Uçak Bileti ''İptal'' Sorunum

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkadaşlar anadolu jetten aldığım bir bilet var tutarı 325 tl tarihini değiştirmek zorunda kaldım aradım promosyonlu bilet olduğu için hiç bir değişiklik yapamazsınız dediler bugün tekrar aradım bari iptal edeyim dedim sadece 12 tl geri ödemesi var dediler ?Sorunumun çözümü yok mu 325 tl çöp mü olacak ortada bir haksızlık yok mu sizce(tabi bilet kesilirken değişiklik falan yapamazsınız yazıyor tabi) bişey yapabilir miyim acenteler bişey yapamaz mı?

hocam başta size bi anlaşma söylüyorlar zaten ek bi ücret ilede tarih değiştirme,iptal etme hakkı alıyorsunuz onu almadıysanız zor

Bu yüzden alırken extra 15-25 tl civarı extra ödeme yaparım iptal, iade hakkı veriyor size. Bu tür bilet almadıysanız birşey yapamazsınız tahminimce

Hocam bir bayii ile yüz yüze görüşün bileti kendi hesaplarına taşıtıp belirli bir ücret ile tarih değişikliği yapabiliyorlar.

oluyorsa hemen ugrayayım bir bayiye

Bir şansını dene ancak geçen hafta da benim o şekilde 600tl gitti sadece alan vergisi 12tl verebiliriz dediler bende sizin olsun istemiyorum dedim :) . Bu hafta yine bilet aldım ama bu sefer esnek aldım değişiklik ve iptal hakkı tanıdılar. Umarım halledebilirsin.

Benim de çok uçak biletlerim yandı öyle malesef, ekonomi de öyle birşey mümkün olmuyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri