Bu tür konulardan uzak durayım diyorum ama cevap yazmadanda geçmek istemiyorum.Yaklaşık 2 sene önce youtube türkiyede kapalı idi biliyorsunuz.Nedeni Atatürke hakaret içeren videoları youtubenin silmemesiydi ve Türkiyede haklı olarak youtube erişimini kesmişti.Doğrumuydu yapılan evet doğruydu.İster sevin ister sevmeyin Türkiye ile özdeşleşmiş bir lidere hakaret o ülkedeki bir çok kişiyi rahatsız eder.Sol görüşlü bir kişi olmamama rağmen Ölen bir kişinin ardından hakaret benim inancımada tersti.O zaman Youtubenin kapalı olması hemen hemen hiç tepki almamıştı.Şu an koparılan yaygara acaba neden o zaman yapılmadı.Seçim yaklaştığı için mi yada kişilerin düşünce yapısına göre mi yapılıyor.Yani demek istediğim diyelim ki aynı şekilde twitter de Atatürke hakaretler eden kişiler olsa ve T.C hükümetide erişimini engellese aynı tepkiyi verirmiydiniz
Bir çok arkadaş bunun Başbakan tarafından yapıldığını iddaa ediyor.Peki şöyle bir soru sorsam eğer Başbakan yolsuzluk yaptıysa ve bunu gizlemeye çalışıyorsa ses kayıtlarının yayınlandığı youtubenin erişimini engellemeyi düşünmedi mi
twitter açık olduktan sonra youtube'nini açık olmasına gerek yok. Herhangi bir video sitesinden yüklensede olur yayılması için. Ayrıca dediğiniz gibi zamanında youtubenin kapatılmasına gelen tepki şuanki kadar büyük değildi, çünkü o zaman kimse hem gövde gösterisi yapıp hemde birşeyleri saklamıyordu..