Tv Almak İçin Kampanya bilen varmı

caner1992

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tv almayı düşünüyorum ama fiyatlar baya yüksek her zaman alacagım birşey olmadıgından bütçem 2000-2300 arasıdır uygun alabilecegim güvenilir neresi var lg ve samsung düşünüyorum mumkun mertebe ne kadar büyük ekran olursa benim için iyi bildiginiz kampanya varmı gördügünüz aldıgınız vesaire

Philips Android TV ile Avrupa'ya Uçuyorum

şöyle bişe vardı ben alıcaktım sonra vazgeçtim.

Teşekkürler hocam degişik bir indirim ama philips düşünmüyorum

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

ben 1 hafta önce aldım %10 inidirim ile vestel 8200 dü galba n11 takip edebilirsiniz güzel indirimler oluyor

Vestel düşünmüyorum hocam ama n11 den alınırmı yani sorun yaşarmıyız?

Bende yeni tv almak istiyorum, biraz araştırdım aşağı yukarı her yerde fiyatlar aynı, kredi kartı kampanyası olursa 50 yada 100tl civarı indirim oluyo. Samsung 40JU6610 40" 102 Ekran [4K] Ultra HD Uydu Alıcılı Fiyatı bu tv iyimidir sizce. Curved tv kullanan varsa memnunlarmı?

Hocam curvedin bana göre hiçbir özelliği yok, tekno marketlerde çok inceledim ve düz ekranda karar kıldım. Ayrıca senin bahsettin tv'nin düz olanı SAMSUNG UE-40JU6070 40" UHD SMART (TIZEN) LED TV Hepsiburada'da 1.999 TL Gittigidiyorda 1.633 TL, Sana tavsiyem düz al ve aynı özelliklerdeki tv için 1100 TL fazla ödeme. İllaki Curved dersen birşey diyemem :)

TVleri inceledikçe kafam karışıyo. 3.000Tlyede 55inc 4k tv var, 13.000tlyede. Bu kadar fiyat farkı yaratıcak ne var anlamadım.

alıcaksan n11 den almanı tavsiye ederim hocam hergün farklı limitlerde kupon dağıtılıyor ..

şanslıysan eğer tv ye ayırdığın bütçeye uygun çek alıp değerlendirebilirsin ayrıca anında indirim banka vs diğer kampanyalarlada bi kombo iyi gider diyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri