U-Int Services
Yasaklanmış
ETKİNLİK : 350 Onaylı veya 700 Onaysız Kanal Alımını Bizden Yapan Arkadaşların İnternet Faturasını Biz Ödüyoruz.(60-100 TL Arası)
ETKİNLİK : 100 Onaylı veya 200 Onaysız Kanal Alımını Bizden Yapan Arkadaşların Hatlarına TL hediye ediyoruz. (20 TL)
NOT : Etkinliklerimizin tüm hakları sadece ve sadece bize aittir.U-İnt Services....
ETKİNLİK : 100 Onaylı veya 200 Onaysız Kanal Alımını Bizden Yapan Arkadaşların Hatlarına TL hediye ediyoruz. (20 TL)
NOT : Etkinliklerimizin tüm hakları sadece ve sadece bize aittir.U-İnt Services....
Arkadaşlar Sistemi Yeniden Aktif Etmemizle Birlikte Tamamıyla Pc Maile Geçmiş Bulunmaktayız.
Sipariş üzerine tokenli kanallar hazırlanır
ACİL DURUMLARDA YADA ULAŞAMADIĞINIZDA SAAT FARKETMEDEN TELEFON NUMARAMIZDAN BİZE ULAŞINIZ. SAYGILAR!!!
U-Int Services Home Ofis Garantisi İle Satışlarımıza Başlamış Bulunmaktayız.
Öncelikle Herkese Bol Kazançlar.İyi Forumlar...
Üyelik Yeni Olduğu İçin İnşallah Sorun Yaşamayız.
Ofisimizde uzun süredir yt ile uğraşan 4 kişi ve Sadece Mail işi ile ilgilenicek olan 6 kişi bulunmaktadır.
Yakında Ofis Fotoğrafları Vesayre Konuya Eklenecektir.
Satış Konumuzdan Ayrı Ömür Boyu Geçerli Olan Çekiliş Konumuzda Açılmıştır Detaylara Oradan Ulaşabilirsiniz.
Saygılar.......
ÇEKİLİŞ KONUMUZ AÇILMIŞTIR.
http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...m/77120-u-int-services-omur-boyu-cekilis.html
ONAYLI PC STOK : 0200 ADET
ONAYSIZ PC STOK : 0600 ADET
ONAYSIZ PC STOK : 0600 ADET
(Onaylı Kanallara Duyulan İlgiden Dolayı Stok Hep Sabit Kalıyor Sizlerde Bize Ulaşıp Kısa Sürede Siparişlerinizi Teslim Alabilirsiniz.)
ONAYLI KANAL ! ! !
:KANALLARIMIZ AÇILIRKEN:;
* 6 Farklı Pc 6 Farklı Modem Kullanılır (Fotoğrafları Yakında Foruma Sunulacaktır.)
* Pc üzerinden mail açılır
* Doğrulamaya takılmadan açılmıştır.
* Her mailde işletim sistemi dosyaları tekrar kurulur.
* Modem Resetlenir
* Çerezler Temizlenir
* Mozilla Gizli Tarayıcıda Kanallara Giriş Yapılır
* ABD Numaraları İle Onay Yapılır
* Hesaplarda Yabancı ve Gerçek İsimler Kullanılır
* Mailler Hiç Bir Zaman Seri Şeklinde Açılmaz
* Kurtarma Maili Girilmemiştir
* Hesaplar 7 Gün Garantimiz Altındadır(Giriş ve Upload İşlemi Gerçekleşmediği Sürece)
* Bot ile giriş çıkışlarda bot ve ip ile ilgili sorun olabilir.Toplu şikayet gelmediği sürece telafi yapılmaz.
* Önlemlerimizi iyi alalım lütfen aynı ip den çok fazla kanala giriş çıkış yapmayalım.
* + video yükleme (0,25 TL)
Fiyat : 1 TL
ONAYSIZ GMAİL ! ! !
:KANALLARIMIZ AÇILIRKEN:;
* 6 Farklı Pc 6 Farklı Modem Kullanılır (Fotoğrafları Yakında Foruma Sunulacaktır.)
* Pc üzerinden mail açılır
* Doğrulamaya takılmadan açılmıştır
* Her mailde işletim sistemi dosyaları tekrar kurulur
* Modem Resetlenir
* Çerezler Temizlenir
* Hesaplarda Yabancı ve Gerçek İsimler Kullanılır
* Mailler Hiç Bir Zaman Seri Şeklinde Açılmaz
* Kurtarma Maili Girilmemiştir
* Hesaplar 7 Gün Garantimiz Altındadır(Giriş İşlemi Gerçekleşmediği Sürece)
* Bot ile giriş çıkışlarda bot ve ip ile ilgili sorun olabilir.Toplu şikayet gelmediği sürece telafi yapılmaz.
* Önlemlerimizi iyi alalım lütfen aynı ip den çok fazla kanala giriş çıkış yapmayalım.
* + Kanal oluşturup Url alma (0,10 TL)
* + video yükleme (0,25 TL)
Fiyat : 0,50 TL
ÖDEME YÖNTEMLERİMİZ :
GARANTİ BANKASI - PAYPAL - ZİRAAT BANKASI - ENPARA - TEB - VAKIF BANK - AKBANK
İLETİŞİM;
Telefon : 05530186105 (AVEA)
Sms : 05530186105
Whatsapp : AKTİF !

Hergün saat 13:00 - 15:00 - 17:00 - 19:00 - 21:00 - 23:00 - 01:00 - 03:00 da
1 Kişiye ref verilecektir.Ref saatinden en geç 15 dk sonra yazımlar kabul edilecektir.Refler bikac gunde bir toplu olarak verilecektir.Saygılar Bu gece saat 01:00 da ilk ref verilecektir.Olurda 300 ref denk getiren olursa onada cekiliş vericez ahhaha o kadar takip edebilen cıkarsa şaşırmam
Hayırlı olsun, bol kazançlar. Kendisi de benimle çalışıyor bazı konularda, maillerini deneme fırsatı bulamadım açıkçası daha ama yakında deneriz, genel olarak güvenilir bir arkadaş.
Arkadasi Skype uzerinden'de taniyorum.Dunde ilk satisini bana yapti sanirim,1000 adet mail alindi.Hizli ve duzenli is yapiyor.
normalde ref varmı diye girmem gerekirdi konuyaama kendilerinden daha önce bikaç kez kanal aldım.en son,geçen hafta 35-40 kanal daha alındı.bikaç gün içerisinde bi 35-40 kanal daha almayı düşünüyorum
![]()
300 Onaylı kanal ödemesi geçildi. Arkadaş sağlam birde kanallarını deneyelim bakalım![]()
170 mail alındı 130 sipariş verildi
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 adet onaylı kanal alındı
referansı aldım kanalda hiçbir sıkıntı yok güvenle alışveriş yapabilirsiniz![]()
ref alındı kontrol edildi ilk izlenimler pozitif yönde elimdeki stok bittiğinde müşterinizim stokları hemen bitirmeyinhayırlı satışlar
arkadaştan ref almıştım kanal sağlam teşekkür ederim.
başlangıç olarak 50 adet alındı. İlgili arkadaş. Deneyip tekrar yazarım mailleri
100 adet alınmıştır kendisine ilgisi için cok tesekkur ediyrm gayet başarılılar��
130 teslim alındı önce ki 170den çok memnun kaldım
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar aldığım ref hesabına yükleme yapıldı halen sağlam ve ayakta,hesaplar güzel bir şekilde açılmış kapanma yaşanmadı.Arkadaşla alışveriş yapmak isterim. Hayırlı satışlar
gayet hızlı ve güvenilir bir arkadas kanallar için sagolun hayırlı kazanclar
50 adet onaylı alındı. teşekürler
300 adet alındı,tavsiye ediyorum.
100 kanal sorunsuz şekilde teslim alınmıştır ilginizden dolayı teşşekür ederim
20 tane alındı sorunsuz
15 adet aldım cok hızlı ve çok ilgili arkadaş Allah razı olsun![]()
stok olupta sorduğumda hızlı teslimat yapan satıcılar favorimdirdeneme amaçlı 100hesap alınmıştır
Bi parti bende aldım kendisinden, çok hızlı işlem.
Teşekkürler, hayırlı işler dilerim.
Arkadaş gerçekten çok ilgili ve kanallarda oldukca saglam
Teşekkürler Hayırlı Satışlar
30 adet onaylı 10 adet onaysız alındı.
20 Adet onaysız hesap teslim alındı.Teşekkürler @U-Int Services
100 onaylı kanal alındı
19 adet seri bir şekilde alınmıştır hizmet için teşekkürler
300 adet USA onaylı kanal sipariş geçildi
300 onaylı kanal zamanında söz verildiği gibi teslim alındı. İlgisine tşkler
Elemanlarımın kanalları beğenmesi üzerine 200 siparis daha gecilmistir![]()
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada referans hakkında görüşünü bildireyim. Mail sağlam. Arkadaşın ellerine sağlık
20 adet onaylı alında. ışık hızında teslimat![]()
hızlı bir şekilde 150 tane alındı![]()
bi arkadaş adına benim tarafımdan yeni sipariş geçildi şuan.onları teslim aldıgımda tekrar sipariş geçilecektir,bukez kendi adıma![]()
50 onaysız sipariş verildi.
50 kanal alındı,40 kanal daha sipariş geçildi.
Maili anca inceleme fırsatı buldum Direk para kazanma açık hiçbir şekilde sıkıntı yok Teşekkürler hocam
arkadaşa çok teşekkurler her turlu konuda yardımcı oluyor.
Bir parti daha kanal alınmıştır, teşekkürler..
30 adet onaylı kanal hızlı bir şekilde temin edildi.
30 adet onaylı kanal alınmıştır ilgili bi arkadaş teşekkür ederim kanalları denedikten sonra yorum düzenlenecektir.
30 adet daha alındı. Yine ışık hızında bir teslimat..
600 onaysız sipariş verildi...
150 tane teslim alındı
Valla helal olsun hocam kanal satın almıyorum ama hizmetinize hayran kaldım ve çekiliş ile verdiğiniz hediyeler maddi olarak ciddi boyutta.Hayırlı satışlar bol kazançlar..
50 adet daha kanal alınmıştır işini temiz yapan, hzlı yapan bi arkadaş umarım uzun vadeli çalışırız![]()
25 onaylı kanal alındı
50 adet daha onaylı kanal alınmıştırkanallardan çok memnunum umarım böyle sürer
uçak hızında 30 adet daha alındı hizmet bomba teşekkürler iyi çalışmalar
Hocam bana geçen ki siparişimden tekrar ayırır mısınız.![]()
53 adet onaylı kanal alındı. Teşekkür ederim.
Tekrar alım sağladım, çok hızlı işlem için teşekkürler.![]()
arkadaştan 30 tane onaylı mail almıştım gayet memnun kaldım şimdi bi 30 tane daha sipariş geçicem skype bakarmısınız [MENTION=36321]U-Int Services[/MENTION]
20 adet onaysız alındı.
10 adet onaylı kanal alınmıştır
Arkadaşın kanalları gayet iyi ayrıca ilgili de bir arkadaş. Düşünenlere tavsiye edilir.
Son düzenleme: