Ücret karsılıgında video yapacak birini arıyorum?

• Kullanıcı kraliko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

kraliko

Kayıtlı Üye
ayda 6 video seesi güzel diksiyonu iyi kısaca bu işle önceden ugrasmıs birini arıyorum içerigi o bulacak videoyu seslendirip direk bana atacak ya ücret karsılgında yapsın yada kanalın %50 sinii ona vereyim kanal yeni değildir.

görüşelim hocam %50 çalışacak birisini arıyorum !

günceldir

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Günceldir

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

hala günceldir skype den döndm hocam siz dnmedinz hala bu arada

günceldir

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Günceldir

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

hala günceldir skype den döndm hocam siz dnmedinz hala bu arada

skype eklerseniz görüşelim

Kimsede demiyor sana banlı üye yazıyor fakat aktif olarak forumdasın bu nedir diye? :):)

Banlı yazıp yazı yazmak falan cool :D bence :D gereksiz yorumdan ban attılar o yüzden banlı :D 20 güne askerim platin alsam gereksiz olur diye almıyorum yoksa alırdım :D ve hala günceldir sevgiler:D

Güncel beyler banlı üye olduğuma bakmayın gereksiz yorumdan ban yedim :D ayda 6 video ses montaj ona dahil benim logom benim intro ile video yapacak tutulması yüsek videoloar yapsa cok iyi olur ya ücretyada kanal %50 siini ona vereyim ayda sadece 6 video. günde 1 videoyap herseyi sen yap demiyorum o zaman 30 video olur kimse kabul etmez. sadece 6 video yeterlidir. kanal yeni değil 10+ k abonevardır özgündür.

Güncel beyler banlı üye olduğuma bakmayın gereksiz yorumdan ban yedim :D ayda 6 video ses montaj ona dahil benim logom benim intro ile video yapacak tutulması yüsek videoloar yapsa cok iyi olur ya ücretyada kanal %50 siini ona vereyim ayda sadece 6 video. günde 1 videoyap herseyi sen yap demiyorum o zaman 30 video olur kimse kabul etmez. sadece 6 video yeterlidir. kanal yeni değil 10+ k abonevardır özgündür.

+++++++++

İçerik bulun sadece gerisi benden sırf içerik buldunuz diyede ücret vericem beyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri