senin kayıt aldığın programı direk kopyalayıp sıralamada senin önüne geçiyorsa o zaman uğraşırsın o kanalla. benim de başıma çok geldi. senden sonra bile yüklese bazen indexte seni geçebiliyor. başlık etiket video süresi aynı olduğunda abonem sayım daha yüksek olmasına ve o kişiden fazla izletmeme rağmen indexten beni düşürdüğü oluyor.
bu durumda madem aynı programı takip ediyor. yayını bulacak gerekirse stream'e para ödeyecek. aletini edavatını sunucusunu hazırlayıp kaydedecek. reklamları kesecek. dünya engelini aşacakzor geliyorsa kanalı uçunca ağlamayacak. spamla yoluna devam edecek.)
50-100 dolar meselesinde bununla uğraşmam ama bazen zararın 1000-2000$ doları bulabiliyor tek bölümde.
Hocam dizinin sahipleri kalkıp telif atmıyolar veya atıyorlar emeklerinin karşılığını kimseye yedirmemek için. Eleman burda kraldan çok kralcılık yapıyo o dizi senin değil falan filan sonra kalkıp hırsız diyo. Bırak dizi sahibi desin onu bana sana noluyo sen kimsin burda kalkıp muhabbetini yapıyon dediğim gibi belki adam memnun dizisini yüklediğim için. Sende al kaydını kıy parana vaktine öğren bu işi sende yap o zaman konuşalım.
Benim muhatabım dizi sahibi veya yayın hakları kimsedeyse o kaydı ben alıyorum.