ücretsiz bot

• Kullanıcı fightclub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşı destekliyorum ve kötü niyetli olmadığına inanıyorum. Zend gibi zor bir kütüphane ile uğraşıp sayfalarca kod yazan birinin, amacının kanal çalmak olmayacağını düşünüyorum.

Ayrıca piyasaya ücretli bot sunan arkadaşlara da bir örnek temsil ediyor bu arkadaş, insanlardan ücret aldıktan sonra sayfalarca şikayet almaktansa Free bir hizmet sunmuş. 0 tl karşılığında gayet de güzel çalışıyor. Paranoya yapıp karalamak yerine, sistemdeki sorunları iletirseniz, arkadaş isterse düzeltip ileride iyi çalışan hepimizin işine yarayacak bir bot piyasaya sürebilir diye düşünüyorum!

saygılar

Arkadas zend e veri gönderen kodları paylasmş. Geliştirmek isteyene bu adımdan snra ne yapmasını soylenmesine gerek yok. Sıfreler túm upload botlarında gözükür botu mobild oldugum icin deneyemedim.

etiketleri açıklamaları ve başlığı çekmiyor.yükleme yaparken hata veriyor.Ama altta yüklendi yazıyor.Geliştirmeye açık bir uygulama.Ne kadar bir zamanını aldı buraya kadar gelince

Bot gayet amaca hizmet eder basit kullanışlı olmuş scriptin kendisini bekliyorum bende ellerine sağlık.

Arkadaşı destekliyorum ve kötü niyetli olmadığına inanıyorum. Zend gibi zor bir kütüphane ile uğraşıp sayfalarca kod yazan birinin, amacının kanal çalmak olmayacağını düşünüyorum.

Ayrıca piyasaya ücretli bot sunan arkadaşlara da bir örnek temsil ediyor bu arkadaş, insanlardan ücret aldıktan sonra sayfalarca şikayet almaktansa Free bir hizmet sunmuş. 0 tl karşılığında gayet de güzel çalışıyor. Paranoya yapıp karalamak yerine, sistemdeki sorunları iletirseniz, arkadaş isterse düzeltip ileride iyi çalışan hepimizin işine yarayacak bir bot piyasaya sürebilir diye düşünüyorum!

saygılar

öncelikle teşekkürler mesajınız için benim de amacım oydu zaten ücretsiz de insanların birşeyler faydalanmasıydı arkadaş durumu farklı yerlere çekti

---------- Mesaj saat 12:33:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:08 civarında gönderildi. ----------

kanal çekme hatasını tekrar kontrol eder misiniz...

kanal çekme yaparken nasıl yaptığınızı söylerseniz incelerim en son bir sıkıntı olmadı aldığınız hatayı ss olarak atarsanız bakarım

---------- Mesaj saat 12:37:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:47 civarında gönderildi. ----------

etiketleri açıklamaları ve başlığı çekmiyor.yükleme yaparken hata veriyor.Ama altta yüklendi yazıyor.Geliştirmeye açık bir uygulama.Ne kadar bir zamanını aldı buraya kadar gelince

eğer linklerin doğru olduğuna eminseniz sıkıntı çıkmaması gerek

linkleri şu şekilde denermisiniz

http://www.youtube .com/watch?v=FzS9DW3oHM8

youtube dan sonraki boşluk olmadan tabi forum video ya çevirdiği için böyle yazdım

dostum nicomedya nin yukarida verdigi fotograflara bakarsan kanal cekerken o sekilde hata veriyor.neden verdigini anlamadim nasil duzeltiriz bunu? yanlis biseymi girdim acaba kanali kaydederken? api name kismina ne girmemiz gerekiyordu? api key kismina developer keyi girmistim

dostum nicomedya nin yukarida verdigi fotograflara bakarsan kanal cekerken o sekilde hata veriyor.neden verdigini anlamadim nasil duzeltiriz bunu? yanlis biseymi girdim acaba kanali kaydederken? api name kismina ne girmemiz gerekiyordu? api key kismina developer keyi girmistim

sanırım söylemem gerekiyor yeni arkadaşlara youtube hesabı ekleme sayfasında tüm alanların zorunlu doldurulması gerekiyor yoksa script çalışmaz

api name yani

http://code.google.com/apis/youtube/dashboard/gwt/index.html

Product Details
Name*

bölümünde yazan kısım

---------- Mesaj saat 12:51:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:47:27 civarında gönderildi. ----------

2 hafta aslında 2 haftada tüm gün uraşmadım ara sıra açıp kodladım

Soyledigin sekilde yaptim fakat kanal cekiminde hala ayni asagidaki hatayi aliyorum.Anlamadim nedendir.

Kod:
( ! ) Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication' in C:\wamp\www\up\Zend\Gdata\ClientLogin.php on line 175
( ! ) Zend_Gdata_App_AuthException: Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication in C:\wamp\www\up\Zend\Gdata\ClientLogin.php on line 175
Call Stack
#	Time	Memory	Function	Location
1	0.0003	375464	{main}( )	..\index.php:0
2	0.0035	467272	include( 'C:\wamp\www\up\ytbot.php' )	..\index.php:29
3	3.3602	8469696	ytyukle( )	..\ytbot.php:37
4	3.3609	8473128	Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient( )	..\db.php:71

Soyledigin sekilde yaptim fakat kanal cekiminde hala ayni asagidaki hatayi aliyorum.Anlamadim nedendir.

Kod:
( ! ) Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication' in C:\wamp\www\up\Zend\Gdata\ClientLogin.php on line 175
( ! ) Zend_Gdata_App_AuthException: Authentication with Google failed. Reason: BadAuthentication in C:\wamp\www\up\Zend\Gdata\ClientLogin.php on line 175
Call Stack
#	Time	Memory	Function	Location
1	0.0003	375464	{main}( )	..\index.php:0
2	0.0035	467272	include( 'C:\wamp\www\up\ytbot.php' )	..\index.php:29
3	3.3602	8469696	ytyukle( )	..\ytbot.php:37
4	3.3609	8473128	Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient( )	..\db.php:71

2. ve .3 aşamaları da yapın

Hesabınızı Ekledikten Sonra DisplayUnlockCaptcha Ayarı Yapmalısınız: Tıkla Ayarla

Hesabınızı Ekledikten Sonra DisplayUnlockCaptcha Ayarı(2) Yapmalısınız: Tıkla Ayarla

yaptim zaten hesabi ekledikten sonra ama bi degisiklik yok malesef.

bir karakter eksik yazmisim sifremi duzelttim suan bakalim duzeldi sanirim sorun sagol :) video bilgileri aliniyorda kaldi suan sanirim cekiyor.

( ! ) SCREAM: Error suppression ignored for
( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 20
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0003 374768 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.0026 465288 include( 'C:\wamp\www\up\videobilgileri.php' ) ..\index.php:23
3 0.0035 542080 ytbotu( ) ..\videobilgileri.php:16

( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 23
Call Stack

( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 26
Call Stack

( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 29
Call Stack

hata yukarıdadır.

( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 20
Call Stack

( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 23
Call Stack

( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 26
Call Stack

( ! ) Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\up\botfonk.php on line 29
Call Stack

hata yukarıdadır.

pm attım size linki kontrol edip denediniz sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri