Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ücretsiz hizmet vermeniz güzel olmuş.. Sanırım belirli bir süre ücretsiz hizmet vereceksiniz..
hep ücretsiz kalıcaksa güzel olur
Sistem sorunsuz bir hala geldikten sonra ücretliye geçecek sanırım.Görünene göre daha çok uzun süre ücretsiz kalacak.
Şimdilikmi ücretsiz yoksa hepmi ücretsiz olcak bu arada teşekkürler
youtubedan başka bot desteği yokmu hocam diğer sitelerdek videolaroda yüklesek ...
herşeyi yaptım video yüklendi diyor ama kanala girdigimde işleniyor diyor
Sorunsuz Yükeniyor ama etiket açiklama çekmiyor
Hocam Bazi videolar yükleniyor bazilari hata veriyor
Hata veren videoların linklerini gönderirmisiniz rica etsem.
Arkadaşın sayesinde YouTube den ekmek yiyorum teşekkürlerimi sunuyorum.
hoacam sistem harika eline sağlık 1.30 saatlik video 5 dk yükleniyor D:helal valla
toplu kanal çekme olacak mı?? kendi youtube kanalımı yedeklemek istiyorumda bilgilendirirseniz iyi olacak.. çok teşekkürler.
Aynen hocamya toplu kanal çekme olsa on numara olur 6 7 tane kanalımın videolarını çekmek istiyorum zahmetli olcak tek linkle uğraşarak
Siteniz bende açılmıyor nedense
Gayet düzgün çalışıyor. Kaç ip var sistemde. Yani aşırı yüklenmeden spam yemeyelim diye diyorum. Sistem mükemmel. Botun özel satışı var mı acaba kişi alıp kendi vpssine yada serverına kurmak için.
Giremeyenler dns leri silsin arkadaşlar. Kendi pcnizde dns değişikse girmeyebiliyor. Sildim girdi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.