U-Int Services
Yasaklanmış
20:59
21:00 reff
hocam siz 300 ü toplarsınız valla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
21:00 reff
20:591 dk erken oldu sanırım
hocam siz 300 ü toplarsınız valla![]()
20:591 dk erken oldu sanırım
hocam siz 300 ü toplarsınız valla![]()
ref için teşekkürler hocam 300 e az kaldı galiba![]()
Sistem saatinin saniyesi benim saniyeden 1 saniye geçse demek
Saolun hocam bu arada: D
23: 00 Reff![]()
1.000 Onaysız Kanal Sipariş Geçilmiştir ...
Hayırlı Satışlar
elemanlar sağlam çalışıyo belli ofis açmışlar erkek yurdu gibi maşallahyakın zamanda uğrayacağım ...camdaki fotoya sansüre şuku panpa yazasım geldi
nedense can sıkıntısına capslere bakarken dilimize doluyor incici team
![]()
hocam çalışanlara bakım iyi değil youtuberlerin göbekler önden gitmesi lazım hayırlı satışlar![]()
Ref aldım, teşekkürler.
13:00 reff
---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------
15:00 Reff![]()
19:00 ref 17:00 ref
hocam daha önceden başkasından mailleri alıyordum fakat son zamanlarda adını vermek istemiyorum ama bozdu gecen senden 50 tane onaysız kanal aldık ve ondanda 50 onaylı kanal aldım kardeşim aldığım onaylı kanallarda 7 tanesi patlak cıktı ve sadece 3 tane kulladım normalde , senin kanallardan 7 tane kullandım 1 tane patlak cıksın yav hocam bundan sonra onaysız mailleri hep senden alırım bozmassan eline koluna sağlık bi arada onaylıları denicem eğer sorun yoksa senden alırım hep mailleri skype ye de ekledim seni mail alım işlerini hep birader yapıyodu ama bende ekledim seni toplu mesaj atıyormuşşsun sanırım haberdar olmak için ama alım işleri biraderde![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.