bende 100tl lik mini uydu var. usb girişli. istediğim zaman kayıt yapabiliyorum iki dk da.
Hocam hangi uydu alıcısı neyi nasıl nereye kaydediyorsunuz biraz açabilir misiniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende 100tl lik mini uydu var. usb girişli. istediğim zaman kayıt yapabiliyorum iki dk da.
Hocam hangi uydu alıcısı neyi nasıl nereye kaydediyorsunuz biraz açabilir misiniz ?
şu dostum
Kawai KW-6500 FULL HD BissKey Çözme Scart Uydu Alıcısı Fiyatı
sadece usb'yi takıyorsun. kendi kumandasından kaydet diyorsun hemen kaydetmeye başlıyor
onu yapacağıma ben gerektiğinde kanalın sitesinden canlı yayından kayıt yapıyorum isteyen olursa konu hazırlarım
Tv kartı alın istediğiniz herşeyi kayıt edin. Yıllardır bilgisayarımda tv kartı vardır.. Bir ara tv kartı bozuldu pc bomboş geliyordu. Hemen yenisi aldım taktım dışarı çıktığımda program saatine bakıyorum şu saatler arasında kayıt başlasın diyorum, geldiğimde kayıt hazır editliyorum kesiyorum...
Benimki laptop. USB TV kartlarında da aynı özellikler var mı?
Forumda [MENTION=8812]KingTube[/MENTION] TV kayıtlarını en iyi yapanlardan birisi. Bununla ilgili bir konu hazırlasa keşke.
Diğer taraftan gelelim asıl meseleye. En güzel kaydı yapsak bile ttnet upload hızı çok yavaş. Videoyu upload etmek saatler sürüyor.
İlk müsait anımızda forumda TV'den kayıt hakkında bir konu açarız inşallah.. Biz kayıtlarımızı şirketteki bilgisayarlarımıza takılı bulunan Digital Receiver özelliğine sahip SkyStar3 Card'lar ve ProgDVB programı ile direkt uydudan yapıyoruz...
Ayrıca kullandığımız özel filtreler ile kayıt kalitemizi daha da yükseltiyoruz... Bunu yapmakla editleme ve render işlemlerimizin hızlanmasını sağlıyoruz.. Çünkü orijinal videonun kalitesi ne kadar yüksekse sıkıştırma işlemlerinizde eliniz o kadar güçlenmiş oluyor.
Şirket dediğiniz nasıl bir yer medya takip merkezi mi?
1.Bahsettiğiniz sistemle aynı anda kaç kanalı eş zamanlı kayıt edebiliyorsunuz.
2.Bahsettiğiniz sistem bir eve kurulabilir mi kurulabilirse;
2.1 Lazım alan ekipman ve makineler nelerdir?
2.2 Böyle bir sistemin kurulma maliyeti nedir.
2.3 Sistemin kayıt formatı nedir .flv .mp4 .ts ...
2.4 Sıkıştırma codec'i olarak ne kullanıyor h264 xvid divx ...
2.5 Bir saatlik HD ve SD kayıt ne kadar yer kaplıyor.
2.6 Covert etmek için hangi programı kullanıyorsunuz.
Bu sorulara cevap verebilirseniz konu ile ilgili çoğu şey aydınlamış olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.