Twitterın Kapatılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? - Röportaj

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Soru Twitterla hiç alakası olmayan tiplerede sorulsa güzel olabilir sani. Sadece bi fıkır

Elindeki kapı gibi belge var. İşine yarayabilir.
Bundan sonra dua edelimde youtube a erişim engellenmesin.

Elindeki kapı gibi belge var. İşine yarayabilir.
Bundan sonra dua edelimde youtube a erişim engellenmesin.

Umarım kapatılmaz youtubeda. Kapatılsa bile biz o sırada video çekmeye devam edeceğiz. Elbet açılır diye.

Hocam telif için yeterli ve videonuz bence çok başarılı ancak Şu özgün videolarınızı lütfen forumda paylaşmayınız. çok kişi gördüm şerefsiz köpekler hemen flaglayıp kanalınızı kapattırıyor. Adilik yapıp telif atıyorlar. Başkasının beğendiğiniz kanallarını da koymayın bence. çünkü birisi paylaşmış ne güzel yapmış adam diye. hemen bizimkiler adamın kanalını kopyalayıp bide üstüne telif yağdırıp kanalını kapattırmışlar.

Sorunuzu başka bir örnek vererek sorun bence.. Mesela bir tv kanalı ile kuş videosu çektik. yazılı belgesini aldık vs gibi. =)

Son olarak Tebrikler! Başarılarınızı dilerim... :)

Kardeşim videolarını sözlüklerde forumlarda alakalı yerlerde paylaş. Özgün başlangıcında eğer çok çok kaliteli bir ürün koymuyorsan ortaya başka türlü hit alamassın.

Eline sağlık gayet başarılı olmuş , düşünüldüğünde göze çarpan eksiklikleri arkadaşlarımız belirtmişler zaten..Bana kalırsa siyasi konulu röportajlar hazırlamalısın , malum içirisinde bulunduğumuz dönem belli.Bu aralar yayınlayacağın siyasi içerikli bir video ile izlenim rekorları kırabilirsin , örnek vermek gerekirse Türk halkı RTE hakkında ne düşünüyor ? , Kılıçdaroğlu hakkında ne düşünüyor ? Gündemde ki siyasi olaylar hakkında ne düşünüyor gibi sorular sorup ve soru sorduğun yaş sınırını genişletirsen , iyi izlenim alabileceğini düşünüyorum..Seçim döneminde olduğumuzdan ötürü bu durumu lehine kullanmanı öneririm..Babamdan biliyorum youtube ile işi olmamasına rağmen bu aralar gündemin de etkisi ile girer takip eder oldu..Siyasetin insanı bir cezbediciliğimi desem çekiciliğimi desem bilemiyorum..Forumumuzdan dahi tahmin edebilirsin , en çok banlanma sebebi siyasettir eminim , sende bu durumu lehine kullanmalısın bu süreçte.

Başarılarının devamını dilerim :)

Hocam telif için yeterli ve videonuz bence çok başarılı ancak Şu özgün videolarınızı lütfen forumda paylaşmayınız. çok kişi gördüm şerefsiz köpekler hemen flaglayıp kanalınızı kapattırıyor. Adilik yapıp telif atıyorlar. Başkasının beğendiğiniz kanallarını da koymayın bence. çünkü birisi paylaşmış ne güzel yapmış adam diye. hemen bizimkiler adamın kanalını kopyalayıp bide üstüne telif yağdırıp kanalını kapattırmışlar.

Sorunuzu başka bir örnek vererek sorun bence.. Mesela bir tv kanalı ile kuş videosu çektik. yazılı belgesini aldık vs gibi. =)

Son olarak Tebrikler! Başarılarınızı dilerim... :)

Kardeşim paylaşmamın sebebi; Kanalım artık resmi olarak gözüküyor. Ve herhangi bir flaglama durumunda zaten kontrol edilmeden kapatılmaz resmi olan kanallar. Ayriyettende sahte flag atan insanın adsense'si banlanır. O yüzden içim rahat

---------- Mesaj saat 01:30:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:28:58 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim videolarını sözlüklerde forumlarda alakalı yerlerde paylaş. Özgün başlangıcında eğer çok çok kaliteli bir ürün koymuyorsan ortaya başka türlü hit alamassın.

Elimden geldiğince reklam yapmaya çalışıyorum zaten. Fakat sözlüklerde üyelik alamadığım için şuanda yayınlayamadım. Üyeliği olan birisinden rica edebilirim ama.

---------- Mesaj saat 01:31:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:07 civarında gönderildi. ----------

Eline sağlık gayet başarılı olmuş , düşünüldüğünde göze çarpan eksiklikleri arkadaşlarımız belirtmişler zaten..Bana kalırsa siyasi konulu röportajlar hazırlamalısın , malum içirisinde bulunduğumuz dönem belli.Bu aralar yayınlayacağın siyasi içerikli bir video ile izlenim rekorları kırabilirsin , örnek vermek gerekirse Türk halkı RTE hakkında ne düşünüyor ? , Kılıçdaroğlu hakkında ne düşünüyor ? Gündemde ki siyasi olaylar hakkında ne düşünüyor gibi sorular sorup ve soru sorduğun yaş sınırını genişletirsen , iyi izlenim alabileceğini düşünüyorum..Seçim döneminde olduğumuzdan ötürü bu durumu lehine kullanmanı öneririm..Babamdan biliyorum youtube ile işi olmamasına rağmen bu aralar gündemin de etkisi ile girer takip eder oldu..Siyasetin insanı bir cezbediciliğimi desem çekiciliğimi desem bilemiyorum..Forumumuzdan dahi tahmin edebilirsin , en çok banlanma sebebi siyasettir eminim , sende bu durumu lehine kullanmalısın bu süreçte.

Başarılarının devamını dilerim :)

Teşekkür ederim. Fakat siyaset olarak çok girmek istemiyoruz. Malum Alakasız bir şekilde dava açılabilir ve bizde medya mensubu olmadığımız için içeri çok rahatlıkla alabilirler :) .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri