Twitter'daki Açığı Buldum

Temiz hocam merak etme :)

Güncel KIS ile yaptığım tarama :
kIyr8ad.png

Teknik ile ilgili ufacık bir bot yazdım. Bot sadece sizin yerinize bu işlemi yapıyor. Programa hata kontrolü, takipçi sayısı gibi şeyleri eklemedim kendim için yazdım çünkü vakit harcamak istemedim. Kullanmak isterseniz paylaşayım. Programı açtıktan sonra twitter'a giriş yapıyorsunuz ve takip et butonuna tıklıyorsunuz. Daha sonra tarayıcınızdan takip ettiğiniz kişi sayısının artıp artmadığını ne kadar arttığını vs gözlemleyebilirsiniz..

Program link : https://mega.co.nz/#!PwoRQZpZ!6DTVEg3YUBiULzkkeye7W11SU4dX3G-50fhnNFe_4Ho

Ekran görüntüsü :
VTkI5Bb.png

BehavesLike.Win32.Backdoor.nm bu virüs zararlımı?

Hocam kaynak kodlarını alabilir miyim? Hangi dil ile yazdın?

vb.net hocam. Pm gönderiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 09:49 ---------- Önceki Mesaj 09:44 ----------

Yeni açtığım hesap bir kaç dk içinde bu hale geldi : http://i.imgur.com/HP7eCaT.png .. Program sana önerilen kişileri takip ediyor ve takip ettiğin kişi arttıkça önerilenler aynı gelmeye başlıyor ve çok az artmaya başlıyor..

5 dk sonra 761 takip edilen oldu ve yeni takip edecek hesap bulamıyor :) Kullanacaksanız fazla bir şey beklemeyin max bi 600-900 arası takip edecek kişi buldu bende..

Son düzenleme:
hesabım spamdan dolayı kapandı bütün takipciler gitti bu metodu kullanarak 3 bin küsür kişiyi takip etmiştim......şimdi hesab tekrar acıldı ama bidaha yaparsam spamdan kapanıcakmış . takipciler gine geri geldi. ....1 günde kaç kişiye takip etme izni veriyor bu twitteR ?

Son düzenleme:
hocam insanların senı takip etmesi önemlidir. bu açık önemsizdir.

zaten twitterda sınır var. 2bin takipten sonrasına izin vermez. insanların senı takip etmesi zorunludur

Arkadas acik 1000 kisi sınırini cözmek bi adam var bir gunde 1.000.000 kisiyi takip etti suan 440k takipcisi var

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni hesap actım 100 kısıden fazlasını takıp etmiyor bende mi sorun var anlamadım

[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION] hocam takıldı ilerlemiyor artık 1000 sınırı varmış :/nasıl geçicez bunu ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri