ayda 6 video seesi güzel diksiyonu iyi kısaca bu işle önceden ugrasmıs birini arıyorum içerigi o bulacak videoyu seslendirip direk bana atacak ya ücret karsılgında yapsın yada kanalın %50 sinii ona vereyim kanal yeni değildir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
görüşelim hocam %50 çalışacak birisini arıyorum !
görüşelim hocam %50 çalışacak birisini arıyorum !
https://www.youtube.com/channel/UCTSo18CYmKMGtkOroKLkX_w
hocam merhabalar ses de kanal da bana ait kararınızı verirseniz özelden ne olduğunu anlatırsanız sevinirim
günceldir
---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------
Günceldir
---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------
hala günceldir skype den döndm hocam siz dnmedinz hala bu arada
Günceldir sevgiler
Kimsede demiyor sana banlı üye yazıyor fakat aktif olarak forumdasın bu nedir diye?![]()
Güncel beyler banlı üye olduğuma bakmayın gereksiz yorumdan ban yedimayda 6 video ses montaj ona dahil benim logom benim intro ile video yapacak tutulması yüsek videoloar yapsa cok iyi olur ya ücretyada kanal %50 siini ona vereyim ayda sadece 6 video. günde 1 videoyap herseyi sen yap demiyorum o zaman 30 video olur kimse kabul etmez. sadece 6 video yeterlidir. kanal yeni değil 10+ k abonevardır özgündür.
iş hale geçerlimi ? yoksa birini buldunuz mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.