edittt.....
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunun içinde trojen var haberınız olsun taratın
eminmisiniz. Ben daha önce kullandım gayet sağlamdır. Hala bilgisayarımda mevcut.
.exeyi tarat virüstotalde
.Her exe görünen şey virüs değildir hocam.Her antivirüsün her yazılım yada yazılımları virüs sanmasıda virüs değildir.Kendim daha önce denedim şimdi tekrar denedim bir problem yoktur. Mesajınızı editleyin lütfen insanlar yanlış anlayacak kullanmayacaklar programı.
virüs diyenler programı karalamaya çalışmıyorsa kafama sıkın.
Hocam ne her yazılımı Trojan diye geçiyor yazılımlar kafalarına göre yazmıyorlar bunları bellı başlı mantıkları ve metodları var tanıyorlar virüsü
Hocam ben bilgisayar öğretmeniyim. bunu kendimi övmek için falan değilde. birşeyleri bildiğim için diyorum.Programda sıkıntı falan yoktur.Eğer hala var derseniz sizin iyi niyetli olmadığınızı düşüneceğim.
Merak etmeyin konuları sildireceğim biraz daha insanlar faydalansın çünkü buradaki bir çok gereksiz insana iyilik yapmaya gelmiyor.
Ben daha önce kullandım gayet sağlamdır. Hala bilgisayarımda mevcut.
Trajen yoktur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.