Tv8 utopya ne zaman bıtıyor?

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bu tv8 acun ilicali sundugu utopya programini 3 4 aydir izliyorum fakat ne zaman biticegini bilmiyorum bu yarisma ne zaman bitiyor bide ne kadar odulu var acaba?

dur daha yeni başlıyor :D
8 ayın sonunda elenenler tekrar içeri giriyor.tam saçmaladılar valla.millet o kadar sms atıyor ama hadi bakalım o sms leri takmadan hepsini geri alıyoruz içeri diyorlar :D

Ödülü bilmiyorum ama toplamda program başladığında 15 ay süreceği açıklanmıştı. 8 ay falan olduğuna göre bir bu kadar daha var. Tv kanallarındaki program yokluğunda izleniyor işte :)

6 eski yarışmacılar gelcek sonra daha içerde isim yazarak oylama olmıcak her hafta en az oy alan gidicek sona 1 kişi alcak ve ütopya kasasındaki parayı alcak
favorim semih reis

galiba izlenmiyor ilk bastaki gibi resmi site degil hocam bende gordumde bunu resmi siteden aciklama olmayinca isallah survivor yerine bunun devami gelir zevkli oluyor izlemek.

yokbe hocam ilk başlarda güzeldide simdi gerçekten b.. çıkardılar :) acunun bi el atması lazım :)

Semih gibi kaypak Adam'ı destekleyenlerin aklı fikri yokmu adam Yatıp içip yiyip ANCA laf kalabalığı yapmaktan neye yarıyor

sizce seneye yapmazlarmi bu yarismanin ama soyle birsey diyim sms bayagi yuklu miktar geliyor reyting oranida idare eder yani 18 yas ustu seyircisi cok var benim bildigim adamlar panorama vs vs diye program bile yapmislar elenen yarismacilar oraya gidiyorlar vs vs iste

Orada üretip internet sitesinde satmaya çalıştıkları ürünleri görünce izlemeyi bıraktığım program :D Bitesi yok gibi sürekli yeni birileri katılıyor :D

20 Eylül Pazar günü canlı yayın ile yarışma final yapacak. Semih ve Tuncay finale kaldı.

Kafe grubunu destekliyorum.Tuncay bazı yanlışları olabilir ama daha büyük yanlışları olan insanlar var.Semih grubunu kesinlikle desteklemiyorum.

İnş Tuncay kazanır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri