Twitter Takipçi Sitesi Kurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle scriptimizin ilk zamanlarından beri aktif bir kaç özelliğinden bahsetmek istiyorum.

Script hiç bir güncelleme, düzenleme ihtiyacı gerekmeden Twitter’ın API sistemi var olduğu sürece aktifliğini sürdürecektir.
Bu konular hakkında hiç bir bilgisi olmayanlar bile, sadece iki tıklama ile işlem yaptırabilirler.
Tüm herşey admin panelden yönetilebilir hale getirilmiştir.
Twitter’ın limitlendirilme, API patlama gibi durumlarını engelleyerek kullanıcılarınızın patlama sorunu tamamen aşılmıştır.
Anlık olarak örneğin, 4 k (dört bin) kullanıcınız var ise apinizde aktif olarak yaptığınız Takipçi Çekimlerinde, Favori & ReTweet çekimlerinde tek bir eksik göndermeyeceği garantisini verebiliyoruz.
Spam & Şikayet et özelliği ile belirlediğiniz bir hesabı toplu olarak şikayet ettirebilecek, twitter’ın ilgisini çekerek kapattırma şansınızı arttırmak için özel düzenleme yapılmıştır. Ortalama bir hesabı takipçi kadar şikayet sonrası kapatılması %80 ihtimaldir.
Twitter’ın trend topic işlemleri günden güne artmaya başladı. Twitter’ın Trend Topic işlemlerini %100 rahatlıkla yapabilmeniz için geliştirilmiş, her bir atılan tweeti spama sokmadan attırabilmeniz için özel bir çalışma yapılmıştır. Buradan Youtube üzerindeki 21 Oca 2014 tarihinden beridir aktif olarak trend topic yapıldığını ne şekilde yapıldığını öğrenebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Zff_MrpUywU

ÜCRETLENDİRME;

Script tamamen lisanslı olup, bizim sunucularımızda barındırılacaktır. Script lisans + Hosting Yıllığı 90 TL'dir. Açık kaynak kodlu olarak ise 250 TL'dir.
Domain + Lisans + Hosting = 120 TL'dir. ( paypal +10 )

Script'in satışından scriptin yazılımcısının haberi bulunmaktadır. İllegal bir durum söz konusu değildir.

Detaylar için pm.

ANASAYFA
ana-sayfa.png

ADMİN PANEL ANASAYFA
2015-02-08_021415.png

2015-02-08_021429.png

2015-02-08_021451.png

2015-02-08_021506.png

2015-02-08_021527.png

2015-02-08_021608.png

2015-02-08_021706.png

Son düzenleme:
yapımcısı sizmisiniz ? izin aldığınıza dair belge vs paylaşabilirmisiniz? servet usluer uzun zamandır bu işler ile uğraşmıyo ama bloguna yazı bile girmiyo

Seni görünce ben yoruluyorum, arada bir dinlen bu nasıl bir proje hırsı. :)

Seni görünce ben yoruluyorum, arada bir dinlen bu nasıl bir proje hırsı. :)

Boş durmak şeytana uymaktır :D

---------- Spam Engelliyici 00:53 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

izin aldığına dair bi kanıt koyman gerekmez mi ?

PM olarak atıyorum kardeşim, güvenen kişiyle iş yaparım sıkıntı değil. Gelip buraya skyp yazılmaşarını atarsam ayıp olur. Direk sana bi foto atayım bak ordan ;)

ve dostum birde öyle kıytırık hostingler yüksek takipçi vs. kaldırmıyo bunu biliyomusun ? vds şart

Boş durmak şeytana uymaktır :D

---------- Spam Engelliyici 00:53 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

PM olarak atıyorum kardeşim, güvenen kişiyle iş yaparım sıkıntı değil. Gelip buraya skyp yazılmaşarını atarsam ayıp olur. Direk sana bi foto atayım bak ordan ;)

atmana gerek yok iletişime geçerim o yönden sıkıntı yok ama 20tllik hostla ne yaptırmayı planlıyosun 20 user çektirmeyimi ?

Twitter Trend Topic & Panel Scripti Tekrar Satışta! - Servet USLUER

ve dostum birde öyle kıytırık hostingler yüksek takipçi vs. kaldırmıyo bunu biliyomusun ? vds şart

Yapımcısı sağlıyor zaten, o kadarınıda düşündük.

---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

atmana gerek yok iletişime geçerim o yönden sıkıntı yok ama 20tllik hostla ne yaptırmayı planlıyosun 20 user çektirmeyimi ?

Twitter Trend Topic & Panel Scripti Tekrar Satışta! - Servet USLUER

Script lisans + Hosting Yıllığı 90 TL'dir dedim konuda

1 Yıllık Lisansla birlikte host da veriyoruz bizim sunuculardan.. Lütfen konumu baltalama pm at konuşalım aklına ne takıldıysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri