Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en az gtx 970 ekran kartı olması lazım gta 5 için falan full ayarda oynamak için.
laptoptan anlamam pek. Ama yayıncı olacaksan en iyisi bile masaüstünün gerisinde kalabilir![]()
Hocam laptop genel olarak baktım işlemci, ram, hdd falan baya iyi ekran kartı da iyi fakat tek kötü yanı 128 bit olması kötü değil tabiki ama 256 bit olması her zaman daha iyi
Bkz : Summit
![]()
Bkz : Summit
![]()
slında bunu alacakttım ama sager turkıye'de garantisi yok.
https://www.xoticpc.com/sager-np8657-clevo-p650re3-p-8677.html
Hocam bu sistem çok pahalıya patlar sadece ekran kartı 4.600 küsür.. Arkadaşın baktığı sistem iyi ekran kartı 256 bit olsa daha iyi ama önerim ona benzer 256 bit ekran kartı bulması ve ssd kullanması ssd her zaman oyunları hızlandırır
Hocam bu sistem çok pahalıya patlar sadece ekran kartı 4.600 küsür.. Arkadaşın baktığı sistem iyi ekran kartı 256 bit olsa daha iyi ama önerim ona benzer 256 bit ekran kartı bulması ve ssd kullanması ssd her zaman oyunları hızlandırır
---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:20 ----------
Hocam bu sistemler ile şuanki tüm oyunları oynarsınız ama almışken geleceği düşünmekte önemli o yüzden grafikler bu kadar artıştayken 256 bit bir ekran kartı olan makine bulmanızı tavsiye ederim bilgisayar toplamak bana her zaman daha mantıklı gelir hem ucuz olur hemde kaliteli
slında bunu alacakttım ama sager turkıye'de garantisi yok.
https://www.xoticpc.com/sager-np8657-clevo-p650re3-p-8677.html
---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------
bu sızın mı hocam?
hocam ben pek anlamıyorum acıkcasıSen ilk attıgım msi icin ne diyorsun? twich yayını yapılabilir mi yuksek ayarlardä? csgo lol vs o tarz. yanı gta5 oynamam alcak param yok
---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------
amerikadan getırecegım arkadasımla hocam. Ondan dolayı laptop alıyorum. yoksa haklısınız.
hocam yayını ağlatırsınız güzel bir internetle birlikte internette çok önemli upload iyi olması lazım onlarda baya pahalı oluyor![]()
hocam suanda pc mı toplasam dıyorumblack fridayden dolayı cok ucuz parcalarda.
Hocam vallahi size kalmış ama ben hem laptop hemde pc oyun için kullandım ne yalan söyliyeyim laptopta hiç bir zaman rahat edemedim kişiden kişiye değişir ben sevmem laptop o yüzden her zaman pc taraftarıyım![]()
bende hep laptopta oynuyorum. yanı hem tasıması kolay. Daha dogrusu tasınabiliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.