sadece.. Aynı müdahale Türkiye'de de yapılıyo Çin de yapılanlar çok daha büyük şeyler olduğu için ihtimal vermedim.. İnternette doğru yanlış bi ton bilgi var bu konuda önümüze her koyulana inanıcaz diye bişi yok
2- Kanalın arkadaşa ait olup olmadığını sordum çünkü kanalda başka videolar da var.. Sahibi her kimse bizim üzüntü duyduğumuz bi konudan para kazanmaya çalışan bi arkadaş sanırım.. Gerekli açıklamayı yaptıktan sonra son olarak şunu söylemek istiyorum..

Son düzenleme:
........

Son düzenleme:
videoyu yükleyen arkadaş işin ticari yönü ile ilgili. Yoksa video da neden reklam çıksın.

Bunlara söve söve biz günaha giriyoruz hiçbişey yapmayarakta günaha giriyoruz video resim mesajlar paylaşmak yerine somut bi adım atmak lazım

1- Tabi ki farketmez ama onu paylaşım yapan arkadaşa söyliceksin o zaman başlığı referans göstermiş sadece.. Aynı müdahale Türkiye'de de yapılıyo Çin de yapılanlar çok daha büyük şeyler olduğu için ihtimal vermedim.. İnternette doğru yanlış bi ton bilgi var bu konuda önümüze her koyulana inanıcaz diye bişi yok
2- Kanalın arkadaşa ait olup olmadığını sordum çünkü kanalda başka videolar da var.. Sahibi her kimse bizim üzüntü duyduğumuz bi konudan para kazanmaya çalışan bi arkadaş sanırım.. Gerekli açıklamayı yaptıktan sonra son olarak şunu söylemek istiyorum.. Birine bişi sorarken önce sana danışmam koçusu :) iyi geceler

Şu kullandığın "koçusu" kelimesini cahilliğine veriyorum. Rabbim şu mübarek günde seni ıslah eylesin. Ve dilerim ki; senden yaşça büyüklerine nasıl hitap edeceğini öğrenirsin. Olgun olmak her baba yiğidin harcı değildir bunu bil. Bir sürü cahil dediğimiz adam büyüdü kemale erdi. Dilerim sen de büyürsün!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri