Üçkağıtçı = Tarık Yiğit Tanrıverdi

Merhaba Arkadaşlar. Bu arkadaş benden kanal almak istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Denemek için 1 adet kanal istedi. Bende sadece maili ve şifreyi kendisine skype üzerinden verdim. Kurtarma mailini vermedim. 10-15 saniye sonra Matrakmı geçiyorsun bu maile girilmiyor dedi. Kontrol ettiğimde "Şifre " 1 saat önce değiştirildi" uyarısı geldi. Ala ala dedim, 1 tane daha verdim. Ondada aynı şeyi diyince arkadaşın sıkıntılı olduğunu anladım. Bana inanmıyorsan TM ile bağlanıp sen gir başka sağlam bir kanalına dedi. Peki dedim. TM ile arkadaşa bağlanıp sağlıklı bir şekilde oturum açtım. Saftirik böylece ona güveneceğimi sandı. Tabi oturumu açtığım maile arkadaşın ip adresi anında işlendi. Bu onun farkında değil. Bu arada yemin üstüne yeminler etti, kendisinin değiştirmediğine dair. Şifresi değişen 2 mailin kurtarma mailleri ile birlikte geri aldım. Aldıktan sonra lokasyondan açılan oturumlara baktım, tabikide ben değiştirmedim dediği maillerle benim onun bilgisayarına girip açtığım mailimle ip si aynı.

Bu arkadaşın skype adresi : aslankul19

Skypedeki gözüken ismi : Tarık Yiğit Tanrıverdi

İp adresi : 78.171.230.166

Skype de yazılı kanıtlar mevcuttur. Sizleri dolandırmasın diye konuyu açtım.
@era @mNote @Incubus @bemonth

Hocam aynısını banada yaptı bir kanal aldı 7 telif yemiş bu kapandı dedi değiştir dedi ondan sonra baya yemin etti 200 tane alıcam dedibişeyler dedi bir kanal daha verdim sevaptır dedim sonra buda kapandı dedi baktım şifresini değiştirmiş yeni hesap bilgilerini at filan dedim vermedi sonra küfür etti engelledi gitti dedim büyüklük bende kalsın konu açmadım ama sen açınca yazayım dedim

Hocam aynısını banada yaptı bir kanal aldı 7 telif yemiş bu kapandı dedi değiştir dedi ondan sonra baya yemin etti 200 tane alıcam dedibişeyler dedi bir kanal daha verdim sevaptır dedim sonra buda kapandı dedi baktım şifresini değiştirmiş yeni hesap bilgilerini at filan dedim vermedi sonra küfür etti engelledi gitti dedim büyüklük bende kalsın konu açmadım ama sen açınca yazayım dedim

telif yediğini nerden biliosun . hesabını mı kontrol ettin sattıgın kanalın

bu kapandı dediği zaman kontrol etmiştir
Aynen hocam zaten günlük 800 mail satıyoruz onlara harddisk yetmez :D
Kanal kapanıyor arkadaş diyorki mesela 1 kanal kapandı id şifre istiyorum veriyor girip bakıyorum arkadaş ya anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyor

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:56 ----------

wallaha anlama izah etme ve anlatma kapasitem senden biraz yüksek demiccem tavan yapmıs durum da . benim saklıyormusun dememi anlıyorsunda benim anlamamamı baglıyosun . anladıgın anlattıklarının yarısı olsaydı olabildiğinden cok ifade unsuru içerirdi ama içeren her söz her cümle sana hitaben tek tek yazılabilecek her kelime anlatmana yardım edebilirdi. 32-18= 14 senide anlayamamamdan dolayı sildim kardesim .

Tamam hocam kolay gelsin :D

Bana da gecen aynisini yapti arkadaş insan 50 kuruşluk hesap için bu kadar dusermi iste bu yüzden 1kuruş kazanamiyorlar YouTube den.

Yazık, karpuz değil ki seçip alamıyorsun insanları foruma..

O süreç içerisinde geçen zamanda yazık, 3 kuruşluk kanalı beleşe getirmeye çalışan adamada (adamsa artık) onada yazık. Foruma girişler zorlaştırılmalı eğer forumdansa bu vatandaş.. Ya arkadaş herşeyi geçtim mail açmayı bile bilmiyorsa kendisi harbiden yazık. Forumda herkes bir şekilde mail açar. Ama çoğu kişi zamandan tasarruf etmek için mailleri satın alır genelde açmayı bilmediğinden değil. Yani 2 tane mail bile açamayan adamlar foruma gelip üye oluyor ya ne diyim. Bunları mülakattan geçirmek lazım..

valla anlamıyorum 1 kanal açmak max 2-3 dk sürüyor değermiydi?

2-3 kuruşluk mail için düştükleri durumlara bak, insanlıktan nasiplerini almamışlar.

Bunlara kızmayacaksın aslında, ailelerine kızacaksın. Ahlak eğitimi veremedikleri için.

Bukadar mi düştünüz ayip günahya 1 ,2 lira kazanicam diye yaptiğiniz işlere bakin şuraya aç bi konu param yokde mail acamiyorumde verelim sana kanal

Ne demiş Allah kul hakkiyla karsima gelmeyin.

bu kişi banada yazdı şöyle böyle 2 tlden kanal alcam ama deneme için diye benden kanallarım patlıyor satış yapmıyorum kendime kadar açıyorum dedim. bana açmayı öğret dedi. paranı göndereyim dedi bi ton yemin etti allah korkusu var dedi falan filen dedi. olmaz dedim ilk para falan programları indir atcam paranı öğret sonra dedi. işime geldi tamam dedim. pcsine girip bluestack ve wmwareyi indirdim. çıkış yaptım ondan sonra hiç yazmadı. :D 2 gün sonra engelledi :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri