Twitter Follow -- UnFollow KODU xSnox ;)

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Programlama
gayet faydalı bence teşekkür ederim emeğine sağlık. allah gölüne göre versin.
yaptım oldu.

gayet faydalı bence teşekkür ederim emeğine sağlık. allah gölüne göre versin.
yaptım oldu.

allah razı olsun :)

---------- Mesaj saat 22:01:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:41 civarında gönderildi. ----------

valla çok işime yaradı teşekkürler ilerde bir sorun olmz umarım..

günlük 200 geçmezseniz problem olmaz twitter 1kere hesabı kitler açarsınız zaten ozaman 10 20 bin kişi olur artık kendi kendine gelir

bunu çözemedim yaptım dediklerinizi sonrada entere bastım takip ettigim 121 kişiden 3 kişi kaldı takipçim zaten 3 taneydi ve halen 3

bunu çözemedim yaptım dediklerinizi sonrada entere bastım takip ettigim 121 kişiden 3 kişi kaldı takipçim zaten 3 taneydi ve halen 3

normal hesaplara gelmez çoğu zamandada ben normal hesabıma 90 kişi kastım 1 günde fake kız hesaba 600 kişi atatürkede baya kastım açtığın sayfalara dikkatli aç gelir

Yararlı bi paylaşım hocam teşekkür ederiz.Daha önce var olan kod ile aynı işlevi görüyor sanırım hesap güvenliği için 200'er değilde 50'şer 50'şer kullanmanızı tavsiye ederim bu kod ile askıya alınma ihtimali çok fazla.Eğer unfollow için de işe yarıyosa gerçekten çok işe yarar.

Yararlı bi paylaşım hocam teşekkür ederiz.Daha önce var olan kod ile aynı işlevi görüyor sanırım hesap güvenliği için 200'er değilde 50'şer 50'şer kullanmanızı tavsiye ederim bu kod ile askıya alınma ihtimali çok fazla.Eğer unfollow için de işe yarıyosa gerçekten çok işe yarar.

unfollowda 5 k sildim sıkıntı olmadı önemli değil herzaman paylaşım yapıcam bulduğum herşeyi aynn günlük 200 dende az yaparlarsa iyi olur aslındada ben 200 tane denedim 5 gün sıkıntı olmadı

unfollowda 5 k sildim sıkıntı olmadı önemli değil herzaman paylaşım yapıcam bulduğum herşeyi aynn günlük 200 dende az yaparlarsa iyi olur aslındada ben 200 tane denedim 5 gün sıkıntı olmadı

Hesabınızın açılış tarihi eski ise sıkıntı çıkarmaz hocam %10'dur askıya alınma ihtimali ama 2013 açılışlı hesaplarda %50 %60'a çıkıyo bu rakam.Unfollow işinde hesabın açılış tarihine bakılmaksızın sıkıntı çıkarmıyolar

şimdi oldu Allah razı olsun kardeşim

şimdi oldu Allah razı olsun kardeşim

sendende :)

---------- Mesaj saat 22:46:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:34 civarında gönderildi. ----------

güzel paylaşım.

takip ettirme koduda olsa fena olmaz :)

saolasın keşke olsa :D

---------- Mesaj saat 22:47:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:56 civarında gönderildi. ----------

Hesabınızın açılış tarihi eski ise sıkıntı çıkarmaz hocam %10'dur askıya alınma ihtimali ama 2013 açılışlı hesaplarda %50 %60'a çıkıyo bu rakam.Unfollow işinde hesabın açılış tarihine bakılmaksızın sıkıntı çıkarmıyolar

evet :)

Eskiden twitterda sınır falan yoktu iyiydi şimdi 2k kişi takip ettikten sonra takip ettiklerinle takip edilenler arasında fark yüzde 10 olmamlıymış falan :)

Kod birkaç gündür atlama yapıyor düzeltilebilinirmi acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri