Pars Yazılım
Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar. Bu arkadaş benden kanal almak istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Denemek için 1 adet kanal istedi. Bende sadece maili ve şifreyi kendisine skype üzerinden verdim. Kurtarma mailini vermedim. 10-15 saniye sonra Matrakmı geçiyorsun bu maile girilmiyor dedi. Kontrol ettiğimde "Şifre " 1 saat önce değiştirildi" uyarısı geldi. Ala ala dedim, 1 tane daha verdim. Ondada aynı şeyi diyince arkadaşın sıkıntılı olduğunu anladım. Bana inanmıyorsan TM ile bağlanıp sen gir başka sağlam bir kanalına dedi. Peki dedim. TM ile arkadaşa bağlanıp sağlıklı bir şekilde oturum açtım. Saftirik böylece ona güveneceğimi sandı. Tabi oturumu açtığım maile arkadaşın ip adresi anında işlendi. Bu onun farkında değil. Bu arada yemin üstüne yeminler etti, kendisinin değiştirmediğine dair. Şifresi değişen 2 mailin kurtarma mailleri ile birlikte geri aldım. Aldıktan sonra lokasyondan açılan oturumlara baktım, tabikide ben değiştirmedim dediği maillerle benim onun bilgisayarına girip açtığım mailimle ip si aynı.
Bu arkadaşın skype adresi : aslankul19
Skypedeki gözüken ismi : Tarık Yiğit Tanrıverdi
İp adresi : 78.171.230.166
Skype de yazılı kanıtlar mevcuttur. Sizleri dolandırmasın diye konuyu açtım.
@era @mNote @Incubus @bemonth
Hocam aynısını banada yaptı bir kanal aldı 7 telif yemiş bu kapandı dedi değiştir dedi ondan sonra baya yemin etti 200 tane alıcam dedibişeyler dedi bir kanal daha verdim sevaptır dedim sonra buda kapandı dedi baktım şifresini değiştirmiş yeni hesap bilgilerini at filan dedim vermedi sonra küfür etti engelledi gitti dedim büyüklük bende kalsın konu açmadım ama sen açınca yazayım dedim