Twich.tv veya Youtube oyun yayını yapan?

• Kullanıcı drokber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

drokber

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bilgisayarlarınızın ozellıklerını soyler mısınız rıca etsem?

en az gtx 970 ekran kartı olması lazım gta 5 için falan full ayarda oynamak için.

Hocam laptop genel olarak baktım işlemci, ram, hdd falan baya iyi ekran kartı da iyi fakat tek kötü yanı 128 bit olması kötü değil tabiki ama 256 bit olması her zaman daha iyi

laptoptan anlamam pek. Ama yayıncı olacaksan en iyisi bile masaüstünün gerisinde kalabilir :)

Bkz : Summit
ZJpabZ.png

Hocam laptop genel olarak baktım işlemci, ram, hdd falan baya iyi ekran kartı da iyi fakat tek kötü yanı 128 bit olması kötü değil tabiki ama 256 bit olması her zaman daha iyi

slında bunu alacakttım ama sager turkıye'de garantisi yok.
https://www.xoticpc.com/sager-np8657-clevo-p650re3-p-8677.html

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

bu sızın mı hocam?

Hocam bu sistem çok pahalıya patlar sadece ekran kartı 4.600 küsür.. Arkadaşın baktığı sistem iyi ekran kartı 256 bit olsa daha iyi ama önerim ona benzer 256 bit ekran kartı bulması ve ssd kullanması ssd her zaman oyunları hızlandırır

---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:20 ----------

slında bunu alacakttım ama sager turkıye'de garantisi yok.
https://www.xoticpc.com/sager-np8657-clevo-p650re3-p-8677.html

Hocam bu sistemler ile şuanki tüm oyunları oynarsınız ama almışken geleceği düşünmekte önemli o yüzden grafikler bu kadar artıştayken 256 bit bir ekran kartı olan makine bulmanızı tavsiye ederim bilgisayar toplamak bana her zaman daha mantıklı gelir hem ucuz olur hemde kaliteli

Hocam bu sistem çok pahalıya patlar sadece ekran kartı 4.600 küsür.. Arkadaşın baktığı sistem iyi ekran kartı 256 bit olsa daha iyi ama önerim ona benzer 256 bit ekran kartı bulması ve ssd kullanması ssd her zaman oyunları hızlandırır

hocam ben pek anlamıyorum acıkcası :D Sen ilk attıgım msi icin ne diyorsun? twich yayını yapılabilir mi yuksek ayarlardä? csgo lol vs o tarz. yanı gta5 oynamam alcak param yok :D

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:20 ----------

Hocam bu sistemler ile şuanki tüm oyunları oynarsınız ama almışken geleceği düşünmekte önemli o yüzden grafikler bu kadar artıştayken 256 bit bir ekran kartı olan makine bulmanızı tavsiye ederim bilgisayar toplamak bana her zaman daha mantıklı gelir hem ucuz olur hemde kaliteli

amerikadan getırecegım arkadasımla hocam. Ondan dolayı laptop alıyorum. yoksa haklısınız.

hocam ben pek anlamıyorum acıkcası :D Sen ilk attıgım msi icin ne diyorsun? twich yayını yapılabilir mi yuksek ayarlardä? csgo lol vs o tarz. yanı gta5 oynamam alcak param yok :D

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

amerikadan getırecegım arkadasımla hocam. Ondan dolayı laptop alıyorum. yoksa haklısınız.

hocam yayını ağlatırsınız güzel bir internetle birlikte internette çok önemli upload iyi olması lazım onlarda baya pahalı oluyor :D

hocam suanda pc mı toplasam dıyorum :D black fridayden dolayı cok ucuz parcalarda.

Hocam vallahi size kalmış ama ben hem laptop hemde pc oyun için kullandım ne yalan söyliyeyim laptopta hiç bir zaman rahat edemedim kişiden kişiye değişir ben sevmem laptop o yüzden her zaman pc taraftarıyım :D

Hocam vallahi size kalmış ama ben hem laptop hemde pc oyun için kullandım ne yalan söyliyeyim laptopta hiç bir zaman rahat edemedim kişiden kişiye değişir ben sevmem laptop o yüzden her zaman pc taraftarıyım :D

bende hep laptopta oynuyorum. yanı hem tasıması kolay. Daha dogrusu tasınabiliyor.

bende hep laptopta oynuyorum. yanı hem tasıması kolay. Daha dogrusu tasınabiliyor.

Hocam alışkan olduğunuz için laptop alın 2 gün sonra isyan etmeyin :D Attığınız linklerde 2 makinede çok iyi o makineler ile günümüzdeki tüm oyunları rahatlıkla oynarsınız. Lol cs go falan onlar minecraft gibi kalır :) Yayın için önemli olan internet eğer gta tarzı oyunlarda oynamak istiyorum derseniz ssd de önemli oyun yüklenme hızı çok fazla artıyor :)

Asus x99 Deluxe Motherboard

AEROCOOL X PREDATOR (AE-XPR-1000HP) 1100W

GSKILL 32 GB(4X8GB)DDR4-2400MHZ

INTEL CORE İ7-5960X HASWELL-E 8-CORE 3.0GHZ

NVIDIA Geforce Titan x 12gb 384 bit

SANDISK 900GB SSD

WD 4TB HDD

Logitech G930

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri